Nova vest
Tenis

Subota, 04.06.2022.

08:41

Zverev nakon povrede: Ozbiljno je, nadam se da Rafa može do kraja VIDEO

Treći igrač sveta Aleksander Zverev oglasio se nakon povrede u meču polufinala Rolan Garosa i obavestio navijače da je ona ozbiljnije prirode.

Izvor:

Autor:

Zverev nakon povrede: Ozbiljno je, nadam se da Rafa može do kraja VIDEO
EPA/Martin Divisek

Nemac je pri rezultatu 7:6, 6:6 i više od tri sata igre sa Rafaelom Nadalom iskrenuo zglob. Jaukao je od bolova, bilo je to zaista teško i gledati na ponovljenom snimku, nakon čega je momentalno u kolicima iznet sa terena. Vratio se posle nekoliko minuta, na štakama, samo da čestita Nadalu na prolasku u 30. finale.

"Hej ljudi, jako težak momenat za mene na terenu. Očigledno, fantastičan meč dok se nije desilo ono što se desilo. Izgleda da je jako ozbiljna povreda, ali će medicinski tim uraditi dodatne provere. Javljaću vam čim nešto više saznamo. Čestitam Rafi, neverovatno je da igra 14. finale. Nadam se da može do kraja i napravi još malo istorije. Nije lak moemat za mene, javiću se, vidimo se", poručio je Zverev u video poruci.

Ne samo što se povredio, već je ostao i bez nade, barem za sada, da će postati 28. igrač koj je bio na vrhu ATP liste. Za to mu je bilo potrebno osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske. Kako stvari sada stoje, Đoković će i naredne nedelje biti prvi nakon čega će to mesto preuzeti Danil Medvedev.

Veliko finale između Nadala i Kaspera Ruda igra se u nedelju od 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu