Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 14.06.2021.

17:33

Novak pola Grčke ostavio u suzama

Finale Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa zaustavilo je vreme skoro u celom svetu, a posebno u Grčkoj.

Izvor: MS

Autor: MS

Novak pola Grčke ostavio u suzama
EPA-EFE/YOAN VALAT

Tako je nacionalna televizija ERT1 ostvarila rekordnu gledanost, uz prosek od 41 odsto u trenutku dok su igrali Atinjanin i srpski teniser.

Pročitajte još Cicipas se povukao posle poraza od Đokovića

Visoki procenti te televizije naglo su skočili od samog proseka skoro za tri puta više (17,8%) u periodu od četiri sata koliko je trajao sudar na pariskoj šljaci.

Iz Atine su napomenuli da je u poslednjih 15 minuta, kada se finale lomilo, gledanost bila čak 57 odsto populacije u Grčkoj, koja je želela najveći uspeh u istoriji tamošnjeg tenisa.

Takođe, koliko je taj meč bio u centru pažnje govori podatak da je 220.000 ljudi gledalo putem tableta i mobilnih telefona.

Međutim, srpski as se izdigao iz pepela i od 0:2 preokrenuo na 3:2 za svoju 19. Grend slem titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

172 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d