Nova vest
Tenis

Četvrtak, 01.10.2020.

14:29

Milojević zaustavljen u drugom kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Nikola Milojević nije uspeo da se plasira u treće kolo Rolan Garosa, pošto je posle četiri seta poražen od Aljaža Bedenea.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević zaustavljen u drugom kolu Rolan Garosa
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Milojević, 144. teniser sveta, igrao je veoma dobro tokom prva dva seta, međutim u nastavku je pao i Slovenac zasluženo prolazi dalje – 7:5, 2:6, 6:1, 7:6 (4).

Srpskom teniseru je drugo kolo bilo najbolji rezultat u karijeri, a utisak je da je mogao više.

Milojević je u drugom setu pokazao da ima kvalitet za treću rundu, međutim previše je oscilirao.

Tokom prvog seta gledali smo veliku borbu, Milojević je imao prednost od 4:2, ali je ispustio prednost brejk i Bedene se vratio.

Slovenac je potom ponovo oduzeo servis našem igraču i rezultatom 7:5 došao je do vođstva.

Tokom drugog seta na terenu smo gledali samo jednog tenisera. Milojević je igrao odlično, sve mu je polazilo za rukom i rezultatom 6:2 došao je do izjednačenja.

Međutim, u trećem setu na terenu je bila obrnuta situacija. Srpski igrač je nestao sa terena, Bedene je dominirao i zasluženo poveo 2:1 (6:1).

U, ispostaviće se, poslednjem setu viđena je velika borba. Bedene je prvi oduzeo servis našem igraču, ali je Milojević ekspresno uzvratio (3-3).

Do kraja seta nije bilo brejkova i ušlo se u, takozvani, 13. gem. U taj-brejku gledali smo ujednačenu igru, a ključni detalj desio se pri rezultatu 4:4. Tada je Milojević ispustio poen, Bedene je došao do mini brejka i potom sa dva servisa završio meč.

Meč ste mogli da pratite putem našeg Live BLOG-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve