Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 28.09.2020.

15:10

Kirjos odbrusio Vilanderu: Mats, ućuti!

Nakon što je Endi Mari odigrao veoma loš meč protiv Stana Vavrinke i to je oštro prokomentarisao Mats Vilander, oglasio se i Nik Kirjos.

Izvor: SS

Autor: SS

Kirjos odbrusio Vilanderu: Mats, ućuti!
Photo by Kelly Defina/Getty Images

Vilander je Mariju postavio pitanje da li ima pravo da svojim lošim igranjem tenisa zauzima mesto mlađim igračima na najvećim turnirima.

"Voleo bih da nam Endi Mari kaže zašto je na terenu i zašto nam svima daje lažnu nadu da će se vratiti na staro, iskreno se brinem za njega. Pitam se da li njegovo pravo da to radi? Zašto to radi? Da li ima pravo da koristi specijalne pozivnice i bude na terenu, čime uzima mesto mlađim igračima?", izjavio je Vilander.

Kako da nešto prođe bez Kirjosa?

Australijanac je putem Tvitera odbrusio bivšem teniseru i aktuelnom komentatoru "Eurosporta".

"Upravo sam pročitao šta je Vilander napisao o Endiju Mariju. Ućuti Mats, nikoga ne zanima šta priča. Endi koliko god da ostaneš na Turu, svi ćemo uživati u tvojoj igri na terenu i zezanju van njega. Takođe, ja nikada nisam odgledao ni poen Matsa Vilandera", napisao je Nik Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve