Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.12.2022.

16:15

Ostaje li Dešan – odluka do kraja godine

Predsednik Francuske fudbalske federacije Noel Le Gre sastaće se sledeće nedelje sa selektorom Didijeom Dešanom kako bi razgovarali o nastavku saradnje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Ostaje li Dešan – odluka do kraja godine
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Dešan je na klupi Francuske 10 godine, i posle svakog velikog događaja njih dvojica održe sastanak kako bi napravili logističku procenu i razgovarali o budućnosti nacionalne selekcije.

Le Gre je za bretonski dnevnik rekao da želi da Dešan ostane na klupi reprezentacije i da očekuje da će se sve završiti pre kraja godine.

"Nadam se da ćemo sve rešiti do kraja godine. Ako on ne želi da ostane, sastanak će biti kratak. Ako želi da ostane, biće nešto dužih razgovora", rekao je Le Gre.

Upitan omogućem dolasku Zinedina Zidana na čelu reprezentacije u slučaju Dešanovog odlaska, Le Gre je izjavio:"Nisam razmišljao o tome da bi Didije mogao da ode. Didije je dobro radio svoj posao, on je prioritet i verujem da ćemo se dogovoriti" o nastavku saradnje.

Francuska je na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu zauzela drugo mesto, nakon što je u finalu posle penala poražena od Aegentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu