Vesti - Qatar 2022 -

Stojković najavio mešanje karata: Dobio sam uverenje da je sve okej, ali očigledno da nije okej

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković osvrnuo se na povrede koje su uticale na izdanje njegove ekipe.

LNIzvor: B92 Srbija, Brazil
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

* Piksi otkrio šta ga je šokiralo

* Regionalni mediji: "Ni S od Srbije"; "Nemoć"; "Utišana euforija"

Fudbaleri Srbije poraženi su od Brazila rezultatom (2:0), u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

Piksi nije mogao da računa na Filipa Kostića, dok su roviti igrali Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.

"Brazil je svetski krem fudbala, tu nema priče. Pokazali smo da u prvom delu možemo da igramo. Meni je samo žao što nemam Vlahovića, Mitrovića i Kostića 100 posto spremne. Drugačija bi pesma bila, sto posto. Oni nisu spremni i to je tako...", izjavio je Stojković na konferenciji za medije.

Srbiju sada očekuju dueli sa Kamerunom (ponedeljak) i Švajcarskom (petak), a međusobni duel tih timova dobile su "sajdžije" sa 1:0 ranije u toku dana.

"Moraćemo dobro da razmislimo što se tiče sledećih utakmica, moraćemo dobro da izvagamo. Moraće zdravi igrači da igraju u svakom slučaju. Ja sam pričao sa igračima ovih dana i dobio sam uverenje da je sve okej, ali očigledno da nije okej, tako da ćemo morati da tražimo neka druga rešenja ukoliko se situacija poboljša... Ali, ima vremena da donesemo neke odluke koje će biti dobre za tim. Šta je, tu je – to je, jednostavno, tako. Treneri kao što sam ja, kada imaju takve probleme, moraju da ih prihvate da su takvi i da mi nemamo magične doktore koji će rešiti problem sa povredama u dva dana. Šteta... Večeras bi bila drugačija priča, drugačija pesma, da su mi igrači bili zdravi, ali Bože moj – nije sramota izgubiti od Brazila", podvukao je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.