Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.11.2022.

08:45

Srpskog vezistu muči povreda – odlazak u Katar pod znakom pitanja

Fudbaler Torina Saša Lukić propustiće meč italijanske lige protiv Sampdorije zbog problema sa listom leve noge.

Izvor:

Autor:

Srpskog vezistu muči povreda – odlazak u Katar pod znakom pitanja
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Lukić se povredio na treningu i sigurno ga neće biti u sastavu za meč protiv ekipe Dejana Stankovića, a kako Svetsko prvenstvo počinje kroz dve nedelje sigurno postoji bojazan i da li će se oporaviti na vreme za Katar.

Kako prenosi "Tutosport", Lukić će u toku dana otići na detaljnije preglede kako bi se utvrdilo stanje povrede za koju se ističe, makar za sada, da nije ozbiljnije prirode.

Pojedini izvori prenose i da je Lukić zatražio da bude pošteđen kako bi se odmorio kako treba, te da neće biti ni u sastavu za meč sa Romom tokom vikenda.

Lukić je samo poslednji u nizu onih igrača za koje se očekuje da se nađu na spisku Dragana Stojkovića Piksija, a koji se muči sa povredama. Sa istim se u većoj ili manjom merom muče i Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Erhan Mašović i Ivan Ilić koji je gotovo već "precrtan" jer nije bio na terenu od 27. septembra kada je branio boje nacionalnog tima.

Na teren su se vratili Andrija Živković i Darko Lazović, koji bi sada trebalo da pronađu pravi ritam i bore se za tu poziciju po desnoj strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu