Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.10.2022.

17:20

Grupa F: Potencijalni haos

Iako po imenima deluje jasno ko je favorit u grupi F, na terenu će situacija gotovo sigurno biti značajno drugačija, interesantnija.

Izvor: MT

Autor: MT

Grupa F: Potencijalni haos

Belgija, druga na FIFA rang-listi i Hrvatska, vicešampion sveta, svakako su u pol poziciji pred početak Mundijala u odnosu na Kanadu i Maroko.

Kanađani, koji su se prošetali do planetarne smotre, mogli bi da budu iznenađenje u Kataru i svakako imaju veće šanse od Maroka, zbog svih turbulencija u afričkoj selekciji.

Belgijanci igrački spadaju u sam vrh svetskog fudbala, dok je Hrvatska, uprkos nedavnom uspehu u Ligi nacija, definitivno slabija u odnosu na pre četiri godine.

Kanada se nada partijama u kakve je pružala u kvalifikacijama, pa bi uz loš dan "crvenih đavola" i "vatrenih", mogla da se "potuče" bar za drugo mesto u grupi.

Maroko neće sedeti skrštenih ruku, iako pogođen problemima u međuljudskim komunikacijama, možda bi novi selektor, koji je došao umesto Vahida Halilhodžića, mogao da unese novu energiju i do po principu šok terapije napravi haos u ovoj grupi.

Detaljnije o timovima iz grupe F možete čitati u posebnim tekstovima:

* Belgija
* Kanada
* Hrvatska
* Maroko

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve