Nova vest
Odbojka 1

29.5.2024.

15:23

Kolaković: Želimo da se što bolje pripremimo za mečeve u Kanadi

Odbojkaši Srbije su prvu sedmicu u Ligi nacija u Rio de Žaneiru završili sa jednom pobedom i tri poraza.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ROBERTO BARTOMEOLI

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Igor Kolaković izjavio je da će njegov tim prijateljske mečeve protiv Argentine da iskoristi da bi se što bolje pripremio za utakmice u Kanadi u okviru druge sedmice Lige nacija.

Odbojkaši Srbije se trenutno nalaze u argentinskom Rozariju gde će odigrati dva meča sa Argentinom.

"Cilj je bio da ne napuštamo vremensku zonu. Doputovali smo u Rozario na poziv argentinske reprezentacije. Ovde ćemo odigrati dva meča pre odlaska u Kanadu. Nadam se da ćemo imati dobre uslove za trening", rekao je Kolaković, preneo je OSS.

Srbija se posle prve sedmice Lige nacija nalazi na 13. mestu na tabeli sa tri boda.

"Utučeni smo zbog poraza od Nemačke, koji nas je prilično udaljio od naših ambicija. Kao reprezentacija imamo obavezu da ovaj period u Argentini odradimo najbolje što možemo. Želimo da se najbolje moguće pripremimo za ono što nam sledi u Otavi. Svakako će u prvom planu da bude da se što bolje uigramo", naveo je selektor Srbije.

Odbojkaši Srbije će iz Argentine otputovati u Otavu gde će od četvrtog do devetog juna odigrati mečeve druge sedmice Lige nacija. Rivali Srbiji u Otavi biće Holandija, SAD, Argentina i Kanada.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Jeep prekršio obećanje

Prošlo je tačno tri meseca otkako je Jeep izbacio Wrangler Rubicon 392 Final Edition 2024 iz ponude - ili su bar tako samo rekli.

B92

12:40

5 h

Novo Sport Video Menu