Nova vest
Odbojka 5

24.5.2024.

9:05

"Ovo nismo mi – ispalo je da su 500 puta bolji igrači od nas"

Odbojkaš Srbije Uroš Kovačević komentarisao je poraz nacionalnog tima u Ligi nacija od Japana.

Izvor: Mozzart Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Odbojkaši Srbije poraženi su u Brazilu od selekcije Japana sa 0:3 (20:25, 16:25, 22:25), u drugom kolu prve sedmice Lige nacija, čime je Srbija zakomplikovala put za Pariz.

"Veoma teška utakmica. Naravno da je moglo bolje. Ovo nismo mi... Mada, i prošle i ove godine ispalo je kao da su oni 500 puta bolji igrači od nas. A pre toga tri godine mi smo ih pobeđivali lagano - manje, više isti tim. Ili su se oni poboljšali ili smo mi ostarili ili nešto se dešava. Ja stvarno ne znam. Da smo se borili - jesmo. Kako god to izgledalo - borili smo se. Ništa, utakmica ko utakmica. Sledeća je Brazil, pa mislimo na njih", rekao je Kovačević.

U prvom kolu Srbija je pobedila Iran, a u trećem će u noći između petka i subote igrati protiv domaćina Brazila, protiv kojeg mora bolje.

"Evidentno da da. Protiv ekipa koje su jače od nas na papiru moramo da damo 150 odsto sebe, a i da imamo sreće da bismo pobedili utakmicu. Sad smo u tom nekom ritmu - ne sećam se kad smo pobedili nekog ko je na rang listi jači od nas. Prijala bi nam pobeda sutra, zbog samopouzdanja, koje nam je vidno urušeno", zaključio je Kovačević.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu