Nova vest
Košarka 1

11.6.2024.

8:25

"Rat" se nastavlja: Ne spominji me

Verbalni rat Jorgosa Barcokasa i Ergina Atamana, dvojice trofejnih trenera, ne smiruje se tokom finalne serije šampionata Grčke.

Izvor: Basketnews

Stefan Nikolić
Starsport

Panatinaikos je izbegao metlu u finalu šampionata Grčke i dobio utakmicu broj tri protiv Olimpijakosa, a nakon utakmice Ergin Ataman je bio besan na protivničkog trenera Jorgosa Barcokasa.

Kada je Olimpijakos dobio meč broj dva, Barcokas je rekao da Ergin Ataman nije imao dodira ni sa jednim igračem Olimpijakosa, pošto je Ataman sa iste isključen i sve vreme gestikulirao ka klupi Olimpijakosa.

"Čuo sam da me je moj prijatelj Barcokas spominjao na prošloj konferenciji. Prijatelju, molim te, ne spominji me. Ja radim svoj posao, ti radi svoj posao. Ne budi ljubomoran. Možda u budućnosti osvojiš Evroligu sa Olimpijakosom jer navijači to od tebe očekuju. Čuo sam da je pričao o mojoj diskvalifikaciji nakon prošle utakmice i mislio je da ću opet uraditi tako nešto. Ovo je moj posao i sudije me nekada isključe, a ti radi svoj i ne spominji me. Jasan sam oko ovoga", rekao je Ataman.

Trener "zelenih" je ovoga puta pohvalio sudije.

"Želeo bih da pohvalim igrače zbog utakmice koju smo odigrali, pokazali smo da smo najbolji u Evropi. Ovako smo igrali cele sezone. Samo da igramo košarku. Žalio sam se i protiv Arisa u Solunu i u ovoj finalnoj seriji i samo kažem da nas puste da igramo košarku, a ne američki fudbal i sudije mi kažu da sam u pravu", poručio je Ataman.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu