Nova vest
Košarka 2

19.4.2024.

10:53

Džejms: Meni je dres SAD – sve

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms ponovo je govorio o nastupu na Olimpijskim igrama.

Srđan Novaković
Profimedia

Džejms je prihvatio poziv selektora SAD i on će biti na raspolaganju za predstojeće igre koje se održavaju u Parizu i gde će Amerikanci braniti zlatnu medalju koju su osvojili pre tri godine u Tokiju.

"Meni je dres SAD – sve! Biće mi ovo prvi put posle 12 godina da igram za reprezentaciju SAD. Imam prelepe uspomene kada sam prethodni put predstavljao crvenu, belu i plavu boju na Olimpijskim igrama“, rekao je Lebron.

Neće Lebron biti jedini predstavnik Lejkersa na OI, već  će to biti i Entoni Dejvis.

"Jedva čekam da zaigram i u reprezentaciji sa mojim drugom Entonijem. Biće nam izuzetno zabavno. Igrali smo i ranije zajedno, ali on je tek stigao sa koledža, tad još nismo osvojili šampionat zajedno, nismo ni igrali mnogo sezona zajedno. Želim da se zahvalim Grentu Hilu i Šonu Fordu i ostalim momcima što su izabrali mene i Dejvisa. Kada dođe taj trenutak da se okupimo, bićemo izuzetno uzbuđeni i srećni, da obučemo ove dresove i da krenemo u borbu sa ostatkom sveta. Biće to veliki trenutak za sve nas“, poručio je Džejms.

Prvi meč na Olimpijskom turniru reprezentacija SAD će igrati protiv Srbije u Lilu na stadionu "Pjer Murua".

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Svi hoće "Kineza"

Xiaomi je snažno ušao na tržište automobila, a njegov prvi model, električni SU7, veoma je tražen iako ima nekoliko problema.

B92

8:20

2 h

Aktuelno

Više neće raditi, bacite ga

Spotify Car Thing nije baš bio hit kada je pušten u prodaju 2022. godine – njegova proizvodnja je prestala već godinu dana nakon objavljivanja.

Futurism

15:30

19 h

Novo Sport Video Menu