Nova vest
Košarka

Petak, 03.06.2022.

10:00

Samo da niko ne strada

Posle burne treće utakmice koja je u potpunosti zasenila sve što ima veze sa košarkom, Partizan i Crvena zvezda opet se sastaju u petak od 18.30.

Izvor: B92

Autor:B92

Samo da niko ne strada
Foto: ABA/Partizan/Dragana Stjepanoviæ

Četvrti meč finalne serije ABA lige opet se igra u "Pioniru", ali će ovaj put na tribinama biti samo vlasnici sezonskih karata KK Partizan.

Crno-beli su spasili jednu meč loptu, ali su sada pod istim pritiskom jer samo ih pobeda ostavlja u igri za titulu.

Ukoliko pobedi Partizan, gledaćemo "majstoricu", ukoliko pobedi Zvezda, crveno-beli će slaviti titulu.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je na konferenciji da će njegova ekipa dati sve od sebe da pokuša da pobedi Crvenu zvezdu u četvrtoj utakmici kako bi nastavila seriju finala plej-ofa ABA lige.

"Znamo da je jedini način da nastavimo finalnu seriju da pobedimo utakmicu. Da probamo da damo sve od sebe kao što smo radili na poslednje dve utakmice. Borbenost koja je bila fantastična, uz veliku želju da teren ne bude klizav kao što je bio u trećoj utakmici. Mislim da je zdravlje igrača obe ekipe najvažnije", rekao je Obradović.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je na konferenciji da želi da njegova ekipa odigra dobru utakmicu u četvrtom meču finalne serije ABA lige.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu u okonostima u kojima bi košarka bila na prvom mestu. Tu mislim na uslove za igrače, jer je parket bio izuzetno klizav i predstavljao je zaista veliki problem za sve
. Želim da tim odigra još borbenije, još čvršće", izjavio je Radonjić.

Nadamo se da će se navijači i čelnici klubova ponašati normalno i omogućiti košarkašima da razmišljaju samo o igri kako bismo mogli da uživamo u pravom košarkaškom derbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
ABA

Oglasilo se Tužilaštvo zbog tuče Nanelija i Lazarevića

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će odluku o krivičnom gonjenju nakon tuče košarkaša Partizana i Crvene Zvezde Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića u Beogradskoj areni doneti nakon uzimanja izjava od svih svedoka incidenta.

Tanjug

17:35

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu