Nova vest
Košarka

Petak, 09.05.2014.

12:21

Cibona sve dalje od Evrolige?

Plejmejker Cibone Džeral Blesingejm rekao je da neće igrati za 'Vukove' dok ne dobije svoj novac.

Izvor:

Autor:

Default images

Posle novih finansijskih problema nastup Cibone u Evroligi je pod sve većim znakom pitanja.

"Nismo zaslužili da se ovako odnose prema nama i ne želim to da trpim više. Stigao sam na vreme na meč sa Zagrebom, ali nisam želeo da igram. Nastupio sam na nagovor trenera i ekipe, ali sigurno neću igrati protiv Cedevite", besan je Blesingejm

Ukoliko bi Zagrepčani, novi šampioni ABA lige, odustali od Evrolige, Crvena zvezda Telekom bi preuzela njihovo mesto, dok bi Partizan NIS igrao kvalifikacije.

"Kad je na pola sezone ekipa ostala bez nekih igrača, postojala su neka obećanja kojih se klub nije držao. Mi smo uprkos tome napravili sjajnu hemiju između sebe i stigli do rezultata koje je malo ko očekivao. Zasluge za to idu treneru i ekipi. No, stvari se ne popravljaju, čak ni nakon što smo osvojili ABA ligu. Još mi više smeta što se niko od onih koji bi trebali biti odgovorni za naš novac ne pojavljuje", istakao je Blesingejm za "Jutarnji list".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
ABA

Oglasilo se Tužilaštvo zbog tuče Nanelija i Lazarevića

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će odluku o krivičnom gonjenju nakon tuče košarkaša Partizana i Crvene Zvezde Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića u Beogradskoj areni doneti nakon uzimanja izjava od svih svedoka incidenta.

Tanjug

17:35

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu