Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.10.2013.

14:03

DV: Vučiću, dođi na proslavu titule

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da ceni pomoć države i dodao da se nada da će Aleksandar Vučić biti gost na proslavi 15. uzastopne titule.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Zanimljivo, Partizan ove sezone juri 13. uzastopnu titulu, što znači da je Vujošević mislio na proslavu titule 2016. godine.

Vujošević je pre nekoliko dana prisustvovao konvenciju Srpske napredne stranke, a na konferenciji za medije pred meč sa Nanterom u Evroligi istakao je da je u „Kombank arenu“ došao na poziv iz kabineta prvog potredsednika Vlade Srbije.

Dobio sam poziv iz kabineta prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da dođem kao gost i ja sam se odazvao. Imam svoje političke stavove i mišljenje, a činjenica je da nisam član nijedne stranke. Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu. Neću sada da upoređujem koliko je pomognuto Zvzedi, a koliko Partizanu, dovoljno je to što je Partizan dobio pomoć. Osećao sam obavezu da na neki načim odgovorim“, rekao je Vujošević.

Konvencija SNS, povodom pet godina od osnivanja stranke, održana je u ponedeljak. Pored Vujoševića, od uglednih ličnosti iz sportskog života bili su prisutni i predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić.

Ne zaboravite da je mene svojeveremeno zvao i Rasim Ljajić. To je jedna mala i simpatična stranka, on je čovek koji radi teške poslove, pri tom je druge nacionalnosti, a zanamo da je to teško u ovoj zemlji. U svakom slučaju cenim Vučičhevu pomoć Partizanu i naši odnosi su obostrano korektni. Takođe, nadam se da će Vučić biti naš gost kada budemo slavili 15. uzastopnu titulu šampiona“, rekao je uz osmeh Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu