Nova vest
Košarka 3

24.6.2024.

18:14

Danilović: Elementarno vaspitanje je zahvaliti se na pomoći VIDEO

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović obratio se medijima pred početak priprema muške selekcije za Olimpijske igre.

Izvor: B92.Sport

Peđa Milosavljević/Starsport

Konferenciji, na kojoj govore još selektor Svetislav Pešić i kapiten Bogdan Bogdanović, prethodio je minut ćutanja zbog smrti Dragana Kapičića.

"Što se tiče samih OI i KSS, želeo bih da napomenem da KSS ide sa tri selekcije, 3x3, ženska reprezentacija koja treći put uzastopno ide na OI i muška selekcija. Mislim da je to prvi put u istoriji i da je to neverovatna stvar. Uloga KSS u svemu tome jeste da sve te selekcije od najmlađih do prve A selekcije imaju odlične i siguran sam da imaju fenomenalne uslove. Bilo bi ružno prećutati i ne zahvaliti se državi i pre svega predsedniku, elementarno je vaspitanje kada neko pomogne da se zahvalite. Sve ostale stvari što se tiče stručnog štaba i igrača, svako treba da radi svoj posao. I kada smo to radili, imali smo dobre rezultate. Želim igračima puno zdravlja, da treniraju, to su odlični momci, znamo kakve kvalitet imaju i ako Bog da da se vratimo sa dobrim rezultatom, a koji je to rezultat, videćemo", rekao je Danilović.

Okupljanje pratite OVDE.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu