Nova vest
Košarka 1

23.4.2024.

14:02

Jokić: Moglo je da bude loše po nas VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da je tim verovao u Džamala Marija, koji je pogodio uz zvuk sirene za trijumf (101:99).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Foto: Profimedia

"Uhvatili smo važnu loptu u poslednjem defanzivnom posedu. Džamal je uzeo loptu i imali smo 13 sekundi da damo koš. Stavili su Lebrona na Džamala, a Dejvisa na mene, da bi brzo mogli da rotiraju. Zato smo mi postavili Kaldvel-Poupa, da ne bi mogli, ali nismo uspeli. Ostao je Dejvis na Mariju, a opet je pogodio", rekao je Jokić.  Potom je dodao:

"Znamo za šta je sposoban Mari, voleli bismo da pogodi svaki. Kao tim, želimo da šutira. Pogodio je najteži, a promašio lakše. Svi smo znali da će Mari šutirati u tih poslednjih par sekundi, samo verujemo jedni u druge."

Bila je to 10. uzastopna pobeda Nagetsa protiv Lejkersa.

"Mislim da imamo sjajan period, da smo ih pobedili deset puta zaredom, ali eto, danas smo gubili 20 razlike i moglo je da bude loše po nas. Uvek nađemo način. Verujemo jedan drugome, to se vidi na terenu. Kad je pogodio, svi smo skočili i svi smo bili srećni zbog njega. Trudim se da živim u trenutku. Sutra je novi dan. Moraš da uživaš u momentu", zaključio je Jokić.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu