Nova vest
Košarka 0

19.4.2024.

8:05

Lebron: "Ja sam poslednja osoba koju treba da pitate o tome"

Lebron Džejms istakao je uoči novog susreta Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa u plej-ofu da prošlost nije važna za ovu seriju.

Izvor: ESPN

Profimedia

Nagetsi su prošle sezone "pomeli" Lejkerse sa 4-0 na putu do svoje titule, a Lejkersi su savladali Nagetse u finalu Zapada na putu do svog prstena u "mehuru" 2020.

"Mislim da pridajete previše važnosti tome. Ovo je duel prve runde. Radujemo se plej-ofu. Ali je gledamo na to kao na revanš. Odigrano je kako je odigrano, ovo je nova serija. Radujemo se izazovu", rekao je Džejms.

Međutim, Nagetsi nisu dobili Lejkerse samo u prethodnoj plej-of seriji, već su posle toga slavili u još četiri međusobna duela pa su seriji od 8-0.

"Ne bi uopšte trebalo da bude lično. Udaljiš se od plana igre ako učiniš to ličnim. Imamo naš plan, treba da izađemo na teren i sprovedemo ga i živimo sa rezultatom. Ja sam poslednja osoba koju treba da pitate o tome. Predugo igram plej-of da bih znao da ne treba da poletiš posle prve utakmice ili zbog toga ko ti je protivnik. Treba da ostaneš miran", dodao je Lebron.

Profimedia

Najbolji strelac u istoriji NBA lige je svestan koliko je Denver, predvođen dvostrukim uzastopnim MVP-jem Nikolom Jokićem, opasan rival.

"Moramo odigrati bez greške. Moramo im otežati. Oni će pokušati da otežaju namo, očigledno", zaključio je LBJ.

Prvi meč serije na programu je u nedelju ujutru od 2.30 po našem vremenu.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pao Gugl

Gugl je pogođen prekidom rada, na svetskom nivou, i to utiče na hiljade korisnika.

B92

17:38

12 h

Novo Sport Video Menu