Nova vest
Košarka 0

5.4.2024.

13:08

Košarkašu Hjustona preselo "trolovanje" Voriorsa – dobio je lekciju

Košarkaš Hjustona Tari Izon, koji je van stroja zbog povrede, za meč sa Voriorsima obukao je specijalnu majicu sa porukom za igrače Golden Stejta.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Profimedia

Na njoj je bio izazivački poziv, "Ratnici, izađite da igrate", što je, možda će se setiti filmofili koji drže do sebe, jedna od kultnih rečenica iz poznatog filma "Ratnici" iz 1979. godine.

Njegova provokacija nije prošla neopaženo kod gostiju koji su učinili sve da odgovore na pravi način. Izašli su da i graju i ne samo to - na kraju su deklasirali Roketse u Teksasu (133:110) a Izon je dobio lekciju.

Stef Kari mu je pred sam kraj meča "dosolio na ranu" - preciznijom replikom istog glumca iz istog filma.


O Izonovoj prouci posle meča je govorio Klej Tompson.

"Malo je to blamantno, posbeno kada ne igrate. Jedno je kada tako nešto imaš da poručiš ako igraš, ako si na terenu, ali ovako da troluješ sa klupe... Šta radiš? Dok ti to pričaš mi smo na terenu i igramo. To je sve što imam da kažem o njegovoj poruci", rekao je Tompson, koji je zajedno sa Grinom, nakon meča, okrenut ka navijačima uzviknuo "Ratnici, izađite da igrate".



Bila je ovo inače vrlo bitna pobeda Golden Stejta kojom su praktično osigurali deseto mesto i plasman u plej-in, ispred Hjustona.

Osim što imaju bolji međsuobni učinak, Voriorsi imaju i četiri pobede više od Roketsa šest mečeva pre kraja regularnog dela lige.


 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu