Nova vest
Košarka 27

28.3.2024.

23:05

Obradović: Katastrofalno

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegov tim odigrao katastrofalno u poslednjih 10 minuta meča protiv Olimpijakosa.

Dejana Popović
Peđa Milosavljević/Starsport

Crno-beli  su pred svojim navijačima u Štark areni izgubili od Olimpijakosa 74:69.

"Čestitam Olimpijakosu na pobedu, sve su uradili u poslednjoj deonici, a mi smo odigrali katastrofalno poslednjih 10 minuta. Zbog toga smo izgubili utakmicu. Nismo imali pomoć sa klupe, donosili smo katastrofalne odluke oni se dobili priliku u tranziicji. Pretrčali su nas", rekao je Obradović posle meča na konferenciji za medije.

Crno-beli  su u poslednjoj deonici ispustili 13 poena prednosti.

"Nije bio energetski pad, nego glupe izgubljene lopte u poslednjoj deonici. Kada imaš 13 razlike, treba da igraš pametno, da koristiš greške odbrane, a mi smo bili nestrpljivi, imali smo nerezonske šuteve. Hvala ovim ljudima, pokazali su da nam veruju, a ja mislim da im se ne odužujemo na pravi način", istakao je Obradović.

Govorio je i o tandemu Kaminski - Kaboklo.

 "Videćemo kako bude išlo. Kaboklo je dosta dobro odradio večeras. Ali, on i mnogi igrači treba da igraju sa više rezona. Nisu kretnje bile dobre. Kad ima prednost koju je imao kad su oni imali četiri mala igrača, trebalo je više da koristi. Tada smo napravili i prednost u skoku, koju nismo uspeli da materijalizujemo", poručio je Obradović.

Podeli:

Komentari 27

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 27

Podeli:

U fokusu

Vidi sve