Nova vest
Košarka 5

20.3.2024.

23:01

Teodosić: Teško je motivisati se, ali treba da budemo fer

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić vratio se na parket posle mesec dana pauze u porazu od Panatinaikosa (89:76) u 30. kolu Evrolige.

Dušan Đukanović
Starsport

Iskusni plejmejker je bio jedini organizator igre na raspolaganju Janisu Sferopulosu u meču u kom je poraz okončao nade kada je plej-in u pitanju.

"Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo", rekao je Teodosić i dodao:

"Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Nije pravo kada igraš, ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški! Sledi Virtus, njima pobeda treba, ali mi idemo da pobedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa."

Objasnio je i šta je nedostajalo da se dođe do pobede.

"Falilo je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa pravljana za velike uspehe. Pružili smo im otpor u nekim delovima utakmice, ali su bili bolji. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo igrali, ali bi trebali da budemo bolji", nastavlja Teo.

Ni on nije skroz spreman.

"Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim", zaključio je Teodosić.

Izvor: B92

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

Košarka

Australija sa Danteom napada Srbiju

Selektor košarkaške reprezentacije Australije Brajan Gordžijan saopštio je danas spisak od 17 igrača koji će konkurisati za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Tanjug

16:50

33 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu