Nova vest
Košarka 0

14.3.2024.

22:34

Davidovac: Borili smo se koliko smo mogli

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac istakao je probleme na ofanzivnom skoku i bezidejnost u napadu kao razloge poraza protiv Makabija (80:84) u meču 29. kola Evrolige.

Dušan Đukanović
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Težak poraz posle vođstva koje smo imali. Odigrali smo dva totalno različita poluvremena totalno. Imali smo problem sa njihovim ofanzivnim skokom tokom čitave utakmice. Mislim da je to presudilo. U drugom poluvremenu nismo imali ideju u napadu. Mislim da su to dve ključne stvari", rekao je Davidovac i osvrnuo se dodatno na probleme na skoku:

"Mislim da smo imali energiju, borili smo se koliko smo mogli. Oni su fizički dominantna ekipa. Mi imamo nekih odsustva što se tiče povreda, morali smo da se svi izrotiramo. Oni su najbolja skakačka ekipa u ligi. Nije iznenađujuće. Fizički su dominantniji i to su iskoristili."

Nije imao dodatne informacije u vezi sa Jagom koji je prevezen u bolnicu zbog blažeg potresa mozga.

"Nemam, sad sam pitao. Otišao je do bolnice. Ne znam šta će se dešavati. Nadam se da će biti dobro", kratko je odgovorio košarkaš Zvezde.

Crveno-beli se okreću obavezama u ABA ligi.

"Naredna utakmica je Cibona, sigurno će biti teško u Zagrebu. Nama je to mnogo bitna utakmica, hoćemo da zadržimo prvo mesto u ABA ligi. Na svaku utakmicu idemo da pobedimo", zaključio je Davidovac.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Vraća se Nokia 3210

HMD objavljuje Nokia 3210 telefon u novom ruhu, a klasični telefon iz devedesetih stiže u modernoj varijanti.

B92

16:00

14 h

Novo Sport Video Menu