Nova vest
Košarka 7

21.6.2024.

15:20

Barcokas o Kenanu: "Žalio se na minutažu i u oproštajnoj poruci"

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas osvrnuo se na nedavnu oproštajnu poruku Ajeze Kenana (33) kroz koju je ovaj provukao da nije bio najzadovoljniji minutažom.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Kenan je napustio Olimpijakos posle dve godine i naredne sezone igraće za Crvenu zvezdu.

Barcokas, koji se ovih dana nalazi na seminaru evroligaških trenera, gde drži predavanja, osvrnuo se na poruku koju je Amerikanac napisao po odlasku iz kluba, na svom Instagramu.

Nije, istina, Barcokas imenovao igrača ali je jasno da se radi o američkom šuteru.

"Jedan od mojih igrača, koji je nedavno otišao iz kluba, ispisao je poruku za navijače i rekao kako je ponosan na sve što je postigao u klubu za dve godine. Dao je, kaže, srce, koliko su mu to dozvolili. To je napisao", citirao je grčki trener svog sada već bivšeg igrača.

Na kraju rečenice "onoliko koliko su mi to dozvolili" Kenan je, doduše, stavio emotikon koji se smeje, ali Barcokas misli da to svakako nisu bile prikladne reči za oproštajnu poruku. 

"On se tu manje-više požalio zbog minutaže koju je imao. On je to čak morao da pomene u poruci u kojoj se oprašta od kluba, u kojoj izražava zahvalnost klubu, saigračima i navijačima. Postoji, vidimo, zaista hiljade primera šta je košarka danas i šta se sve može videti".


 

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

18 h

Novo Sport Video Menu