Nova vest
Košarka 3

17.6.2024.

12:55

"Ne dolazim u Real Madrid"

Serž Ibaka, bivši reprezentativac Španije, oglasio se povodom navoda da dolazi u Real Madrid.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Serž Ibaka je u razgovoru sa nemačkim medijima otkrio da ništa nema dogovoreno i da su prethodna pisanja o njegovom dolasku u Real Madrid neosnovana.

On je prošlog leta iz NBA lige došao u Evropu po drugi put (treći ako računamo lokaut) i odabrao Pabla Lasa i minhenski Bajern kao svoj klub.

Već neko vreme se mogu čuti spekulacije da Ibaka odlazi u Real, čak se govorilo i o tome da je čitav posao završen, a Serž na to sve kaže:

"Ne. Nije istina. Za mene je razočaravajuće videti ovoliko glasina i to dok je plej-of i dalje trajao. To mi se nije dopalo, ali izgleda da je to način na koji stvari funkcionišu u Evropi", rekao je Ibaka u razgovoru sa nemačkim podkasterom i košarkaškim novinarom Roberto Huselom.
 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

11 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

8 h

Novo Sport Video Menu