Nova vest
Košarka 2

22.5.2024.

16:25

Milutinov: "Trenutno sam jači nego što sam bio"

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov govorio je pred predstojeći završni turnir Evrolige u Berlinu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

U borbi za finale, grčki tim igraće protiv aktuelnog šampiona Real Madrida, što će biti repriza prošlogodišnje bitke za evroligaški tron.

"Osećam se odlično. Uzbuđen sam i radujem se tome. Jedva čekam da počnemo da igramo jer mislim da je to najveći košarkaški događaj u Evropi. Svi žive za ove meče. Uzbuđen sam i nadam se da ću imati drugačije iskustvo od onog koji sam imao sa Olimpijakosom prošli put", rekao je Milutinov za Eurohoops.

Srpski centra vratio se iz povrede, zbog koje je bio tri meseca van parketa.

"Bila su to tri zaista teška meseca za mene. Bilo je mnogo stvari kroz koje sam prolazio. Ali srećom, imao sam ljude oko sebe da me podrže i daju snagu. Zato što sam imao mnogo uspona i padova. Normalno je kada prođete kroz takvu fazu. Mislim da sam trenutno jači nego što sam bio ranije. Jer, kao što sam mnogo puta rekao, teška vremena te čine jačim i boljim", rekao je on.

Osvrnuo se i na duel sa Realom, koji se igra u petak od 21 sat.

"Mislim da je naša odbrana zaista na drugom nivou. Kakvu košarku možemo da igramo pokazali smo u petoj utakmici plej-of serije sa Barselonom. Učinićemo sve da pobedimo. Nije neophodno da igramo lepu košarku ili nešto slično. Radi se samo o tome da uradimo sve što je potrebno kako bi posao završili uspešno“, zaključio je Milutinov.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu