Nova vest
Košarka 8

1.5.2024.

19:33

Janakopulos udario na Boltauzera: "Sledeći put ukradite naočare kako biste bolje videli"

Ne smiruju se strasti posle treće utakmice plej-of serije Evrolige u kojoj je Makabi posle triler završnice savladao Panatinaikos uz rezultat 85:83.

Srđan Novaković
Profimedia

Prvi čovek Atinjana Dimitris Janakopulos je posle utakmice broj tri, kritikovao suđenje, jer smatra da je njegov tim oštećen u ovom meču. 

Posle niza uvreda koje je uputio sudiji Kardumu, jer je prema njegovom sudu napravio veliku grešku, i psovanja na srpskom jeziku i jasne poruke ka Dejanu Bodirogi, Janakopulos je nastavio da diže tenziju. 

Ponovo su na udaru bile sudije, s tim što je u novoj izjavi potkačio arbitra Mateja Boltauzera. 

"Sledeći put bi možda trebalo da, umesto parfema da prikrijete svoj smrad, ukradete naočate kako biste bolje videli", napisao je Janakopulos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Makabi trenutno ima prednost od 2:1 i sada ga samo pobeda deli od plasmana na fajnal-for. Podsetimo da je trener PAO Ergin Ataman rekao da, ukoliko se na plasira među četiri najbolje ekipe u Evropi, on više neće biti na mestu šefa struke ekipe iz Atine. 

Podeli:

Komentari 8

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

5 h

Novo Sport Video Menu