Nova vest
Košarka 0

24.4.2024.

18:24

Zvezda želela dvostrukog osvajača Evrolige

Američki košarkaš Kris Singlton otkrio je da se u jednom trenutku u njegovoj karijeri Crvena zvezda raspitivala da ga dovede u svoje redove.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Bilo je to na leto 2022. godine, ali do saradnje sa timom sa Malog Kalemegdana nije došlo.

Umesto toga, Singlton je odlučio da ostane u Efesu gde je boravio od 2019. do 2023. godine i osvojio dve titule Evrolige.

"Bilo je razgovora sa Crvenom zvezdom i sa još nekoliko timova. Razlog zašto nisam potpisao je jednostavan. Ja sam porodično orijentisana osoba i mislim da sam zaslužio to da mogu da odbijem privremene poslove. Ne postoji pritisak oko novca", rekao je Singlton u razgovoru za "Basketball Sphere" i potom obrazložio svoju odluku:

"Moja supruga je bila trudna i hteo sam da se postaram da budem tu za nju. To je razlog zašto nisam došao u Crvenu zvezdu na početku te godine. Imao sam dosta poziva, ali sam ih odbijao. Kada sam se postarao da je sve u redu oko moje supruge onda sam se vratio u Anadolu Efes pri kraju sezone."

Singlton trenutno igra u Dohi za Al Arabi, a tokom karijere je bio član Vašingtona, Đangsua, Oklahome, Lokomotive, Panatinaikosa i Barselone.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu