Nova vest
Košarka 3

19.4.2024.

10:40

KK Partizan ima predstavnike na F4 u Berlinu

Statističari i pomoćne sudije KK Partizan izabrani da rade na F4 Evrolige i ANGT u Berlinu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Svojevrsno priznanje koje predstavlja krunu dugogodišnjeg predanog rada, stiglo je ove sezone kada je ekipa statističara i pomoćnih sudija KK Partizan izabrana od strane Evrolige da radi na završnim turnirima najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Na taj način, "crno-beli zapisnički sto" će predstavljati našu košarku na "Final Four" turniru i ANGT u Berlinu.

"Uspeh naših devojaka i momaka za zapisničkim stolom je veći kada se u obzir uzme da će po prvi put u istoriji Evrolige, jedna ekipa iz inostrane zemlje raditi istovremeno na oba turnira - F4 i ANGT ("Next Generation Tournament"). Ekipu čine statističari: Petar Vasiljević, Miloš Antonijević, Ana Andrejić, Marko Krstić, Slobodan Šakotić, Ivana Vasiljević, Ognjen Marinović  i pomoćne sudije: Sonja Stanković, Biljana Kostreš, Jovana Krivokuća-Milovanović, Sanja Rsovac Ivanović, Jelena Rašinac", saopštio je KK Partizan.

Fajnal for Evrolige na programu je od 24. do 26. maja u glavnom gradu Nemačke, a sve ulaznice za završnicu Evrolige odavno su prodate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Svi hoće "Kineza"

Xiaomi je snažno ušao na tržište automobila, a njegov prvi model, električni SU7, veoma je tražen iako ima nekoliko problema.

B92

8:20

4 h

Novo Sport Video Menu