Nova vest
Košarka 11

12.4.2024.

23:29

Panter: Neću ovo da zaboravim

Kapiten Partizana Kevin Panter razočaran je bio činjenicom da crno-beli nisu uspeli da prođu u plej-in Evrolige.

Izvor: B92.Sport

Srđan Stevanović/Starsport

Partizan se od elitnog takmičenja, makar za ovu sezonu, oprostio pobedom nad Valensijom u Beogradu sa 79:66.

"Velika su bila očekivanja od ove sezone, velika... Ne bih želeo da kažem... Naučili smo mnogo iz ove sezone, samo mi je teško da prihvatim da nismo u plej-ofu. Ne znam, ne znam, kao da mi nije ovo stvarno. Dešava se, ali i dalje ne mogu da prihvatim da je ovo bila poslednja utakmica Evrolige, do sledeće sezone. Ludo mi je sve to, jer sam uvek igrao bar plej-of. Sada je drugačije, ali neće me to sprečiti da radim još više i probam da idem dalje, da dižemo ambicije. Neću ovo da zaboravim, to obećavam. Ne želim više nikad da se osećam ovako, da ne odem u plej-of i sa tim mislima ću ući u leto, da treniram još više sa tom slikom ispred lica", rekao je Panter.

Crno-beli su na kraju završili sa skorom 16-18.

"Mnoge su utakmice zbog kojih razmišljam kako su nam promakle. Toliko smo ih izgubili na taj način. Nije to samo jedan meč, svi gledamo sada na Olimpijakos jer najsvežiji događaj, ali mnogo je njih koje smo izgubili na isti način. Imamo verovatno deset takvih. Treba da sagledamo stvari i ne zaboravimo ovo što se izdešavalo, jer ovakve stvari te podižu i guraju napred", dodao je on.

Na velikom ekranu u Areni na kraju utakmice pisalo je: "Nije sve u pobeđivanju".

"Video sam to. Kada gledaš život na određen način, nikada nećeš biti srećan i zadovoljan. Pokušavam da kažem ljudima da treba da žive život tako da svakog dana budu bar za jedan procenat bolji nego juče. Svaki treba da napreduješ, kako bi rezultati dolazili. Ako stalno napreduješ, nikada nećeš pasti", kazao je Panter.

Partizan se okreće obavezama u ABA ligi, a prvi meč plej-ofa igraće protiv Igokee u Beogradu naredne srede.

Podeli:

Komentari 11

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu