Nova vest
Košarka 196

8.4.2024.

16:30

Moka Slavnić: Zvezda da dobije Efes, pa 20 godina da zaj****amo navijače Partizana

Košarkaši Partizana još uvek imaju šanse da se dokopaju plej-ina u Evroligi, ali će njihova sudbina zavisiti od Crvene zvezde.

Izvor: Republika

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Crno-beli u petak igraju poslednji meč ligaškog dela u Evroligi kada će u Beogradskoj areni dočekati Valensiju od 20.30, a gledaće i šta se dešava u Istanbulu gde Zvezda dan ranije gostuje Efesu (19.30).

Turska ekipa ima imperativ pobede, jer je takav ishod vodi u doigravanje, a u slučaju Zvezdine pobede, to bi otvorilo vrata ekipi Željka Obradovića, uz trijumf nad Valensijom.

Bivši jugoslovneski košarkaš i član Crvene zvezde Zoran Moka Slavnić dao je svoje viđenje pred mečeve odluke u Evroligi.

"Ja sam za to da Zvezda pobedi u Istanbulu i da narednih 20 godina za***avamo navijače Partizana. Naravno da crveno-beli treba da pomognu večitom rivalu, ali ću te ispraviti za jednu stvar, Partizan nije srpski klub, već JSD (Jugoslovensko sportsko društvo, prim. aut). A, pošto su JSD sada je vreme da im pokažemo ko je bolji. Da se razumemo, ja sam Jugosloven i dalje i zbog te činjenice oni imaju prođu kod mene. Šalu na stranu, žao mi je što je Zvezda ispala zbog budućnosti plej-ofa, dok se Partizan i dalje drži", rekao je Slavnić za Republiku.

Podeli:

Komentari 196

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 196

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu