Nova vest
Košarka 0

30.3.2024.

23:59

Barać: Imamo obavezu da nastavimo da igramo na pravi način

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige protiv Splita nastaviti sa dobrim nastupima i rezultatima.

Izvor: B92.Sport

Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaši Mege posle pet vezanih pobeda u pretposlednjem, 25. kolu ABA lige dočekuju Split.

"Očekuje nas utakmica protiv vrlo kvalitetne ekipe Splita koja se bori za plasman u plej-of. Mi smo pobedom protiv Crvene zvezde obezbedili doigravanje, a sada imamo obavezu da nastavimo da igramo na pravi način i da budemo motivisaniji od svakog protivnika", rekao je Barać, prenosi klub.

Meč je na programu sutra od 18.00, a odigraće se u Trening centru "Dejan Milojević" u beogradskom naselju Braće Jerković zbog zauzetosti Hale sportova "Ranko Žeravica".

"Očekujem lepu atmosferu u Trening centru 'Dejan Milojević' i nadam se pozitivnom ishodu", rekao je Barać.

Prvotimac Mege Ilija Milijašević je naveo da će njegova ekipa dati sve od sebe da produži pobednički niz.

"Dočekujemo veoma kvalitetnu ekipu koja će, bez sumnje, biti maksimalno spremna i motivisana protiv nas. U prvom meču su nas ubedljivo savladali, što nama daje dodatni motiv za sutrašnju utakmicu. Pobeda protiv Zvezde je samo vetar u leđa da nastavimo sa dobrim rezultatima i igrama. Bez sumnje nas čeka težak meč, ali bićemo spremni i daćemo svoj maksimum kako bi došli do pobede", rekao je Milijašević.

Mega ovaj meč dočekuje kao šestoplasirana na tabeli ANA lige sa učinkom 14/10, dok je Split deveti sa skorom 11/13.

Ova dva tima su se sedam puta sastajala u okviru ABA lige i na svakom od okršaja je domaćin slavio, pa tako hrvatski tim vodi sa 4:3 u pobedama.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Amerika ponovo zabranila

Američka vlada kaže da je oduzela neke licence koje su dozvoljavale američkim proizvođačima čipova da izvoze određenu robu kineskom tehnološkom gigantu Huawei.

BBC

13:20

6 h

Novo Sport Video Menu