Nova vest
Košarka 2

17.3.2024.

20:55

Sferopulos: Ako potceniš Cibonu, možeš da upadneš u probleme

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske posle pobede nad Cibonom, u okviru 23. kola ABA lige.

Aleksandar Stajkovac
Peđa Milosavljević/Starsport

Crveno-beli su bili bolji u "Draženovom domu", slavili su rezultatom 82:59.

Sferopulos je iskoristio priliku da Ciboni poželi da što pre izađe iz finansijske krize, a takođe je bio zadovoljan učinkom njegovog tima.

"Čestitam igračima na večerašnjoj utakmici. Za nas je bilo veoma bitno da odigramo dobro protiv Cibone, jer ako ih potcenite možete upasti u problem. Fokusirali smo se da realizujemo zacrtani plan i polako smo uveli utakmicu u naš ritam. Za nas je važno da nastavimo sa zalaganjem, ostalo nam je još tri meča do kraja regularnog dela sezone. Bitno nam je da pobeđujemo. Srećno Ciboni, želim im da prebrode sve probleme koji ih trenutno snalaze", rekao je Sferopulos i nastavio:

"Cibona zna kako da igra. Videli smo neke delove njihove igre danas koji su veoma organizovani. Napadački znaju kako da kreću loptu, mogu napadati spolja i unutra, pa vidite da imaju veliku raznolikost igre i ako niste spremni da igrati dobro možete imati probleme."

Trener crveno-belih je upitan da li pamti neku utakmicu iz svoje karijere, kada je izgubio od Cibone.

''Naravno da pamtim, zato sam rekao da želim sreću Ciboni u budućnosti. Želim da se vrate na te staze na kojima su bili'', rekao je trener Zvezde.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

5 h

Novo Sport Video Menu