Nova vest
Košarka 12

21.4.2024.

20:13

Obradovićeva konferencija od minut: Neki nisu igrali najozbiljnije VIDEO

Željko Obradović, trener Partizana, bio je kratak nakon pobede njegove ekipe u revanšu četvrtfinala ABA lige protiv Igokee (101:77), kojom je obezbeđen prolaz crno-belih u polufinale.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Jedva nešto više od minut trajalo je njegovo obraćanje novinarima u kojima je izrazio nezadovoljstvo pristupom određenih igrača.

"Jasno je bilo da smo došli sa idejom da odigramo dobro, pobedimo i završimo seriju četvrtfinalnu. Uspeli smo, to je najvažnije. Ovde atmosfera, navijači Partizana su došli u velikom broju, kao i svake godine u Laktašima, tako je bilo i u regularnom prvenstvu, a i sada. Pitanje je kad ćemo početi polufinale, treba da se pripremimo za to. Igrači koji su počeli, bili su ozbiljni, čestitke, neki nisu igrali najozbiljnije nažalost", rekao je Obradović, iako je svestan da je ekipa uprkos tome stigla do lakog trijumfa:

"Bilo je dovoljno da se drži utakmca pod kontrolom i pobedimo i idemo u polufinale. Igokei čestitam zato što mislim da su imali dosta probela u rostera, dosta povređenih igrača, maksimalno su se borili i želim im sve najbolje u domaćem prvenstvu."

Partizan će se za finale boriti protiv podgoričke Budućnosti koja je prethodno sa 2:0 eliminisala Zadar.

Podeli:

Komentari 12

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu