Nova vest
Košarka 3

17.4.2024.

20:45

Obradović: Kakve to veze ima?

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je posle pobede svog tima nad Igokeom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Aktuelni šampion regiona pobedom je počeo četvrftinalnu seriju plej-ofa ABA lige, pošto je na svom terenu slavio 94:85.

"Najvažnije je da je 1:0 u seriji, da u Laktaše idemo sa pobedom. Znamo kako se igra u plej-ofu, okrećemo se novoj utakmici. Hvalal ljudima koji su došli, hvala im na lepoj podršci", rekao je Obradović.

Upitan je da objasni seriju Igokee od 13:0 u poslednjem kvartalu.

"Moguće da je bila serija od 13:0. ne sećam se. I ako je bilo, kakve veze ima?. Imali smo kontrolu tokom celog meča, vodli dvocifrenom razilkom. Znam da su napravili na početku drgog dela 7:0, pa smo uzeli tajm-aut i napravili 10:0.  Toga se sećam, a ovoga se ne sećam.", rekao je Obradović.

Da li Partizan može da završi posao u dva meča?

"Ja se najiskrenije nadam da može, mi smo tamo igrali u prvenstvu izvanrednu utakmicu. Idemo sa ciljem da pobedimo i odemo u polufinale".

Imao je Obradović i koju reču od Džejilnu Smitu.

"Dobro, kad se vidi, ne samo u statistici za šut, nego i druge stvari da je i odbrambeno i napadački pomaže timu, ja sam već rekao, da se odlično ponašao kad nije igrao. Rekao sam pred svim igračima u svlačionicu, zahvalio mu se jer je strpljiv, ponašao se izvanredno i to su neki kriterijumi koji su najvažniji, kako radiš na treningu, kako se ponašaš na treningu, tako i igraš. Ja se ne sećam da je neko radio dobro, a igrao slabo na utakmici, radi se suprotno. To su stvari koje smo odavno prošli", rekao je Obradović.

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu