Nova vest
Košarka 7

17.4.2024.

9:09

Partizan kreće u odbranu titule – u čast momaka iz Istanbula

Košarkaši Partizana dočekuju Igokeu (18.30) u prvom meču plej-ofa ABA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Samo dan nakon obeležavanja 32. godišnjice najvećeg uspeha u istoriji tima, crno-beli će krenuti u odbranu trofeja regionalnog šampiona.

Pred početak četvrtfinalne serije, trener Partizana Željko Obradović je pozvao na oprez svojih igrača.

"Imali smo par dana da pripremimo seriju protiv Igokee. Nama je u ovom trenutku najvažnije da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, da je motivacija timova i igrača na drugom nivou. Moramo da podignemo maksimalno našu motivaciju protiv tima koji nas je iznenadio u prvom delu prvenstva i pobedio nas u Beogradu. Ta sada činjenica je dovoljna da pristupimo maksimalno ozbiljno. Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, jer svi dolaze s najvećom motivacijom. Ekipa je odradila par treninga, danas imamo još jedan, nadam se da ćemo spremni početi seriju", rekao je Obradović.

Strateg crno-belih je dodao da se van tima nalazi Pi-Džej Doužer. 

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je podsetio da je Igokea bila jedna od ekipa koje su dobile Partizan tokom regularnog dela sezone.

"Ovo je najlepši deo godine, svi mi igrači jedva čekamo da dođe period kada se igra za trofeje, spremamo se maksimalo za meč. Kreće četvrtfinale, svesni smo da nas je Igokea probedila jednom ove godine, iako je utakmica u Laktašima bila znatno lakša, nadam se da ćemo kao tim ponoviti taj meč gde smo gostovali. Mi se spremamo i nadam se da ćemo ovu plej-of seriju otvoriti na najbolji mogući način", istakao je Anđušić

Drugi meč četvrtfinalne serije, na programu je u nedelju, 21. aprila u Laktašima. 

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu