Tenis 90

Nedelja, 26.11.2023.

15:00

Dan posle eliminacije iz Dejvis kupa: Nove loše vesti za Srbiju

Dejvis kup reprezentacija Srbije je u subotu ispala u polufinalu završnog turnira u Malagi, a već u nedelju dočekala vesti koje ne obećavaju.

Dan posle eliminacije iz Dejvis kupa: Nove loše vesti za Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Had

pre 6 meseci

Mi smo svetski prvaci u laganju i tešenju samog sebe . NEVAŽNO TAKMICENJE , koje licemerje . Kada smo osvajali salataru sisali se na nulericu , bili Bogovi tenisa i sam Nole izjavio "ovo je najveći uspeh u karijeri svakog igrača... Ovo je jedno od najvećih sportskih dostignuća... Još nismo svesni, kao ni nacija, koja nije bila teniska. Ovo je kao da smo osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu" i sad kad ispadosmo odmah je nevazno takmicenje i Svetsko fudbalsko prvenstvo je nevazno takmicenje kad nas nema , samo vi i dalje tešite i lazite sami sebe ali ne lažite druge

Liverpool Man

pre 6 meseci

Sabrao sam ja dva i dva. Ovo su uradili da bi Nadal i Alkaras mogli da napisu molbu za Olimpijske igre jer zbog ovoga nece moci da igraju februara. Ovako em sto Spanija ide direktno, em sto ce ovoj dvojici da prihvate molbu i posalju ih u Pariz. Nije Zuca vrana.

Optimista pripravnik

pre 6 meseci

ma ljudi koga briga za ovo takmičenje?
(zoro, 26. novembar 2023 16:54)

Ma, nikoga. Ima samo 1000 komentara na vest da je Nole bio tragičar juče.
Kad smo u usponu, jako nas je briga, a sada .... a i sledeće godine, kad nećemo ni kroz kvalifikacije da prodjemo, onda nas nije briga za ovo takmičenje. Takvi smo mi.

smeh

pre 6 meseci

Nisu Đoković i kompanija ni trebali da se cimaju oko ovoga već su trebali da puste mlađe igrače za koje se smatra da su budućnost da igraju i da se pokažu navijačima. Mada posle one jučerašnje pljuvačine i ismevanja uopšte ne bih preporučio ni toj deci da obuku dres reprezentacije i igraju za našu državu. Ovde se ništa i niko ne poštuje ni ne ceni tako da bi bilo najbolje da naši ni ne igraju jer nema za koga da igraju. Bolje im bi bilo da vide da igraju za druge države, tj. za one koji će ih ceniti. Ovde toga više nema nažalost.

Duke

pre 6 meseci

Cuj, na slici Nole tesi i bodri Kecmana? Zar ne bi trebalo obratno da bude? Kecmana ne treba niko da tesi i bodri, on moze na sebe za ono sto je u Malagi uradio ponosan biti, a svi mi trebamo biti ponosni na njega.

VO.

pre 6 meseci

Pa i UN i EU, WHO...itd ,Fifa Uefa, Fiba, su kao i sve druge "tzv madjunarodna organizacije" davno.izgubile svaki , pojam realnosti, fer pleya, jednakosti medju nacijama, pravicnosti, i samim tim kredibiliteta...Onaj stari format Dejvis kupa na 3 pobede, dakle 2 singla 1dubl pa 2 singla, je bio ono pravo, sad ovo na 2 dobijene 2 singla i 1 dubl..favorizovanje finansijskih moćnika.... pa nek igraju sami... šta cemo im mi tu...Top 5 /8 igrača pravislavci - boli ih ti- Srbin , Rusi i Grk..
ako im je interesantno i medijski bitno eto im takav Dejvus kup...
otkazati takmičenje....do daljeg.. ne isplati se nama finansijski da igramo ovu papazjaniju...

j

pre 6 meseci

Takmičenje na nivou Evrosonga, nikad nevažniji nije bio Dejvis Kup.
Čuj popufinalosta ide od početka a pozivnice po izboru organizatora dobiju drugari.
Odbiti učešće zbog korupcije nepotizma,ni d od demokratije na slobodnom Zapadu.
Dzaba pobeđuješ, obesmislena je svaka pobeda i rezultat.
Plaše se da Nole ne osvoji i Kup i Olimpijadu i sva 4 Gren Slema!! Ove godine sreća ga odvojila, pa vele a šta ako ga sreća spoji sa svim titulama nareene.
(predrag, 26. novembar 2023 15:13)
Novak je bio odlican cele godine,ali na kraju nikako ga nije sreca odvojila.Siner je jednostavno bio bolji,spasio je tri vezane brejk lopte i na kraju napravio brejk i zasluzeno pobedio.Bio je bolji u bitnim trenucima i to je to.
Nisi manje Djokovicev navijac ako ne priznas to.

nada

pre 6 meseci

pa sta Hamad ce igrati ako treba.Pa sta i ako bude porazen.Decko je skroz na mestu bori se i sa finansijama kako bi napredovao.Pricao je kako mu je Nole finansijski pomogao.Ko zna situaciju u kuci sigurno nisu imucni.Hamad je divan decko.

pep gvardiolaa srb

pre 6 meseci

Ovo takmicenje je postalo smesno od kad je prestao stari format takmicenja. Prednost domaceg terena, publika, ludnice, preokreti, 3 seta na 3 pobede… Ovo he smejurija da ne kazem sto se igra na 2 dana

dragan

pre 6 meseci

Treba bre izaći iz tog glupog kupa, koji ništa ne znači, nikog ne zanima, samo remeti pojedincima planove za pripreme i umara ih. Šta je ovo Đokoviću trebalo, samo se isfrustrirao a imao je lepu sezonu, mogao je da uživa i odmara. Tenis je individualni sport i treba i da ostane. Sad ispada da je Australija ako pobedi najveća sila u tenisu ns planeti. Ajde tamo...

Joca

pre 6 meseci

Ma koga to više zanima...! Koji bre Dejvis kup. To je čist anahronizam. To ovi Britanci , Australijanci i Ameri, koji u tenisu više ništa ne znače, žele po svaku cenu da održe nekakvu tradiciju i da se i dalje pitaju za sve...! Srbija nuje zemlja tenisa, Srbija je zemlja jednog čoveka , Novaka Djokovića, najboljeg svih vremena. A vi se slikajte sa Fincima i Englezima i sličnim teniskim zemljama u pokušaju... Gde ne igra Nole, to nije važan dogadaj !

Istina

pre 6 meseci

Od kad je fudbaler Pike smislio ovaj glupi sistem Davis cup je postao nezanimljiv.Srbuja u bila u polufinalu Velika Britanija ispala od Srbije i dobija poziv.Španija? Valjda misle da će Alcaras da igra i da mogu da osvoje salataru

Artband

pre 6 meseci

Realnije bi bilo da svi igraju kvalifikacije ili bar prošlogodišnji finalisti da budu oslobođeni istih, a ne ove budalaštine od namještaljki koliko ko ima lobi.

i zato mu pirkaj

pre 6 meseci

Bas nije pravi, vrlo malo tih najvecih imena ima zlato na OI u singlu, nije ga ni bilo dugo sve do 1988. i Seula, toliko je bio bitan za OI.
(Pirotehnicar, 26. novembar 2023 15:23)

Bas jeste.

Dr Plagijator!

pre 6 meseci

Juče je Novak namerno izgubio meč. Zahvalio se na taj način Janiku što je bio fer u Italiji i Novaka povukao u finale. Ko misli da sam u pravu neka glasa na plus .

Naivni Gedža

pre 6 meseci

Dejvis kup ne treba bojkovati ali i ne pridavati preteran značaj. Reprezentaciju treba da čine mladi, neafirmisani ali daroviti teniseri. Da se tu kale. Bez opterećenja da li će doći do polufinala ili finala.

@deki

pre 6 meseci

@deki Kako te nije sramota da vredjas na nacionalnoj osnovi? Sta ti smetaju Vlasi, ja sam Srbin i imam komsije Vlahe, zasto Srbe nazivas Vlasima, zasto si pun mrznje neostvareni jadniku, a o moderatorima koji objavljuju ovakve komentare tek nemam reci.

Стрелац

pre 6 meseci

Треба изаћи из ове спрдње од такмичења оваквог какав је сада, где нема наступа пред домаћом публиком.

Zufer

pre 6 meseci

Ne vidim mesta za bilo kakvo uzbudjenje.Razumeo bih da mi to nismo osvojili pa je frka ali ovako…neka im igraju Kameron i Alkaraz ,ako budu zdravi ,ionako je ovo bezvredno takmicenje

deki

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze

uvalimtimeki

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(jebali mi Srbi mamu pa me rodila, 26. novembar 2023 15:35)

Stvarno od vase romske rase nema gore, nista bolje i niste ni zasluzili osim da od ljubomore klecite pred Srbima i placete od muke.

Simke

pre 6 meseci

Dejvis kup je totalno nebitno takmicenje....Medijski isto u svijetu realno niko ne daje veliki znacaj,posebno otkad se format takmicejja promijenio....Nadal ima 5 dejvis kupova ali tokad je Novak ispisao istoriju i oborio sve moguce rekorde,da li iko pominje Nadalovih 5 Dejvis Kupova,aposlutno niko....Samo se prica o gren slemovima,prvom mjestu,mastersima,i naravno Olimpijadi....Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.

alek

pre 6 meseci

Za tim selektora Viktora Troickog,ovo je SMEJURIJA!!!! Troicki nikakav igrač, šta ima on da savetuje Novaka koji je osvojio sve u tenisu.

...niko nista jaci od sudbine ... idi begaj

pre 6 meseci

Najlosije je sto vi ne mozete da shvatite da se sa Srbijom i Novakom Djokovicem ne prave pare ali vi to necete shvatiti nikad a mozda ni
tad jer vas svi mrze. Isto kao kad komsiju, poznanika opomenete, skrenete mu paznju makar i biranim rijecima na nesto sto on radi a vama to mnogo smeta on ce to shvati kao znak mrznje pa bolje da niste niste ni govorili.

Pantagruel

pre 6 meseci

Тако им и треба. Невероватно је шта је Новак јуче изгубио. Кецмановић свака част.

predrag

pre 6 meseci

Takmičenje na nivou Evrosonga, nikad nevažniji nije bio Dejvis Kup.
Čuj popufinalosta ide od početka a pozivnice po izboru organizatora dobiju drugari.
Odbiti učešće zbog korupcije nepotizma,ni d od demokratije na slobodnom Zapadu.
Dzaba pobeđuješ, obesmislena je svaka pobeda i rezultat.
Plaše se da Nole ne osvoji i Kup i Olimpijadu i sva 4 Gren Slema!! Ove godine sreća ga odvojila, pa vele a šta ako ga sreća spoji sa svim titulama nareene.

Zeljko Tomic

pre 6 meseci

Nole, glavu gore! Našu podršku uvek imaš! Ti si onaj koji nas je uveo u svetsku grupu Dejvis kupa pre 16 godina kada si pobedio sva tri meča protiv Hjujtove Australije, dva puta u singlu i jednom u dublu. Ti si onaj koji nas je vodio do titule u Dejvis kupu 2010 godine, kada si osvojio 7 od 12 pobeda koje su nam donele zvanje prvaka sveta, uz perfektan skor 7/7 (100%) u svojim mečevima. Ti si nas odveo i u finale Dejvis kupa 2013 godine, gde si doneo dva poena našoj reprezentaciji, opet uz perfektan 2/2 (100%) skor. Ti si rekorder ove države po broju pobeda u Dejvis kupu (44). Ti si nam doneo titulu ATP kupa u Australiji, kada si u finalu, nakon zaostatka od 0-1 prvo izašao na teren i razbucao Nadala, a potom i španski dubl i doneo nam još jednu titulu. Ti si nam doneo olimpijsku bronzu iz Pekinga, drugu medalju na OI koju je Srbija pod tim imenom osvojila (to jutro, samo dva sata pre tebe Čavić je doneo prvu). Ti si 2021. godine, umesto da odmaraš i ideš na Kalendarski slem, otputovao put Japana, u želji i nadi da svojoj zemlji, SRBIJI, podariš nove radosti i uspehe. Ti si mnogo puta dokazao koliki si ČOVEK! I jedan poen (prva meč lopta, druge dve je Siner odservirao perfektno) neće to pokvariti!!!

Patriota

pre 6 meseci

Neka, slusacemo i kroz kvalifikacije veseli se srbski rode. Da slusamo jos malo o veselom srpskom rodu, pored toga sto ih vidimo na ulici svaki dan... Toliko vesela lica srpskog roda, da me podseca na cemer i jad. Hahahahahhahaha, neka, ako.

Hrundi Bakshi

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(deki, 26. novembar 2023 15:35)

Daj mi adresu ,molim te,samo na minut da dodjem,da pitam nesto.
Ma pola minuta.

komnen barjaktar

pre 6 meseci

Drugo, njegove ime se ne čita Hose već Žoze (kao Murinjo). Uložite makar minimalni napor kada pišete vesti.
(Marko, 26. novembar 2023 15:04)

Baća imao sam davno na FTN u Novom Sadu kolegu iz Mozambika po imenu Mario Filip Jose (tako se izvorno pisalo)! Jednom prilikom kad ga je asistent na laboratorijskim vežbama iz fizike prozvao pročitao je njegovo ime kao Mario Filip Hose. Mario ga je učtivo ispravio napomenuvši da je on Šose a ne Hose. Zbog portugalske kolonijalne uprave odnosno portugalskog jezika dodao je još i to! Čisto onako!!!

predrag

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(deki, 26. novembar 2023 15:35)

A ti si inače Singarpućanin, ime ti je kao u Japanca, Dekihiro Nagatomo.
A možeš da se izjasniš i kao radijator stolica ili ker kao oni u Nemačkoj!!!

I kakvo je ovo bređanje Srbije stalno.
Zar smo toliko nisko pali!!!! Da u sopstvenoj zemlji trpimo vređanje!!!!!

Jovana

pre 6 meseci

Ironija , Srbija je eliminisala i Spaniju i Veliku Britaniju u ovogodišnjem DC.
A umesto Srbije wild card dobijaju baš te dve DC selekcije

Marko

pre 6 meseci

“I sam španski novinar, Hose Morgado, koji je i preneo ovu informaciju, bio je iznenađen.”

Prvo on nije španski novinar već portugalski. Drugo, njegove ime se ne čita Hose već Žoze (kao Murinjo). Uložite makar minimalni napor kada pišete vesti.

jotto

pre 6 meseci

"Srbija, dakle, umesto borbe za titulu šampiona sveta, pašće mnogo niže nego što je to bilo ko očekivao."

Valjda cemo izvuci nekakve pouke iz toga?
Kad procitam Troicki, mislim da necemo.

Dragan

pre 6 meseci

Molim samo zaobiđite Novaka Đokovića iz spinovanja oko potrebe da učestvuje na ovom nebitnom takmičenju. Novak je veliki patriota i sigurno će igrati svaki meč za reprezentaciju Srbije čak i po cenu vlastitog zdravlja. U ovoj fazi njegove karijere povreda bi bila pogubna.

Hrc

pre 6 meseci

Mogli bi naši da se dogovore sa BRICS državama i pokrenu neko novo, interesantnije takmičenje umesto ove sprdačine.
(Marko, 26. novembar 2023 15:35

Još niste u Brix-U ?!

Pirotehnicar

pre 6 meseci

Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.
(Simke, 26. novembar 2023 15:04)

Bas nije pravi, vrlo malo tih najvecih imena ima zlato na OI u singlu, nije ga ni bilo dugo sve do 1988. i Seula, toliko je bio bitan za OI.

Miki

pre 6 meseci

Nebitno takmičenje...U rangu Lige nacija u fudbalu i odbojci.
Ako nekad vrate stari sistem i tri dana po meču i pet mečeva i tri dobijena seta i divljanje domaće publike, onda možda nešto i bude.

Ko to tamo peva

pre 6 meseci

Auu sto smo pali a imamo najboljeg igrača ikada. Umesto da se borimo u finalu za prvaka za salataru za trofej mi moramo od februara sve iz početka.

lala

pre 6 meseci

Najbolji igrac ikada ne znaci da dobija svaki mec, premisa broj jedan! Argentina sa Mesijem gubi i???
No, tema je sledeca sezona.... Ako je ovo sve tacno, TSS treba da odustane od ovog takmicenja, nista nam ne donosi, a prave nas budalama.

Klop

pre 6 meseci

Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.
(Simke, 26. novembar 2023 15:04) # Link komentara

Prvi put tenis na OI tek 1988 u Seulu, ako se ne varam, dakle skoro 100 godina nakon prvih OI.

da da

pre 6 meseci

Ma kakav Dejvis kup, to je nekada bilo prestizno takmicenje a sada je obicna glupost. Srbija je sa Djokovicem osvojila kup dok je to vredelo i to je to. Vise nije vazno. Ni Olimpijske igre nisu relevantne za tenis, tako da nema potrebe oko toga voditi polemiku. Tenis je surovi individualni profesionalni sport i kraj price.

Marko

pre 6 meseci

“I sam španski novinar, Hose Morgado, koji je i preneo ovu informaciju, bio je iznenađen.”

Prvo on nije španski novinar već portugalski. Drugo, njegove ime se ne čita Hose već Žoze (kao Murinjo). Uložite makar minimalni napor kada pišete vesti.

predrag

pre 6 meseci

Takmičenje na nivou Evrosonga, nikad nevažniji nije bio Dejvis Kup.
Čuj popufinalosta ide od početka a pozivnice po izboru organizatora dobiju drugari.
Odbiti učešće zbog korupcije nepotizma,ni d od demokratije na slobodnom Zapadu.
Dzaba pobeđuješ, obesmislena je svaka pobeda i rezultat.
Plaše se da Nole ne osvoji i Kup i Olimpijadu i sva 4 Gren Slema!! Ove godine sreća ga odvojila, pa vele a šta ako ga sreća spoji sa svim titulama nareene.

Simke

pre 6 meseci

Dejvis kup je totalno nebitno takmicenje....Medijski isto u svijetu realno niko ne daje veliki znacaj,posebno otkad se format takmicejja promijenio....Nadal ima 5 dejvis kupova ali tokad je Novak ispisao istoriju i oborio sve moguce rekorde,da li iko pominje Nadalovih 5 Dejvis Kupova,aposlutno niko....Samo se prica o gren slemovima,prvom mjestu,mastersima,i naravno Olimpijadi....Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.

Naivni Gedža

pre 6 meseci

Dejvis kup ne treba bojkovati ali i ne pridavati preteran značaj. Reprezentaciju treba da čine mladi, neafirmisani ali daroviti teniseri. Da se tu kale. Bez opterećenja da li će doći do polufinala ili finala.

Zufer

pre 6 meseci

Ne vidim mesta za bilo kakvo uzbudjenje.Razumeo bih da mi to nismo osvojili pa je frka ali ovako…neka im igraju Kameron i Alkaraz ,ako budu zdravi ,ionako je ovo bezvredno takmicenje

Joca

pre 6 meseci

Ma koga to više zanima...! Koji bre Dejvis kup. To je čist anahronizam. To ovi Britanci , Australijanci i Ameri, koji u tenisu više ništa ne znače, žele po svaku cenu da održe nekakvu tradiciju i da se i dalje pitaju za sve...! Srbija nuje zemlja tenisa, Srbija je zemlja jednog čoveka , Novaka Djokovića, najboljeg svih vremena. A vi se slikajte sa Fincima i Englezima i sličnim teniskim zemljama u pokušaju... Gde ne igra Nole, to nije važan dogadaj !

deki

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze

pep gvardiolaa srb

pre 6 meseci

Ovo takmicenje je postalo smesno od kad je prestao stari format takmicenja. Prednost domaceg terena, publika, ludnice, preokreti, 3 seta na 3 pobede… Ovo he smejurija da ne kazem sto se igra na 2 dana

@deki

pre 6 meseci

@deki Kako te nije sramota da vredjas na nacionalnoj osnovi? Sta ti smetaju Vlasi, ja sam Srbin i imam komsije Vlahe, zasto Srbe nazivas Vlasima, zasto si pun mrznje neostvareni jadniku, a o moderatorima koji objavljuju ovakve komentare tek nemam reci.

Patriota

pre 6 meseci

Neka, slusacemo i kroz kvalifikacije veseli se srbski rode. Da slusamo jos malo o veselom srpskom rodu, pored toga sto ih vidimo na ulici svaki dan... Toliko vesela lica srpskog roda, da me podseca na cemer i jad. Hahahahahhahaha, neka, ako.

Zeljko Tomic

pre 6 meseci

Nole, glavu gore! Našu podršku uvek imaš! Ti si onaj koji nas je uveo u svetsku grupu Dejvis kupa pre 16 godina kada si pobedio sva tri meča protiv Hjujtove Australije, dva puta u singlu i jednom u dublu. Ti si onaj koji nas je vodio do titule u Dejvis kupu 2010 godine, kada si osvojio 7 od 12 pobeda koje su nam donele zvanje prvaka sveta, uz perfektan skor 7/7 (100%) u svojim mečevima. Ti si nas odveo i u finale Dejvis kupa 2013 godine, gde si doneo dva poena našoj reprezentaciji, opet uz perfektan 2/2 (100%) skor. Ti si rekorder ove države po broju pobeda u Dejvis kupu (44). Ti si nam doneo titulu ATP kupa u Australiji, kada si u finalu, nakon zaostatka od 0-1 prvo izašao na teren i razbucao Nadala, a potom i španski dubl i doneo nam još jednu titulu. Ti si nam doneo olimpijsku bronzu iz Pekinga, drugu medalju na OI koju je Srbija pod tim imenom osvojila (to jutro, samo dva sata pre tebe Čavić je doneo prvu). Ti si 2021. godine, umesto da odmaraš i ideš na Kalendarski slem, otputovao put Japana, u želji i nadi da svojoj zemlji, SRBIJI, podariš nove radosti i uspehe. Ti si mnogo puta dokazao koliki si ČOVEK! I jedan poen (prva meč lopta, druge dve je Siner odservirao perfektno) neće to pokvariti!!!

Istina

pre 6 meseci

Od kad je fudbaler Pike smislio ovaj glupi sistem Davis cup je postao nezanimljiv.Srbuja u bila u polufinalu Velika Britanija ispala od Srbije i dobija poziv.Španija? Valjda misle da će Alcaras da igra i da mogu da osvoje salataru

Pantagruel

pre 6 meseci

Тако им и треба. Невероватно је шта је Новак јуче изгубио. Кецмановић свака част.

nada

pre 6 meseci

pa sta Hamad ce igrati ako treba.Pa sta i ako bude porazen.Decko je skroz na mestu bori se i sa finansijama kako bi napredovao.Pricao je kako mu je Nole finansijski pomogao.Ko zna situaciju u kuci sigurno nisu imucni.Hamad je divan decko.

Jovana

pre 6 meseci

Ironija , Srbija je eliminisala i Spaniju i Veliku Britaniju u ovogodišnjem DC.
A umesto Srbije wild card dobijaju baš te dve DC selekcije

Hrundi Bakshi

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(deki, 26. novembar 2023 15:35)

Daj mi adresu ,molim te,samo na minut da dodjem,da pitam nesto.
Ma pola minuta.

predrag

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(deki, 26. novembar 2023 15:35)

A ti si inače Singarpućanin, ime ti je kao u Japanca, Dekihiro Nagatomo.
A možeš da se izjasniš i kao radijator stolica ili ker kao oni u Nemačkoj!!!

I kakvo je ovo bređanje Srbije stalno.
Zar smo toliko nisko pali!!!! Da u sopstvenoj zemlji trpimo vređanje!!!!!

smeh

pre 6 meseci

Nisu Đoković i kompanija ni trebali da se cimaju oko ovoga već su trebali da puste mlađe igrače za koje se smatra da su budućnost da igraju i da se pokažu navijačima. Mada posle one jučerašnje pljuvačine i ismevanja uopšte ne bih preporučio ni toj deci da obuku dres reprezentacije i igraju za našu državu. Ovde se ništa i niko ne poštuje ni ne ceni tako da bi bilo najbolje da naši ni ne igraju jer nema za koga da igraju. Bolje im bi bilo da vide da igraju za druge države, tj. za one koji će ih ceniti. Ovde toga više nema nažalost.

da da

pre 6 meseci

Ma kakav Dejvis kup, to je nekada bilo prestizno takmicenje a sada je obicna glupost. Srbija je sa Djokovicem osvojila kup dok je to vredelo i to je to. Vise nije vazno. Ni Olimpijske igre nisu relevantne za tenis, tako da nema potrebe oko toga voditi polemiku. Tenis je surovi individualni profesionalni sport i kraj price.

uvalimtimeki

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(jebali mi Srbi mamu pa me rodila, 26. novembar 2023 15:35)

Stvarno od vase romske rase nema gore, nista bolje i niste ni zasluzili osim da od ljubomore klecite pred Srbima i placete od muke.

Ko to tamo peva

pre 6 meseci

Auu sto smo pali a imamo najboljeg igrača ikada. Umesto da se borimo u finalu za prvaka za salataru za trofej mi moramo od februara sve iz početka.

dragan

pre 6 meseci

Treba bre izaći iz tog glupog kupa, koji ništa ne znači, nikog ne zanima, samo remeti pojedincima planove za pripreme i umara ih. Šta je ovo Đokoviću trebalo, samo se isfrustrirao a imao je lepu sezonu, mogao je da uživa i odmara. Tenis je individualni sport i treba i da ostane. Sad ispada da je Australija ako pobedi najveća sila u tenisu ns planeti. Ajde tamo...

Artband

pre 6 meseci

Realnije bi bilo da svi igraju kvalifikacije ili bar prošlogodišnji finalisti da budu oslobođeni istih, a ne ove budalaštine od namještaljki koliko ko ima lobi.

j

pre 6 meseci

Takmičenje na nivou Evrosonga, nikad nevažniji nije bio Dejvis Kup.
Čuj popufinalosta ide od početka a pozivnice po izboru organizatora dobiju drugari.
Odbiti učešće zbog korupcije nepotizma,ni d od demokratije na slobodnom Zapadu.
Dzaba pobeđuješ, obesmislena je svaka pobeda i rezultat.
Plaše se da Nole ne osvoji i Kup i Olimpijadu i sva 4 Gren Slema!! Ove godine sreća ga odvojila, pa vele a šta ako ga sreća spoji sa svim titulama nareene.
(predrag, 26. novembar 2023 15:13)
Novak je bio odlican cele godine,ali na kraju nikako ga nije sreca odvojila.Siner je jednostavno bio bolji,spasio je tri vezane brejk lopte i na kraju napravio brejk i zasluzeno pobedio.Bio je bolji u bitnim trenucima i to je to.
Nisi manje Djokovicev navijac ako ne priznas to.

Miki

pre 6 meseci

Nebitno takmičenje...U rangu Lige nacija u fudbalu i odbojci.
Ako nekad vrate stari sistem i tri dana po meču i pet mečeva i tri dobijena seta i divljanje domaće publike, onda možda nešto i bude.

Pirotehnicar

pre 6 meseci

Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.
(Simke, 26. novembar 2023 15:04)

Bas nije pravi, vrlo malo tih najvecih imena ima zlato na OI u singlu, nije ga ni bilo dugo sve do 1988. i Seula, toliko je bio bitan za OI.

Duke

pre 6 meseci

Cuj, na slici Nole tesi i bodri Kecmana? Zar ne bi trebalo obratno da bude? Kecmana ne treba niko da tesi i bodri, on moze na sebe za ono sto je u Malagi uradio ponosan biti, a svi mi trebamo biti ponosni na njega.

Optimista pripravnik

pre 6 meseci

ma ljudi koga briga za ovo takmičenje?
(zoro, 26. novembar 2023 16:54)

Ma, nikoga. Ima samo 1000 komentara na vest da je Nole bio tragičar juče.
Kad smo u usponu, jako nas je briga, a sada .... a i sledeće godine, kad nećemo ni kroz kvalifikacije da prodjemo, onda nas nije briga za ovo takmičenje. Takvi smo mi.

Dragan

pre 6 meseci

Molim samo zaobiđite Novaka Đokovića iz spinovanja oko potrebe da učestvuje na ovom nebitnom takmičenju. Novak je veliki patriota i sigurno će igrati svaki meč za reprezentaciju Srbije čak i po cenu vlastitog zdravlja. U ovoj fazi njegove karijere povreda bi bila pogubna.

VO.

pre 6 meseci

Pa i UN i EU, WHO...itd ,Fifa Uefa, Fiba, su kao i sve druge "tzv madjunarodna organizacije" davno.izgubile svaki , pojam realnosti, fer pleya, jednakosti medju nacijama, pravicnosti, i samim tim kredibiliteta...Onaj stari format Dejvis kupa na 3 pobede, dakle 2 singla 1dubl pa 2 singla, je bio ono pravo, sad ovo na 2 dobijene 2 singla i 1 dubl..favorizovanje finansijskih moćnika.... pa nek igraju sami... šta cemo im mi tu...Top 5 /8 igrača pravislavci - boli ih ti- Srbin , Rusi i Grk..
ako im je interesantno i medijski bitno eto im takav Dejvus kup...
otkazati takmičenje....do daljeg.. ne isplati se nama finansijski da igramo ovu papazjaniju...

Hrc

pre 6 meseci

Mogli bi naši da se dogovore sa BRICS državama i pokrenu neko novo, interesantnije takmičenje umesto ove sprdačine.
(Marko, 26. novembar 2023 15:35

Još niste u Brix-U ?!

jotto

pre 6 meseci

"Srbija, dakle, umesto borbe za titulu šampiona sveta, pašće mnogo niže nego što je to bilo ko očekivao."

Valjda cemo izvuci nekakve pouke iz toga?
Kad procitam Troicki, mislim da necemo.

Klop

pre 6 meseci

Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.
(Simke, 26. novembar 2023 15:04) # Link komentara

Prvi put tenis na OI tek 1988 u Seulu, ako se ne varam, dakle skoro 100 godina nakon prvih OI.

Liverpool Man

pre 6 meseci

Sabrao sam ja dva i dva. Ovo su uradili da bi Nadal i Alkaras mogli da napisu molbu za Olimpijske igre jer zbog ovoga nece moci da igraju februara. Ovako em sto Spanija ide direktno, em sto ce ovoj dvojici da prihvate molbu i posalju ih u Pariz. Nije Zuca vrana.

Dr Plagijator!

pre 6 meseci

Juče je Novak namerno izgubio meč. Zahvalio se na taj način Janiku što je bio fer u Italiji i Novaka povukao u finale. Ko misli da sam u pravu neka glasa na plus .

alek

pre 6 meseci

Za tim selektora Viktora Troickog,ovo je SMEJURIJA!!!! Troicki nikakav igrač, šta ima on da savetuje Novaka koji je osvojio sve u tenisu.

Had

pre 6 meseci

Mi smo svetski prvaci u laganju i tešenju samog sebe . NEVAŽNO TAKMICENJE , koje licemerje . Kada smo osvajali salataru sisali se na nulericu , bili Bogovi tenisa i sam Nole izjavio "ovo je najveći uspeh u karijeri svakog igrača... Ovo je jedno od najvećih sportskih dostignuća... Još nismo svesni, kao ni nacija, koja nije bila teniska. Ovo je kao da smo osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu" i sad kad ispadosmo odmah je nevazno takmicenje i Svetsko fudbalsko prvenstvo je nevazno takmicenje kad nas nema , samo vi i dalje tešite i lazite sami sebe ali ne lažite druge

Стрелац

pre 6 meseci

Треба изаћи из ове спрдње од такмичења оваквог какав је сада, где нема наступа пред домаћом публиком.

lala

pre 6 meseci

Najbolji igrac ikada ne znaci da dobija svaki mec, premisa broj jedan! Argentina sa Mesijem gubi i???
No, tema je sledeca sezona.... Ako je ovo sve tacno, TSS treba da odustane od ovog takmicenja, nista nam ne donosi, a prave nas budalama.

komnen barjaktar

pre 6 meseci

Drugo, njegove ime se ne čita Hose već Žoze (kao Murinjo). Uložite makar minimalni napor kada pišete vesti.
(Marko, 26. novembar 2023 15:04)

Baća imao sam davno na FTN u Novom Sadu kolegu iz Mozambika po imenu Mario Filip Jose (tako se izvorno pisalo)! Jednom prilikom kad ga je asistent na laboratorijskim vežbama iz fizike prozvao pročitao je njegovo ime kao Mario Filip Hose. Mario ga je učtivo ispravio napomenuvši da je on Šose a ne Hose. Zbog portugalske kolonijalne uprave odnosno portugalskog jezika dodao je još i to! Čisto onako!!!

...niko nista jaci od sudbine ... idi begaj

pre 6 meseci

Najlosije je sto vi ne mozete da shvatite da se sa Srbijom i Novakom Djokovicem ne prave pare ali vi to necete shvatiti nikad a mozda ni
tad jer vas svi mrze. Isto kao kad komsiju, poznanika opomenete, skrenete mu paznju makar i biranim rijecima na nesto sto on radi a vama to mnogo smeta on ce to shvati kao znak mrznje pa bolje da niste niste ni govorili.

i zato mu pirkaj

pre 6 meseci

Bas nije pravi, vrlo malo tih najvecih imena ima zlato na OI u singlu, nije ga ni bilo dugo sve do 1988. i Seula, toliko je bio bitan za OI.
(Pirotehnicar, 26. novembar 2023 15:23)

Bas jeste.

deki

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze

Pantagruel

pre 6 meseci

Тако им и треба. Невероватно је шта је Новак јуче изгубио. Кецмановић свака част.

Dr Plagijator!

pre 6 meseci

Juče je Novak namerno izgubio meč. Zahvalio se na taj način Janiku što je bio fer u Italiji i Novaka povukao u finale. Ko misli da sam u pravu neka glasa na plus .

Ko to tamo peva

pre 6 meseci

Auu sto smo pali a imamo najboljeg igrača ikada. Umesto da se borimo u finalu za prvaka za salataru za trofej mi moramo od februara sve iz početka.

predrag

pre 6 meseci

Takmičenje na nivou Evrosonga, nikad nevažniji nije bio Dejvis Kup.
Čuj popufinalosta ide od početka a pozivnice po izboru organizatora dobiju drugari.
Odbiti učešće zbog korupcije nepotizma,ni d od demokratije na slobodnom Zapadu.
Dzaba pobeđuješ, obesmislena je svaka pobeda i rezultat.
Plaše se da Nole ne osvoji i Kup i Olimpijadu i sva 4 Gren Slema!! Ove godine sreća ga odvojila, pa vele a šta ako ga sreća spoji sa svim titulama nareene.

Joca

pre 6 meseci

Ma koga to više zanima...! Koji bre Dejvis kup. To je čist anahronizam. To ovi Britanci , Australijanci i Ameri, koji u tenisu više ništa ne znače, žele po svaku cenu da održe nekakvu tradiciju i da se i dalje pitaju za sve...! Srbija nuje zemlja tenisa, Srbija je zemlja jednog čoveka , Novaka Djokovića, najboljeg svih vremena. A vi se slikajte sa Fincima i Englezima i sličnim teniskim zemljama u pokušaju... Gde ne igra Nole, to nije važan dogadaj !

Patriota

pre 6 meseci

Neka, slusacemo i kroz kvalifikacije veseli se srbski rode. Da slusamo jos malo o veselom srpskom rodu, pored toga sto ih vidimo na ulici svaki dan... Toliko vesela lica srpskog roda, da me podseca na cemer i jad. Hahahahahhahaha, neka, ako.

Simke

pre 6 meseci

Dejvis kup je totalno nebitno takmicenje....Medijski isto u svijetu realno niko ne daje veliki znacaj,posebno otkad se format takmicejja promijenio....Nadal ima 5 dejvis kupova ali tokad je Novak ispisao istoriju i oborio sve moguce rekorde,da li iko pominje Nadalovih 5 Dejvis Kupova,aposlutno niko....Samo se prica o gren slemovima,prvom mjestu,mastersima,i naravno Olimpijadi....Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.

uvalimtimeki

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(jebali mi Srbi mamu pa me rodila, 26. novembar 2023 15:35)

Stvarno od vase romske rase nema gore, nista bolje i niste ni zasluzili osim da od ljubomore klecite pred Srbima i placete od muke.

da da

pre 6 meseci

Ma kakav Dejvis kup, to je nekada bilo prestizno takmicenje a sada je obicna glupost. Srbija je sa Djokovicem osvojila kup dok je to vredelo i to je to. Vise nije vazno. Ni Olimpijske igre nisu relevantne za tenis, tako da nema potrebe oko toga voditi polemiku. Tenis je surovi individualni profesionalni sport i kraj price.

Hrundi Bakshi

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(deki, 26. novembar 2023 15:35)

Daj mi adresu ,molim te,samo na minut da dodjem,da pitam nesto.
Ma pola minuta.

...niko nista jaci od sudbine ... idi begaj

pre 6 meseci

Najlosije je sto vi ne mozete da shvatite da se sa Srbijom i Novakom Djokovicem ne prave pare ali vi to necete shvatiti nikad a mozda ni
tad jer vas svi mrze. Isto kao kad komsiju, poznanika opomenete, skrenete mu paznju makar i biranim rijecima na nesto sto on radi a vama to mnogo smeta on ce to shvati kao znak mrznje pa bolje da niste niste ni govorili.

Zeljko Tomic

pre 6 meseci

Nole, glavu gore! Našu podršku uvek imaš! Ti si onaj koji nas je uveo u svetsku grupu Dejvis kupa pre 16 godina kada si pobedio sva tri meča protiv Hjujtove Australije, dva puta u singlu i jednom u dublu. Ti si onaj koji nas je vodio do titule u Dejvis kupu 2010 godine, kada si osvojio 7 od 12 pobeda koje su nam donele zvanje prvaka sveta, uz perfektan skor 7/7 (100%) u svojim mečevima. Ti si nas odveo i u finale Dejvis kupa 2013 godine, gde si doneo dva poena našoj reprezentaciji, opet uz perfektan 2/2 (100%) skor. Ti si rekorder ove države po broju pobeda u Dejvis kupu (44). Ti si nam doneo titulu ATP kupa u Australiji, kada si u finalu, nakon zaostatka od 0-1 prvo izašao na teren i razbucao Nadala, a potom i španski dubl i doneo nam još jednu titulu. Ti si nam doneo olimpijsku bronzu iz Pekinga, drugu medalju na OI koju je Srbija pod tim imenom osvojila (to jutro, samo dva sata pre tebe Čavić je doneo prvu). Ti si 2021. godine, umesto da odmaraš i ideš na Kalendarski slem, otputovao put Japana, u želji i nadi da svojoj zemlji, SRBIJI, podariš nove radosti i uspehe. Ti si mnogo puta dokazao koliki si ČOVEK! I jedan poen (prva meč lopta, druge dve je Siner odservirao perfektno) neće to pokvariti!!!

alek

pre 6 meseci

Za tim selektora Viktora Troickog,ovo je SMEJURIJA!!!! Troicki nikakav igrač, šta ima on da savetuje Novaka koji je osvojio sve u tenisu.

Miki

pre 6 meseci

Nebitno takmičenje...U rangu Lige nacija u fudbalu i odbojci.
Ako nekad vrate stari sistem i tri dana po meču i pet mečeva i tri dobijena seta i divljanje domaće publike, onda možda nešto i bude.

dragan

pre 6 meseci

Treba bre izaći iz tog glupog kupa, koji ništa ne znači, nikog ne zanima, samo remeti pojedincima planove za pripreme i umara ih. Šta je ovo Đokoviću trebalo, samo se isfrustrirao a imao je lepu sezonu, mogao je da uživa i odmara. Tenis je individualni sport i treba i da ostane. Sad ispada da je Australija ako pobedi najveća sila u tenisu ns planeti. Ajde tamo...

Hrc

pre 6 meseci

Mogli bi naši da se dogovore sa BRICS državama i pokrenu neko novo, interesantnije takmičenje umesto ove sprdačine.
(Marko, 26. novembar 2023 15:35

Još niste u Brix-U ?!

predrag

pre 6 meseci

Nisu vlasi bolje ni zaslužili.
A cuj ovih:Potpuno nebitno takmičenje,pa kao koga to zanima,pa kao Srbija je iznad toga….a da su ga samo kojim slučajem dobili,bilo bi Srbija prvak sveta .
Kako samo licemerna rasa,boze
(deki, 26. novembar 2023 15:35)

A ti si inače Singarpućanin, ime ti je kao u Japanca, Dekihiro Nagatomo.
A možeš da se izjasniš i kao radijator stolica ili ker kao oni u Nemačkoj!!!

I kakvo je ovo bređanje Srbije stalno.
Zar smo toliko nisko pali!!!! Da u sopstvenoj zemlji trpimo vređanje!!!!!

i zato mu pirkaj

pre 6 meseci

Bas nije pravi, vrlo malo tih najvecih imena ima zlato na OI u singlu, nije ga ni bilo dugo sve do 1988. i Seula, toliko je bio bitan za OI.
(Pirotehnicar, 26. novembar 2023 15:23)

Bas jeste.

Marko

pre 6 meseci

“I sam španski novinar, Hose Morgado, koji je i preneo ovu informaciju, bio je iznenađen.”

Prvo on nije španski novinar već portugalski. Drugo, njegove ime se ne čita Hose već Žoze (kao Murinjo). Uložite makar minimalni napor kada pišete vesti.

Zufer

pre 6 meseci

Ne vidim mesta za bilo kakvo uzbudjenje.Razumeo bih da mi to nismo osvojili pa je frka ali ovako…neka im igraju Kameron i Alkaraz ,ako budu zdravi ,ionako je ovo bezvredno takmicenje

Dragan

pre 6 meseci

Molim samo zaobiđite Novaka Đokovića iz spinovanja oko potrebe da učestvuje na ovom nebitnom takmičenju. Novak je veliki patriota i sigurno će igrati svaki meč za reprezentaciju Srbije čak i po cenu vlastitog zdravlja. U ovoj fazi njegove karijere povreda bi bila pogubna.

Стрелац

pre 6 meseci

Треба изаћи из ове спрдње од такмичења оваквог какав је сада, где нема наступа пред домаћом публиком.

Istina

pre 6 meseci

Od kad je fudbaler Pike smislio ovaj glupi sistem Davis cup je postao nezanimljiv.Srbuja u bila u polufinalu Velika Britanija ispala od Srbije i dobija poziv.Španija? Valjda misle da će Alcaras da igra i da mogu da osvoje salataru

pep gvardiolaa srb

pre 6 meseci

Ovo takmicenje je postalo smesno od kad je prestao stari format takmicenja. Prednost domaceg terena, publika, ludnice, preokreti, 3 seta na 3 pobede… Ovo he smejurija da ne kazem sto se igra na 2 dana

VO.

pre 6 meseci

Pa i UN i EU, WHO...itd ,Fifa Uefa, Fiba, su kao i sve druge "tzv madjunarodna organizacije" davno.izgubile svaki , pojam realnosti, fer pleya, jednakosti medju nacijama, pravicnosti, i samim tim kredibiliteta...Onaj stari format Dejvis kupa na 3 pobede, dakle 2 singla 1dubl pa 2 singla, je bio ono pravo, sad ovo na 2 dobijene 2 singla i 1 dubl..favorizovanje finansijskih moćnika.... pa nek igraju sami... šta cemo im mi tu...Top 5 /8 igrača pravislavci - boli ih ti- Srbin , Rusi i Grk..
ako im je interesantno i medijski bitno eto im takav Dejvus kup...
otkazati takmičenje....do daljeg.. ne isplati se nama finansijski da igramo ovu papazjaniju...

smeh

pre 6 meseci

Nisu Đoković i kompanija ni trebali da se cimaju oko ovoga već su trebali da puste mlađe igrače za koje se smatra da su budućnost da igraju i da se pokažu navijačima. Mada posle one jučerašnje pljuvačine i ismevanja uopšte ne bih preporučio ni toj deci da obuku dres reprezentacije i igraju za našu državu. Ovde se ništa i niko ne poštuje ni ne ceni tako da bi bilo najbolje da naši ni ne igraju jer nema za koga da igraju. Bolje im bi bilo da vide da igraju za druge države, tj. za one koji će ih ceniti. Ovde toga više nema nažalost.

Had

pre 6 meseci

Mi smo svetski prvaci u laganju i tešenju samog sebe . NEVAŽNO TAKMICENJE , koje licemerje . Kada smo osvajali salataru sisali se na nulericu , bili Bogovi tenisa i sam Nole izjavio "ovo je najveći uspeh u karijeri svakog igrača... Ovo je jedno od najvećih sportskih dostignuća... Još nismo svesni, kao ni nacija, koja nije bila teniska. Ovo je kao da smo osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu" i sad kad ispadosmo odmah je nevazno takmicenje i Svetsko fudbalsko prvenstvo je nevazno takmicenje kad nas nema , samo vi i dalje tešite i lazite sami sebe ali ne lažite druge

jotto

pre 6 meseci

"Srbija, dakle, umesto borbe za titulu šampiona sveta, pašće mnogo niže nego što je to bilo ko očekivao."

Valjda cemo izvuci nekakve pouke iz toga?
Kad procitam Troicki, mislim da necemo.

lala

pre 6 meseci

Najbolji igrac ikada ne znaci da dobija svaki mec, premisa broj jedan! Argentina sa Mesijem gubi i???
No, tema je sledeca sezona.... Ako je ovo sve tacno, TSS treba da odustane od ovog takmicenja, nista nam ne donosi, a prave nas budalama.

Naivni Gedža

pre 6 meseci

Dejvis kup ne treba bojkovati ali i ne pridavati preteran značaj. Reprezentaciju treba da čine mladi, neafirmisani ali daroviti teniseri. Da se tu kale. Bez opterećenja da li će doći do polufinala ili finala.

@deki

pre 6 meseci

@deki Kako te nije sramota da vredjas na nacionalnoj osnovi? Sta ti smetaju Vlasi, ja sam Srbin i imam komsije Vlahe, zasto Srbe nazivas Vlasima, zasto si pun mrznje neostvareni jadniku, a o moderatorima koji objavljuju ovakve komentare tek nemam reci.

komnen barjaktar

pre 6 meseci

Drugo, njegove ime se ne čita Hose već Žoze (kao Murinjo). Uložite makar minimalni napor kada pišete vesti.
(Marko, 26. novembar 2023 15:04)

Baća imao sam davno na FTN u Novom Sadu kolegu iz Mozambika po imenu Mario Filip Jose (tako se izvorno pisalo)! Jednom prilikom kad ga je asistent na laboratorijskim vežbama iz fizike prozvao pročitao je njegovo ime kao Mario Filip Hose. Mario ga je učtivo ispravio napomenuvši da je on Šose a ne Hose. Zbog portugalske kolonijalne uprave odnosno portugalskog jezika dodao je još i to! Čisto onako!!!

Jovana

pre 6 meseci

Ironija , Srbija je eliminisala i Spaniju i Veliku Britaniju u ovogodišnjem DC.
A umesto Srbije wild card dobijaju baš te dve DC selekcije

Optimista pripravnik

pre 6 meseci

ma ljudi koga briga za ovo takmičenje?
(zoro, 26. novembar 2023 16:54)

Ma, nikoga. Ima samo 1000 komentara na vest da je Nole bio tragičar juče.
Kad smo u usponu, jako nas je briga, a sada .... a i sledeće godine, kad nećemo ni kroz kvalifikacije da prodjemo, onda nas nije briga za ovo takmičenje. Takvi smo mi.

Pirotehnicar

pre 6 meseci

Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.
(Simke, 26. novembar 2023 15:04)

Bas nije pravi, vrlo malo tih najvecih imena ima zlato na OI u singlu, nije ga ni bilo dugo sve do 1988. i Seula, toliko je bio bitan za OI.

Artband

pre 6 meseci

Realnije bi bilo da svi igraju kvalifikacije ili bar prošlogodišnji finalisti da budu oslobođeni istih, a ne ove budalaštine od namještaljki koliko ko ima lobi.

Duke

pre 6 meseci

Cuj, na slici Nole tesi i bodri Kecmana? Zar ne bi trebalo obratno da bude? Kecmana ne treba niko da tesi i bodri, on moze na sebe za ono sto je u Malagi uradio ponosan biti, a svi mi trebamo biti ponosni na njega.

nada

pre 6 meseci

pa sta Hamad ce igrati ako treba.Pa sta i ako bude porazen.Decko je skroz na mestu bori se i sa finansijama kako bi napredovao.Pricao je kako mu je Nole finansijski pomogao.Ko zna situaciju u kuci sigurno nisu imucni.Hamad je divan decko.

Klop

pre 6 meseci

Mada iskreno,tenis je pravi Olimpjski sport.
(Simke, 26. novembar 2023 15:04) # Link komentara

Prvi put tenis na OI tek 1988 u Seulu, ako se ne varam, dakle skoro 100 godina nakon prvih OI.

j

pre 6 meseci

Takmičenje na nivou Evrosonga, nikad nevažniji nije bio Dejvis Kup.
Čuj popufinalosta ide od početka a pozivnice po izboru organizatora dobiju drugari.
Odbiti učešće zbog korupcije nepotizma,ni d od demokratije na slobodnom Zapadu.
Dzaba pobeđuješ, obesmislena je svaka pobeda i rezultat.
Plaše se da Nole ne osvoji i Kup i Olimpijadu i sva 4 Gren Slema!! Ove godine sreća ga odvojila, pa vele a šta ako ga sreća spoji sa svim titulama nareene.
(predrag, 26. novembar 2023 15:13)
Novak je bio odlican cele godine,ali na kraju nikako ga nije sreca odvojila.Siner je jednostavno bio bolji,spasio je tri vezane brejk lopte i na kraju napravio brejk i zasluzeno pobedio.Bio je bolji u bitnim trenucima i to je to.
Nisi manje Djokovicev navijac ako ne priznas to.

Liverpool Man

pre 6 meseci

Sabrao sam ja dva i dva. Ovo su uradili da bi Nadal i Alkaras mogli da napisu molbu za Olimpijske igre jer zbog ovoga nece moci da igraju februara. Ovako em sto Spanija ide direktno, em sto ce ovoj dvojici da prihvate molbu i posalju ih u Pariz. Nije Zuca vrana.