Fudbal 98

Sreda, 18.09.2013.

20:20

LŠ: Bazel preokretom šokirao London

Fudbaleri Bazela napravili su senzaciju drugog dana Lige šampiona, pošto su savladali ekipu Čelsija u Londonu 2:1(0:1).

LŠ: Bazel preokretom šokirao London IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Djole

pre 10 godina

Pa ne moze da prodje kad novac vlada. Svi im pokupe igrace i pre nego sto stasaju. I zasto da se manem? Velicina jednog kluba se gleda kroz uspehe koje je postigao tokom svog postojanja a ne samo u poslednjih 10 godina. Slazem se da to tako danas funkcionise (nazalost),ali to nije fudbal,vec biznis,a ja pricam o fudbalu. Svaka cast Celziju na osvajanju LS,ali nije velicina tako sto par meseci nakon osvajanja ne mozes ni grupu da prodjes (kad vec spominjes prolazenje grupa). Samo par klubova imaju pravi nacin shvatanja fudbala,vec sam ih nabrojao. Ovo je samo moje misljenje,svacije postujem.

cukce

pre 10 godina

(Djole, 19. septembar 2013 12:36)

Mani ti sta je bilo pre 10 godina, Celzi je pokazao poslednje dve sezone da je veliki. Jednostavno danas tako fudbal funkcionise i to moramo da prihvatimo hteli mi to ili ne, eto primera Ajaksa koji i dalje ima jednu od najboljih skola ali ne moze nazalost ni grupu da predje, bio je nekad velikan ali nazalost to danas nije.

Djole

pre 10 godina

(cukce, 19. septembar 2013 09:30)

U pravu je Aca,ne znam sto se bunis... Celzi je pre dolaska Abramovica 2003. bio lokalni klub kao Vest Hem ili Fulam sa ponekim dobrim izletom u LS. Pre 2005 su bili sampioni tek 1955. a u LS (pre Rusa 2003.) tek ponekad 1/4 finale. I slavu su izgradili vestacki,ne nekim sistemom rada (sve stranci,cak i treneri,bez igraca iz svoje skole),vec parama prebogatog Rusa. Sto se tice trofeja u LS - pa te pare su MORALE kad tad da se isplate! Fudbal pratim od pocetka 90-ih i retki su klubovi koji sa pravim sistemom rada i sa svojom skolom osvajaju trofeje (i na taj nacin cuvaju onaj fudbal koji svi volimo). Ajaks je 1995 osvojio LS sa ekipom iz njihovog podmlatka (braca De Bur,Van der Sar,Overmars,Klajvert,Sedorf,Davids...). Posle njih samo Barsa poslednjih godina (Mesi,Cavi,Inijesta,Valdes,Pike,Pedro,Buskets,Pujol...) Te dve ekipe su sinoc igrale jedna protiv druge i gledao sam na netu... I znam da sam bio u manjini...

Kvota 150, a mogućnost dobitka sci fi movies

pre 10 godina

..a vi bi ste da živite od kladionica?!
(Unibet, 19. septembar 2013 10:11)

Falilo čoveku samo dva gola i jedan rezultat i on kuka kako je bio blizu. Hehehehehe....

Unibet

pre 10 godina

...a vi bi ste da živite od kladionica?! Kako da ne, a pogotovo ovi što prave kvote 150. Kad bi to moglo, onda one ne bi ni postojale, logično zar ne!

garymac

pre 10 godina

O cemu vi to. Pa taj Bazel je prosle godine nesrecno ispao u polufinalu Lige evrope u polufilanu upravo od Celzija. Nimalo neocekivano za svakoga ko je prosle godine gledao njihov dvomec.
Bazel je opasno dobra ekipa, imaju cak i lepu igru. Mali Salah je neverovatan talenat, decko je prebrz i kada mu je dan bukvalno je nezaustavljiv.

Djole

pre 10 godina

lazarcks, 18. septembar 2013 23:59)

E,kad si im ti rekao... Kakvo namestanje,covek je 1. gol dao iz slobodnjaka,kod druga dva gola je bio u izglednoj sansi,jel' trebao da vrati loptu nazad do Pikea ili da postigne gol? Cekaj da razmislim,sta to napadaci obicno rade? Hmm... A daaaaa,daju gol! Sta ti pricas,ne znam da li si svestan... Onaj poslednji gol je bio majstorski,covek je proturio loptu kroz noge tako precizno da niko nije mogao da je stigne,iako je isla brzinom ranjenog puza!

cukce

pre 10 godina

Celsi je samo mali vestacki klub i nista vise!
(Aca, 18. septembar 2013 23:31)

Uz ovu tvoju inteligentnu opasku jos je samo pre 2 sezone bio prvak evrope i prosle osvajac lige uefa... samo to i nista vise

fc barselona

pre 10 godina

dodje kraj srecnom covjeku nema vise provlacenja i zadnje sekunde,toliko nadmen trener uzas zelim mu sve najgore murinjo ti vise pehar neces vidjet bez na tv

iggy

pre 10 godina

mesiju fali 9 golova da postane najbolji strelac u istoriji evrokupova, a ima 26 godina. STRASNO
(Dragan, 18. septembar 2013 22:42)

Besmisleno je da se u isti kos kad je statistika u pitanju stavljaju fudbaleri koji su igrali pre 20 i vise godina kad se u evro kupovima igralo maksimalno 10 utakmica godisnje,tj kad je bio kup sistem i ovaj format LS i LE kad se svake druge nedelje igraju utakmice

Vuk Karadžić

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba ...
(Kol, 18. septembar 2013 21:55)

Svi imaju probleme sa stranim igračima. Na primer Mađar Salai, koji igra za Šalke je kod SVIH nemačkih komentatora na Sky DE uvek Soloj !

ajant

pre 10 godina

A - Podvig Sahtjora. Pomislio bi neko da se vec zna ko ide dalje, ali tek ce se Mancester muciti, a Bajer kvariti planove.
B - Real je bio toliko ubedljiv da se cini da nije samo on prosao, vec i Juventus pozvao da podje sa njim u 1/8 finala :)
C - Citiracu sebe: Anderlehtu i Olimpijakosu fali ono nesto. Njihovo je da cekaju krizu Benfike.
D - Bajern i Siti su prejaki za ovo drustvo.
E - Bilo bi zanimljivo u sledecem kolu da Bazel dobije i Salke - i natera ga da se poubija sa Celsijem u dvomecu.
F - Tri tima sa neverovatnim samopouzdanjem i prava je steta da se ovde zavrsava put jednog od njih. Arsenal je mocan, ali ne bi smeo da ostavlja otvoreno pitanje plasmana do poslednjeg kola i gostovanja u Napulju.
G - Rekao bih da dvomec Porto-Zenit odlucuje o poziciji broj 2, bar sada - dok traje forma Atletika.
H - Ajax u sledecem kolu docekuje Milan. Pobeda ili ode voz...

92 gola za godinu dana

pre 10 godina

@lazarcks Hahahaha, pa ja citam i ne verujem. Covek je dao prelep pogodak iz slobodnjaka i jos dva sjajna gola. Ma covek je genije, doktor fudbala. Bas se on sekira koliko je dao Ronaldo.

BaneUtd

pre 10 godina

Cist nesportski gol, izveli su korner na brzinu pre nego sto se Subotic vratio i postavio tamo gde treba. On jeste stigao ali sa zakasnjenjem tako da je Iguniu bilo vrlo lako da ga nadskoci.
Samo kukavice tako pobedjuju a to veceras ste i pokazali da jeste
(realno, 18. septembar 2013 22:44)
Ajde nemoj da lupas,Subotic nije stigao sa zakasnjenjem jer je vec bio u 16ercu pre centar-suta, i bio je postavljen gde treba.Postavio se kod svog igraca.Za postavljanje ne treba pola sata.Igrac se postavi za cas posla,cim stigne na mesto,a Subotic je stigao.Ali dobro,gubitnik ima pravo da se ljuti ;)

Cavani

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Naravno da mi nismo krivi, jer nismo niti igrali. Jedino, ako si ti igrao za Dortmund...
(hm, 18. septembar 2013 22:52)
Koji to "mi"?Sta svrstavas ti sebe u isti kos sa gore navedenim Napolitancem?Ti ako nisi kriv to nikog ne zanima.Covek je sve lepo objasnio,Dortmundu koji ne zna da igra nisu krivi Napolitanci ;)

Navijac

pre 10 godina

Odusevio me Napoli veceras, puno zelje i volje su pokazali, trcali su bas mnogo i igrom razbili Dortmund, moglo je biti i 4 : 0 pre 80. minuta. Na kraju meca su bili istroseni i Borusija je odma pokazala zasto je jedan od najboljih timova Evrope, uspeli su da smanje rezultat.

Posebni

pre 10 godina

Tiket
Atletiko 1-1&3+
Austrija B. 2
Barselona 1-1&3+
Celzi 1-1
Marsej gg
Napoli gg3+

Nije mi nesto preterano zao sto sam pao tiket jer me je moj tim oborio (kada kazem moj, mislim na to da sam cesto izlazio pare na njih), ali onakva igra njihova... Sramota, nemam reci... Ni Bazel nije naivan protivnik, ali ipak je previse slab u odnosu na Celzi. Murinjo verovatno zna kako ovu ekipu podici, ali opet je to previse slaba igra ove sezone, nije da nije imao vremena da slozi kockice.. A tako lepu ekipu imaju ove godine i ako se uskoro ne trgnu ima propast da bude na svim frontovima...

Mrgud

pre 10 godina

Eto mene srusi bedni Celzi za 1500 din. Da znam da lazem rekao bih za 1500e... Taman bih imao da uplatim na mozzart karticu i da igram online kladjenje... :-/

BALOTELLI

pre 10 godina

Takodje Nedeljko Kovinjalo na pregledu Marsej-Arsenal sutirao je loptu Ayew on cuti,cuti kaze EVO SUTA .... BOATENGA (on mu je pao prvi na pamet,hahah). UPUCEN COVEK ! ! ! Takodje za Ramsey-a kaze `` DAO JE GOL I ZA REP.ENGLESKE``,ja padoh sa stolice.

Ljuba

pre 10 godina

Koji sam ja bre baksuz uvek padam na najbednije kvote
U nedelju na Zvezdu za 12 hiljada danas na Celzi za 13 a kvote su bike 1.25 strasno
(KAL-EL, 18. septembar 2013 22:36)

Jedino strasno ovde je zasta vi trosite pare...

ili glupost

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!(Kol, 18. septembar 2013 21:55)
Ne znam odakle ti hrabrost da se žališ na nečiju pismenost.

Brica

pre 10 godina

i moj tiket je iznenadjen!!! (igor, 18. septembar 2013 23:10) Moj NE,Atletiko M. 1 i Napoli GG,kvota 2,465 na Unibet,ulog 100 evra,dobitak 246,5,čist dobitak 146,5 jupi,idem da se napijem...;

vince carter

pre 10 godina

kad se samo setim kako je bajern pregazio napolitance??? 1:1 u napulju i 3:2 u minhenu...ozbiljno gazenje mogu ti reci..ehh ti strucni komentatori..batalite da pisete komentare molim vas!!!

Lala

pre 10 godina

Covek sa takvom elegancijom i lakocom daje golove da ga je milina gledati...razlika izmedju njega i ostalih velikih igraca je u tome sto se on igra fudbala na terenu,uziva i terorise protivnika! Kad je zdrav i fizicki spreman toliko je ispred svih da ga je smesno uporedjivati sa bilo kim...

aca Umc

pre 10 godina

ne kazem da nema namestanja, ali neverovatno je kako svi kladionicari kad padnu neku utakmicu tvrde da je namesteno. Ako je tako zasto igrate? Dan kad sam batalio kladionicu dodje mi da slavim kao drugi rodjedan. E koliko sam zivaca pogubio bespotrebno :)

T.

pre 10 godina

@Kol Čovek se zove Šahin ali mi treba da ga zovemo pogrešno jer si ti tako navikao? Btw, moje prezime većina pogrešno pročita, da li to znači da i ja treba da ga čitam pogrešno?

d

pre 10 godina

Ne moze niko da me ubedi da kladionice nisu umesane u rezultat Celzija. Videli sve ide kao sto je ocekivano, izgubili bi ko zna koliko i onda preokret. Unistavaju fudbal i sponzori i kladionice i milionski ugovori, nek propadne vise

Matador

pre 10 godina

Koja je prevara ovaj Murinjo, izem ti njegov defanzivni fudbal.
Vode 1-0 protiv Bazela na svom terenu i izgube,bruka!
Umesto da napadaju svim silama da ih napune oni čuvaju rezultat.
Murinjo ništa neće osvojiti sa Čelzijem u ovom drugom "mandatu".
Ima plejadu vrhunskih ofanzivnih igrača a Čelzi svaku utakmicu igra kao da im je cilj da bude 0-0, strašno.
Murinjo guši igrače.On misli ako je Pepe mesar da takvi mogu da budu i Hazard,Oskar,Vilian,Mata,Šurle,De Brujne,Tores,Eto,Lampard,... pa ne ide to tako.To su sve majstori,umetnici,a on pokušava da ih napravi trkačima/mesarima.
Da Čelzi vodi Jirgen Klop ili Arsen Wenger, maltene svaku bi dobijali sa 2-3 gola razlike,minimum.

bla, bla, truć

pre 10 godina

WOW, bilo je uzbudljivo predhodna dva dana gledati ligu sampiona pogotovo zbog toga sto nikada do sada nije bilo ovoliko puno fudbalera iz bivsih SFRJ republika, jedino su kao po starom dobrom obicaju podbacili samo Srbi, bilo ih je tek 15-ak, ali zato cak troica Hrvata: Mandzukic, Modric i Srna s tim sto ovaj poslednji valjda i nije pravi Hrvat on je samo srna, no dobro nema ni veze vazno je da svi igraju dobar fudbal.

Miroslav

pre 10 godina

Onaj bajernovac rekordmajster se klonirao u 10 primeraka. Samo sto klonovi navijaju za Napoli, PSG... Nije tehnologija usavrsena. Ili to ili je trolovanje Srbinu radovanje.

veliki strumf

pre 10 godina

@d Da, kladionice su u 80. minutu naredile Luizu da izblokira loptu u korner, Streleru da iz kornera sa prve stative da gol, a Cehu da pusti gol. Pre toga naredili Oskaru da sa 30 metra pogodi precku, da se salom ne sali da lopta ide u gol. Svaka im cast, tako nesto ni Spilberg ne bi umeo da rezira... Stvarno, kakve gluposti ljudi ne pisu ovde. Forum trpi sve, a i mi moramo da citamo. Bazel je ozbiljna ekipa, covece. Pogledaj malo koga su prosle sezone uspeli da pobede. Iznenadices se, veoma. A i Mancester su pobedjivali.

Alastor

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!
(Kol, 18. septembar 2013 21:55)
E pa vidiš gledao sam preko streama neki ruski kanal na kojem je bila ta utakmica i komentar je govorio baš Šahin.
Sad da li on ima pravi izgovor ili ne, to je diskutabilno.

max

pre 10 godina

Ljudi nisu svesni da je Bazel ozbiljan tim,uigrani su i imaju iskustvo,a leze im Englezi samo tako,prosle godine su izbacili jedan Manchester United,zamalo i Chelsea u dvomecu u polufinalu..Svidja mi se Bazel kao tim...

lazarcks

pre 10 godina

Kako je jadna Barselona..Juce 3Ronaldo i naravno danas se forsirao messi do krajnjih granica i jos mu je bila izrazenija sebicnost..Ocajnog li klub.

dragan

pre 10 godina

po igri Celzija u poslednjih godinu dana se vidi ustvari kakva je igracina bio Drogba!!!on je u onoj poslednjoj sezoni ubijao a imao je samo Matu iza sebe,ko zna sta bi radio da je imao Azara,Oskara,Matu,Viliana...a ne ovi "napadaci" sto sad igraju,Murinju ce se obiti od glavu sto je dao Lukakua i Mozesa a ovo sto drzi Matu na klupi za to nemam reci.

Granota

pre 10 godina

Rezultati Bazela, prošlogodišnjeg polufinaliste kupa UEFA, samo mogu da iznenade slabije poznavaoce fudbala. To je kvalitetan i jako organizovan klub u kojem se ozbiljno radi, ne srlja i raste iz godine u godinu. Ne kažem da je 1:2 na Stamford Bridžu normalna stvar, ali nije ni iznenađenje imajući u vidu situaciju u obadva kluba.

mrmot

pre 10 godina

Sta bi celzijevci,smejali ste se kad je United izgubio od Bazela(doduse u Svici),a sad je taj Bazel puko smorinjov Celzi po sred Londona.Lepo sam rekao,Tores truba,Ba nema pojma,Eto mator.Bez pravog spica,nema ni T od bilo kog trofeja.

KAL-EL

pre 10 godina

Koji sam ja bre baksuz uvek padam na najbednije kvote
U nedelju na Zvezdu za 12 hiljada danas na Celzi za 13 a kvote su bike 1.25 strasno

DROGBA11

pre 10 godina

Ni Murinjo vise nije sto je bio... puce mi tiket 8 utakmica kvota 150 nedostajli mi po gol Steaue i Ajaksa(Sigtorson nije realizovao penal). Sad kad na ove rezultate od juce i danas nisam uzeo pare ne znam kada cu

Simo Mrak

pre 10 godina

Da da, to je ona poluamaterska švajcarska liga koja je veoma često spominjana ovdje uoči dolaska Tuna u Beograd, kad je euforično najavljivan prolaz Partizana u Ligu Evrope, kao i nakon debakla Partizana u Tunu (u kontekstu, otprilike: " Jadni mi kad smo doživeli da nas sedmi tim poluamaterske lige nakanta.").

Amaterizam u Evropi je jedino prisutan na ovim prostorima.

realno

pre 10 godina

Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...
(Yo soy Napolitano, 18. septembar 2013 21:46) Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...
(Yo soy Napolitano, 18. septembar 2013 21:46)

Mozda, ali za raliku od vas koji to radite samo u tzv velikim mecevima Dortmund ima takvu atmosferu na svim utakmicama pa i protiv petoligasa u kupu.

realno

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Cist nesportski gol, izveli su korner na brzinu pre nego sto se Subotic vratio i postavio tamo gde treba. On jeste stigao ali sa zakasnjenjem tako da je Iguniu bilo vrlo lako da ga nadskoci.
Samo kukavice tako pobedjuju a to veceras ste i pokazali da jeste

hm

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Naravno da mi nismo krivi, jer nismo niti igrali. Jedino, ako si ti igrao za Dortmund...

gologomez

pre 10 godina

obori me murinjo 750 eura. a što se kladih na basel imao sam osjećaj da će ih uzet. znao sam da je murinjo gotov, real ga je uništio i završiće kao trener sportinga vrlo brzo.

Kol

pre 10 godina

@(krunaAFC, 18. septembar 2013 21:02)

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!

FC Napoli

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi

IronMan

pre 10 godina

Ne vredi,vidi se da Dortmund nema to iskustvo igranja u Ligi Sampiona kao sto ima Bayern.Mali klub nikada preko noci posle 2 titule u Bundesligi ne moze da postane veliki.Ono na sta Neuer ide glavom tu golman Dortmunda ide rukama,trener jeftino dobio iskljucenje.U velikim utakmicama se vidi ko ima klasu,a kome klasa nedoistaje.Kad se samo setim kako je Bayern pre neku sezonu pregazio Napolitance....

Yo soy Napolitano

pre 10 godina

Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...

Simo Mrak

pre 10 godina

Da da, to je ona poluamaterska švajcarska liga koja je veoma često spominjana ovdje uoči dolaska Tuna u Beograd, kad je euforično najavljivan prolaz Partizana u Ligu Evrope, kao i nakon debakla Partizana u Tunu (u kontekstu, otprilike: " Jadni mi kad smo doživeli da nas sedmi tim poluamaterske lige nakanta.").

Amaterizam u Evropi je jedino prisutan na ovim prostorima.

Matador

pre 10 godina

Koja je prevara ovaj Murinjo, izem ti njegov defanzivni fudbal.
Vode 1-0 protiv Bazela na svom terenu i izgube,bruka!
Umesto da napadaju svim silama da ih napune oni čuvaju rezultat.
Murinjo ništa neće osvojiti sa Čelzijem u ovom drugom "mandatu".
Ima plejadu vrhunskih ofanzivnih igrača a Čelzi svaku utakmicu igra kao da im je cilj da bude 0-0, strašno.
Murinjo guši igrače.On misli ako je Pepe mesar da takvi mogu da budu i Hazard,Oskar,Vilian,Mata,Šurle,De Brujne,Tores,Eto,Lampard,... pa ne ide to tako.To su sve majstori,umetnici,a on pokušava da ih napravi trkačima/mesarima.
Da Čelzi vodi Jirgen Klop ili Arsen Wenger, maltene svaku bi dobijali sa 2-3 gola razlike,minimum.

hm

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Naravno da mi nismo krivi, jer nismo niti igrali. Jedino, ako si ti igrao za Dortmund...

realno

pre 10 godina

Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...
(Yo soy Napolitano, 18. septembar 2013 21:46) Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...
(Yo soy Napolitano, 18. septembar 2013 21:46)

Mozda, ali za raliku od vas koji to radite samo u tzv velikim mecevima Dortmund ima takvu atmosferu na svim utakmicama pa i protiv petoligasa u kupu.

dragan

pre 10 godina

po igri Celzija u poslednjih godinu dana se vidi ustvari kakva je igracina bio Drogba!!!on je u onoj poslednjoj sezoni ubijao a imao je samo Matu iza sebe,ko zna sta bi radio da je imao Azara,Oskara,Matu,Viliana...a ne ovi "napadaci" sto sad igraju,Murinju ce se obiti od glavu sto je dao Lukakua i Mozesa a ovo sto drzi Matu na klupi za to nemam reci.

veliki strumf

pre 10 godina

@d Da, kladionice su u 80. minutu naredile Luizu da izblokira loptu u korner, Streleru da iz kornera sa prve stative da gol, a Cehu da pusti gol. Pre toga naredili Oskaru da sa 30 metra pogodi precku, da se salom ne sali da lopta ide u gol. Svaka im cast, tako nesto ni Spilberg ne bi umeo da rezira... Stvarno, kakve gluposti ljudi ne pisu ovde. Forum trpi sve, a i mi moramo da citamo. Bazel je ozbiljna ekipa, covece. Pogledaj malo koga su prosle sezone uspeli da pobede. Iznenadices se, veoma. A i Mancester su pobedjivali.

Granota

pre 10 godina

Rezultati Bazela, prošlogodišnjeg polufinaliste kupa UEFA, samo mogu da iznenade slabije poznavaoce fudbala. To je kvalitetan i jako organizovan klub u kojem se ozbiljno radi, ne srlja i raste iz godine u godinu. Ne kažem da je 1:2 na Stamford Bridžu normalna stvar, ali nije ni iznenađenje imajući u vidu situaciju u obadva kluba.

Kol

pre 10 godina

@(krunaAFC, 18. septembar 2013 21:02)

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!

Miroslav

pre 10 godina

Onaj bajernovac rekordmajster se klonirao u 10 primeraka. Samo sto klonovi navijaju za Napoli, PSG... Nije tehnologija usavrsena. Ili to ili je trolovanje Srbinu radovanje.

gologomez

pre 10 godina

obori me murinjo 750 eura. a što se kladih na basel imao sam osjećaj da će ih uzet. znao sam da je murinjo gotov, real ga je uništio i završiće kao trener sportinga vrlo brzo.

lazarcks

pre 10 godina

Kako je jadna Barselona..Juce 3Ronaldo i naravno danas se forsirao messi do krajnjih granica i jos mu je bila izrazenija sebicnost..Ocajnog li klub.

DROGBA11

pre 10 godina

Ni Murinjo vise nije sto je bio... puce mi tiket 8 utakmica kvota 150 nedostajli mi po gol Steaue i Ajaksa(Sigtorson nije realizovao penal). Sad kad na ove rezultate od juce i danas nisam uzeo pare ne znam kada cu

max

pre 10 godina

Ljudi nisu svesni da je Bazel ozbiljan tim,uigrani su i imaju iskustvo,a leze im Englezi samo tako,prosle godine su izbacili jedan Manchester United,zamalo i Chelsea u dvomecu u polufinalu..Svidja mi se Bazel kao tim...

KAL-EL

pre 10 godina

Koji sam ja bre baksuz uvek padam na najbednije kvote
U nedelju na Zvezdu za 12 hiljada danas na Celzi za 13 a kvote su bike 1.25 strasno

mrmot

pre 10 godina

Sta bi celzijevci,smejali ste se kad je United izgubio od Bazela(doduse u Svici),a sad je taj Bazel puko smorinjov Celzi po sred Londona.Lepo sam rekao,Tores truba,Ba nema pojma,Eto mator.Bez pravog spica,nema ni T od bilo kog trofeja.

realno

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Cist nesportski gol, izveli su korner na brzinu pre nego sto se Subotic vratio i postavio tamo gde treba. On jeste stigao ali sa zakasnjenjem tako da je Iguniu bilo vrlo lako da ga nadskoci.
Samo kukavice tako pobedjuju a to veceras ste i pokazali da jeste

Alastor

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!
(Kol, 18. septembar 2013 21:55)
E pa vidiš gledao sam preko streama neki ruski kanal na kojem je bila ta utakmica i komentar je govorio baš Šahin.
Sad da li on ima pravi izgovor ili ne, to je diskutabilno.

T.

pre 10 godina

@Kol Čovek se zove Šahin ali mi treba da ga zovemo pogrešno jer si ti tako navikao? Btw, moje prezime većina pogrešno pročita, da li to znači da i ja treba da ga čitam pogrešno?

d

pre 10 godina

Ne moze niko da me ubedi da kladionice nisu umesane u rezultat Celzija. Videli sve ide kao sto je ocekivano, izgubili bi ko zna koliko i onda preokret. Unistavaju fudbal i sponzori i kladionice i milionski ugovori, nek propadne vise

Yo soy Napolitano

pre 10 godina

Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...

bla, bla, truć

pre 10 godina

WOW, bilo je uzbudljivo predhodna dva dana gledati ligu sampiona pogotovo zbog toga sto nikada do sada nije bilo ovoliko puno fudbalera iz bivsih SFRJ republika, jedino su kao po starom dobrom obicaju podbacili samo Srbi, bilo ih je tek 15-ak, ali zato cak troica Hrvata: Mandzukic, Modric i Srna s tim sto ovaj poslednji valjda i nije pravi Hrvat on je samo srna, no dobro nema ni veze vazno je da svi igraju dobar fudbal.

FC Napoli

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi

IronMan

pre 10 godina

Ne vredi,vidi se da Dortmund nema to iskustvo igranja u Ligi Sampiona kao sto ima Bayern.Mali klub nikada preko noci posle 2 titule u Bundesligi ne moze da postane veliki.Ono na sta Neuer ide glavom tu golman Dortmunda ide rukama,trener jeftino dobio iskljucenje.U velikim utakmicama se vidi ko ima klasu,a kome klasa nedoistaje.Kad se samo setim kako je Bayern pre neku sezonu pregazio Napolitance....

Unibet

pre 10 godina

...a vi bi ste da živite od kladionica?! Kako da ne, a pogotovo ovi što prave kvote 150. Kad bi to moglo, onda one ne bi ni postojale, logično zar ne!

iggy

pre 10 godina

mesiju fali 9 golova da postane najbolji strelac u istoriji evrokupova, a ima 26 godina. STRASNO
(Dragan, 18. septembar 2013 22:42)

Besmisleno je da se u isti kos kad je statistika u pitanju stavljaju fudbaleri koji su igrali pre 20 i vise godina kad se u evro kupovima igralo maksimalno 10 utakmica godisnje,tj kad je bio kup sistem i ovaj format LS i LE kad se svake druge nedelje igraju utakmice

ajant

pre 10 godina

A - Podvig Sahtjora. Pomislio bi neko da se vec zna ko ide dalje, ali tek ce se Mancester muciti, a Bajer kvariti planove.
B - Real je bio toliko ubedljiv da se cini da nije samo on prosao, vec i Juventus pozvao da podje sa njim u 1/8 finala :)
C - Citiracu sebe: Anderlehtu i Olimpijakosu fali ono nesto. Njihovo je da cekaju krizu Benfike.
D - Bajern i Siti su prejaki za ovo drustvo.
E - Bilo bi zanimljivo u sledecem kolu da Bazel dobije i Salke - i natera ga da se poubija sa Celsijem u dvomecu.
F - Tri tima sa neverovatnim samopouzdanjem i prava je steta da se ovde zavrsava put jednog od njih. Arsenal je mocan, ali ne bi smeo da ostavlja otvoreno pitanje plasmana do poslednjeg kola i gostovanja u Napulju.
G - Rekao bih da dvomec Porto-Zenit odlucuje o poziciji broj 2, bar sada - dok traje forma Atletika.
H - Ajax u sledecem kolu docekuje Milan. Pobeda ili ode voz...

garymac

pre 10 godina

O cemu vi to. Pa taj Bazel je prosle godine nesrecno ispao u polufinalu Lige evrope u polufilanu upravo od Celzija. Nimalo neocekivano za svakoga ko je prosle godine gledao njihov dvomec.
Bazel je opasno dobra ekipa, imaju cak i lepu igru. Mali Salah je neverovatan talenat, decko je prebrz i kada mu je dan bukvalno je nezaustavljiv.

BALOTELLI

pre 10 godina

Takodje Nedeljko Kovinjalo na pregledu Marsej-Arsenal sutirao je loptu Ayew on cuti,cuti kaze EVO SUTA .... BOATENGA (on mu je pao prvi na pamet,hahah). UPUCEN COVEK ! ! ! Takodje za Ramsey-a kaze `` DAO JE GOL I ZA REP.ENGLESKE``,ja padoh sa stolice.

aca Umc

pre 10 godina

ne kazem da nema namestanja, ali neverovatno je kako svi kladionicari kad padnu neku utakmicu tvrde da je namesteno. Ako je tako zasto igrate? Dan kad sam batalio kladionicu dodje mi da slavim kao drugi rodjedan. E koliko sam zivaca pogubio bespotrebno :)

92 gola za godinu dana

pre 10 godina

@lazarcks Hahahaha, pa ja citam i ne verujem. Covek je dao prelep pogodak iz slobodnjaka i jos dva sjajna gola. Ma covek je genije, doktor fudbala. Bas se on sekira koliko je dao Ronaldo.

cukce

pre 10 godina

Celsi je samo mali vestacki klub i nista vise!
(Aca, 18. septembar 2013 23:31)

Uz ovu tvoju inteligentnu opasku jos je samo pre 2 sezone bio prvak evrope i prosle osvajac lige uefa... samo to i nista vise

Djole

pre 10 godina

(cukce, 19. septembar 2013 09:30)

U pravu je Aca,ne znam sto se bunis... Celzi je pre dolaska Abramovica 2003. bio lokalni klub kao Vest Hem ili Fulam sa ponekim dobrim izletom u LS. Pre 2005 su bili sampioni tek 1955. a u LS (pre Rusa 2003.) tek ponekad 1/4 finale. I slavu su izgradili vestacki,ne nekim sistemom rada (sve stranci,cak i treneri,bez igraca iz svoje skole),vec parama prebogatog Rusa. Sto se tice trofeja u LS - pa te pare su MORALE kad tad da se isplate! Fudbal pratim od pocetka 90-ih i retki su klubovi koji sa pravim sistemom rada i sa svojom skolom osvajaju trofeje (i na taj nacin cuvaju onaj fudbal koji svi volimo). Ajaks je 1995 osvojio LS sa ekipom iz njihovog podmlatka (braca De Bur,Van der Sar,Overmars,Klajvert,Sedorf,Davids...). Posle njih samo Barsa poslednjih godina (Mesi,Cavi,Inijesta,Valdes,Pike,Pedro,Buskets,Pujol...) Te dve ekipe su sinoc igrale jedna protiv druge i gledao sam na netu... I znam da sam bio u manjini...

Ljuba

pre 10 godina

Koji sam ja bre baksuz uvek padam na najbednije kvote
U nedelju na Zvezdu za 12 hiljada danas na Celzi za 13 a kvote su bike 1.25 strasno
(KAL-EL, 18. septembar 2013 22:36)

Jedino strasno ovde je zasta vi trosite pare...

Mrgud

pre 10 godina

Eto mene srusi bedni Celzi za 1500 din. Da znam da lazem rekao bih za 1500e... Taman bih imao da uplatim na mozzart karticu i da igram online kladjenje... :-/

fc barselona

pre 10 godina

dodje kraj srecnom covjeku nema vise provlacenja i zadnje sekunde,toliko nadmen trener uzas zelim mu sve najgore murinjo ti vise pehar neces vidjet bez na tv

cukce

pre 10 godina

(Djole, 19. septembar 2013 12:36)

Mani ti sta je bilo pre 10 godina, Celzi je pokazao poslednje dve sezone da je veliki. Jednostavno danas tako fudbal funkcionise i to moramo da prihvatimo hteli mi to ili ne, eto primera Ajaksa koji i dalje ima jednu od najboljih skola ali ne moze nazalost ni grupu da predje, bio je nekad velikan ali nazalost to danas nije.

vince carter

pre 10 godina

kad se samo setim kako je bajern pregazio napolitance??? 1:1 u napulju i 3:2 u minhenu...ozbiljno gazenje mogu ti reci..ehh ti strucni komentatori..batalite da pisete komentare molim vas!!!

Posebni

pre 10 godina

Tiket
Atletiko 1-1&3+
Austrija B. 2
Barselona 1-1&3+
Celzi 1-1
Marsej gg
Napoli gg3+

Nije mi nesto preterano zao sto sam pao tiket jer me je moj tim oborio (kada kazem moj, mislim na to da sam cesto izlazio pare na njih), ali onakva igra njihova... Sramota, nemam reci... Ni Bazel nije naivan protivnik, ali ipak je previse slab u odnosu na Celzi. Murinjo verovatno zna kako ovu ekipu podici, ali opet je to previse slaba igra ove sezone, nije da nije imao vremena da slozi kockice.. A tako lepu ekipu imaju ove godine i ako se uskoro ne trgnu ima propast da bude na svim frontovima...

Djole

pre 10 godina

lazarcks, 18. septembar 2013 23:59)

E,kad si im ti rekao... Kakvo namestanje,covek je 1. gol dao iz slobodnjaka,kod druga dva gola je bio u izglednoj sansi,jel' trebao da vrati loptu nazad do Pikea ili da postigne gol? Cekaj da razmislim,sta to napadaci obicno rade? Hmm... A daaaaa,daju gol! Sta ti pricas,ne znam da li si svestan... Onaj poslednji gol je bio majstorski,covek je proturio loptu kroz noge tako precizno da niko nije mogao da je stigne,iako je isla brzinom ranjenog puza!

Vuk Karadžić

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba ...
(Kol, 18. septembar 2013 21:55)

Svi imaju probleme sa stranim igračima. Na primer Mađar Salai, koji igra za Šalke je kod SVIH nemačkih komentatora na Sky DE uvek Soloj !

Djole

pre 10 godina

Pa ne moze da prodje kad novac vlada. Svi im pokupe igrace i pre nego sto stasaju. I zasto da se manem? Velicina jednog kluba se gleda kroz uspehe koje je postigao tokom svog postojanja a ne samo u poslednjih 10 godina. Slazem se da to tako danas funkcionise (nazalost),ali to nije fudbal,vec biznis,a ja pricam o fudbalu. Svaka cast Celziju na osvajanju LS,ali nije velicina tako sto par meseci nakon osvajanja ne mozes ni grupu da prodjes (kad vec spominjes prolazenje grupa). Samo par klubova imaju pravi nacin shvatanja fudbala,vec sam ih nabrojao. Ovo je samo moje misljenje,svacije postujem.

Navijac

pre 10 godina

Odusevio me Napoli veceras, puno zelje i volje su pokazali, trcali su bas mnogo i igrom razbili Dortmund, moglo je biti i 4 : 0 pre 80. minuta. Na kraju meca su bili istroseni i Borusija je odma pokazala zasto je jedan od najboljih timova Evrope, uspeli su da smanje rezultat.

BaneUtd

pre 10 godina

Cist nesportski gol, izveli su korner na brzinu pre nego sto se Subotic vratio i postavio tamo gde treba. On jeste stigao ali sa zakasnjenjem tako da je Iguniu bilo vrlo lako da ga nadskoci.
Samo kukavice tako pobedjuju a to veceras ste i pokazali da jeste
(realno, 18. septembar 2013 22:44)
Ajde nemoj da lupas,Subotic nije stigao sa zakasnjenjem jer je vec bio u 16ercu pre centar-suta, i bio je postavljen gde treba.Postavio se kod svog igraca.Za postavljanje ne treba pola sata.Igrac se postavi za cas posla,cim stigne na mesto,a Subotic je stigao.Ali dobro,gubitnik ima pravo da se ljuti ;)

Cavani

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Naravno da mi nismo krivi, jer nismo niti igrali. Jedino, ako si ti igrao za Dortmund...
(hm, 18. septembar 2013 22:52)
Koji to "mi"?Sta svrstavas ti sebe u isti kos sa gore navedenim Napolitancem?Ti ako nisi kriv to nikog ne zanima.Covek je sve lepo objasnio,Dortmundu koji ne zna da igra nisu krivi Napolitanci ;)

Kvota 150, a mogućnost dobitka sci fi movies

pre 10 godina

..a vi bi ste da živite od kladionica?!
(Unibet, 19. septembar 2013 10:11)

Falilo čoveku samo dva gola i jedan rezultat i on kuka kako je bio blizu. Hehehehehe....

Lala

pre 10 godina

Covek sa takvom elegancijom i lakocom daje golove da ga je milina gledati...razlika izmedju njega i ostalih velikih igraca je u tome sto se on igra fudbala na terenu,uziva i terorise protivnika! Kad je zdrav i fizicki spreman toliko je ispred svih da ga je smesno uporedjivati sa bilo kim...

ili glupost

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!(Kol, 18. septembar 2013 21:55)
Ne znam odakle ti hrabrost da se žališ na nečiju pismenost.

Brica

pre 10 godina

i moj tiket je iznenadjen!!! (igor, 18. septembar 2013 23:10) Moj NE,Atletiko M. 1 i Napoli GG,kvota 2,465 na Unibet,ulog 100 evra,dobitak 246,5,čist dobitak 146,5 jupi,idem da se napijem...;

lazarcks

pre 10 godina

Kako je jadna Barselona..Juce 3Ronaldo i naravno danas se forsirao messi do krajnjih granica i jos mu je bila izrazenija sebicnost..Ocajnog li klub.

IronMan

pre 10 godina

Ne vredi,vidi se da Dortmund nema to iskustvo igranja u Ligi Sampiona kao sto ima Bayern.Mali klub nikada preko noci posle 2 titule u Bundesligi ne moze da postane veliki.Ono na sta Neuer ide glavom tu golman Dortmunda ide rukama,trener jeftino dobio iskljucenje.U velikim utakmicama se vidi ko ima klasu,a kome klasa nedoistaje.Kad se samo setim kako je Bayern pre neku sezonu pregazio Napolitance....

FC Napoli

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi

d

pre 10 godina

Ne moze niko da me ubedi da kladionice nisu umesane u rezultat Celzija. Videli sve ide kao sto je ocekivano, izgubili bi ko zna koliko i onda preokret. Unistavaju fudbal i sponzori i kladionice i milionski ugovori, nek propadne vise

bla, bla, truć

pre 10 godina

WOW, bilo je uzbudljivo predhodna dva dana gledati ligu sampiona pogotovo zbog toga sto nikada do sada nije bilo ovoliko puno fudbalera iz bivsih SFRJ republika, jedino su kao po starom dobrom obicaju podbacili samo Srbi, bilo ih je tek 15-ak, ali zato cak troica Hrvata: Mandzukic, Modric i Srna s tim sto ovaj poslednji valjda i nije pravi Hrvat on je samo srna, no dobro nema ni veze vazno je da svi igraju dobar fudbal.

Yo soy Napolitano

pre 10 godina

Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...

realno

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Cist nesportski gol, izveli su korner na brzinu pre nego sto se Subotic vratio i postavio tamo gde treba. On jeste stigao ali sa zakasnjenjem tako da je Iguniu bilo vrlo lako da ga nadskoci.
Samo kukavice tako pobedjuju a to veceras ste i pokazali da jeste

Matador

pre 10 godina

Koja je prevara ovaj Murinjo, izem ti njegov defanzivni fudbal.
Vode 1-0 protiv Bazela na svom terenu i izgube,bruka!
Umesto da napadaju svim silama da ih napune oni čuvaju rezultat.
Murinjo ništa neće osvojiti sa Čelzijem u ovom drugom "mandatu".
Ima plejadu vrhunskih ofanzivnih igrača a Čelzi svaku utakmicu igra kao da im je cilj da bude 0-0, strašno.
Murinjo guši igrače.On misli ako je Pepe mesar da takvi mogu da budu i Hazard,Oskar,Vilian,Mata,Šurle,De Brujne,Tores,Eto,Lampard,... pa ne ide to tako.To su sve majstori,umetnici,a on pokušava da ih napravi trkačima/mesarima.
Da Čelzi vodi Jirgen Klop ili Arsen Wenger, maltene svaku bi dobijali sa 2-3 gola razlike,minimum.

gologomez

pre 10 godina

obori me murinjo 750 eura. a što se kladih na basel imao sam osjećaj da će ih uzet. znao sam da je murinjo gotov, real ga je uništio i završiće kao trener sportinga vrlo brzo.

mrmot

pre 10 godina

Sta bi celzijevci,smejali ste se kad je United izgubio od Bazela(doduse u Svici),a sad je taj Bazel puko smorinjov Celzi po sred Londona.Lepo sam rekao,Tores truba,Ba nema pojma,Eto mator.Bez pravog spica,nema ni T od bilo kog trofeja.

T.

pre 10 godina

@Kol Čovek se zove Šahin ali mi treba da ga zovemo pogrešno jer si ti tako navikao? Btw, moje prezime većina pogrešno pročita, da li to znači da i ja treba da ga čitam pogrešno?

Alastor

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!
(Kol, 18. septembar 2013 21:55)
E pa vidiš gledao sam preko streama neki ruski kanal na kojem je bila ta utakmica i komentar je govorio baš Šahin.
Sad da li on ima pravi izgovor ili ne, to je diskutabilno.

realno

pre 10 godina

Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...
(Yo soy Napolitano, 18. septembar 2013 21:46) Svi pricaju kako je atmosfera u Dortmundu opasna,kako imaju opasne navijace...
A jeste li vi videli Napolitance?Kakva bakljada,kakvo pozdravljanje Higuaina posle gola...A zamislite da su nam tribine blize terenu kao sto je na stadionu Dortmunda,tada bi tek haos bio...
(Yo soy Napolitano, 18. septembar 2013 21:46)

Mozda, ali za raliku od vas koji to radite samo u tzv velikim mecevima Dortmund ima takvu atmosferu na svim utakmicama pa i protiv petoligasa u kupu.

Simo Mrak

pre 10 godina

Da da, to je ona poluamaterska švajcarska liga koja je veoma često spominjana ovdje uoči dolaska Tuna u Beograd, kad je euforično najavljivan prolaz Partizana u Ligu Evrope, kao i nakon debakla Partizana u Tunu (u kontekstu, otprilike: " Jadni mi kad smo doživeli da nas sedmi tim poluamaterske lige nakanta.").

Amaterizam u Evropi je jedino prisutan na ovim prostorima.

cukce

pre 10 godina

Celsi je samo mali vestacki klub i nista vise!
(Aca, 18. septembar 2013 23:31)

Uz ovu tvoju inteligentnu opasku jos je samo pre 2 sezone bio prvak evrope i prosle osvajac lige uefa... samo to i nista vise

Kol

pre 10 godina

@(krunaAFC, 18. septembar 2013 21:02)

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!

veliki strumf

pre 10 godina

@d Da, kladionice su u 80. minutu naredile Luizu da izblokira loptu u korner, Streleru da iz kornera sa prve stative da gol, a Cehu da pusti gol. Pre toga naredili Oskaru da sa 30 metra pogodi precku, da se salom ne sali da lopta ide u gol. Svaka im cast, tako nesto ni Spilberg ne bi umeo da rezira... Stvarno, kakve gluposti ljudi ne pisu ovde. Forum trpi sve, a i mi moramo da citamo. Bazel je ozbiljna ekipa, covece. Pogledaj malo koga su prosle sezone uspeli da pobede. Iznenadices se, veoma. A i Mancester su pobedjivali.

DROGBA11

pre 10 godina

Ni Murinjo vise nije sto je bio... puce mi tiket 8 utakmica kvota 150 nedostajli mi po gol Steaue i Ajaksa(Sigtorson nije realizovao penal). Sad kad na ove rezultate od juce i danas nisam uzeo pare ne znam kada cu

hm

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Naravno da mi nismo krivi, jer nismo niti igrali. Jedino, ako si ti igrao za Dortmund...

Miroslav

pre 10 godina

Onaj bajernovac rekordmajster se klonirao u 10 primeraka. Samo sto klonovi navijaju za Napoli, PSG... Nije tehnologija usavrsena. Ili to ili je trolovanje Srbinu radovanje.

fc barselona

pre 10 godina

dodje kraj srecnom covjeku nema vise provlacenja i zadnje sekunde,toliko nadmen trener uzas zelim mu sve najgore murinjo ti vise pehar neces vidjet bez na tv

KAL-EL

pre 10 godina

Koji sam ja bre baksuz uvek padam na najbednije kvote
U nedelju na Zvezdu za 12 hiljada danas na Celzi za 13 a kvote su bike 1.25 strasno

dragan

pre 10 godina

po igri Celzija u poslednjih godinu dana se vidi ustvari kakva je igracina bio Drogba!!!on je u onoj poslednjoj sezoni ubijao a imao je samo Matu iza sebe,ko zna sta bi radio da je imao Azara,Oskara,Matu,Viliana...a ne ovi "napadaci" sto sad igraju,Murinju ce se obiti od glavu sto je dao Lukakua i Mozesa a ovo sto drzi Matu na klupi za to nemam reci.

Ljuba

pre 10 godina

Koji sam ja bre baksuz uvek padam na najbednije kvote
U nedelju na Zvezdu za 12 hiljada danas na Celzi za 13 a kvote su bike 1.25 strasno
(KAL-EL, 18. septembar 2013 22:36)

Jedino strasno ovde je zasta vi trosite pare...

iggy

pre 10 godina

mesiju fali 9 golova da postane najbolji strelac u istoriji evrokupova, a ima 26 godina. STRASNO
(Dragan, 18. septembar 2013 22:42)

Besmisleno je da se u isti kos kad je statistika u pitanju stavljaju fudbaleri koji su igrali pre 20 i vise godina kad se u evro kupovima igralo maksimalno 10 utakmica godisnje,tj kad je bio kup sistem i ovaj format LS i LE kad se svake druge nedelje igraju utakmice

Djole

pre 10 godina

(cukce, 19. septembar 2013 09:30)

U pravu je Aca,ne znam sto se bunis... Celzi je pre dolaska Abramovica 2003. bio lokalni klub kao Vest Hem ili Fulam sa ponekim dobrim izletom u LS. Pre 2005 su bili sampioni tek 1955. a u LS (pre Rusa 2003.) tek ponekad 1/4 finale. I slavu su izgradili vestacki,ne nekim sistemom rada (sve stranci,cak i treneri,bez igraca iz svoje skole),vec parama prebogatog Rusa. Sto se tice trofeja u LS - pa te pare su MORALE kad tad da se isplate! Fudbal pratim od pocetka 90-ih i retki su klubovi koji sa pravim sistemom rada i sa svojom skolom osvajaju trofeje (i na taj nacin cuvaju onaj fudbal koji svi volimo). Ajaks je 1995 osvojio LS sa ekipom iz njihovog podmlatka (braca De Bur,Van der Sar,Overmars,Klajvert,Sedorf,Davids...). Posle njih samo Barsa poslednjih godina (Mesi,Cavi,Inijesta,Valdes,Pike,Pedro,Buskets,Pujol...) Te dve ekipe su sinoc igrale jedna protiv druge i gledao sam na netu... I znam da sam bio u manjini...

Granota

pre 10 godina

Rezultati Bazela, prošlogodišnjeg polufinaliste kupa UEFA, samo mogu da iznenade slabije poznavaoce fudbala. To je kvalitetan i jako organizovan klub u kojem se ozbiljno radi, ne srlja i raste iz godine u godinu. Ne kažem da je 1:2 na Stamford Bridžu normalna stvar, ali nije ni iznenađenje imajući u vidu situaciju u obadva kluba.

ili glupost

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba Shavi, Shabi, Ezel i kompanija jos i ovaj poceo nikad nisam cuo da Sahina ijedan strani komentator zove Shahin vec svi Sahin ali takvi smo ti mi poliglote svetskog glasa! Ajmo Borusija!(Kol, 18. septembar 2013 21:55)
Ne znam odakle ti hrabrost da se žališ na nečiju pismenost.

Cavani

pre 10 godina

I nemojte da pisete i pricate kako se Subotic nije vratio na teren prilikom naseg gola.Kada je upucen centar-sut u sesnaesterac,Subotic je vec bio u sesnaestercu i cuvao je naseg igraca.Subotic je bio u defanzivnoj liniji Dortmunda,e sada sto su primili gol mi im nismo krivi
(FC Napoli, 18. septembar 2013 21:49)

Naravno da mi nismo krivi, jer nismo niti igrali. Jedino, ako si ti igrao za Dortmund...
(hm, 18. septembar 2013 22:52)
Koji to "mi"?Sta svrstavas ti sebe u isti kos sa gore navedenim Napolitancem?Ti ako nisi kriv to nikog ne zanima.Covek je sve lepo objasnio,Dortmundu koji ne zna da igra nisu krivi Napolitanci ;)

cukce

pre 10 godina

(Djole, 19. septembar 2013 12:36)

Mani ti sta je bilo pre 10 godina, Celzi je pokazao poslednje dve sezone da je veliki. Jednostavno danas tako fudbal funkcionise i to moramo da prihvatimo hteli mi to ili ne, eto primera Ajaksa koji i dalje ima jednu od najboljih skola ali ne moze nazalost ni grupu da predje, bio je nekad velikan ali nazalost to danas nije.

BaneUtd

pre 10 godina

Cist nesportski gol, izveli su korner na brzinu pre nego sto se Subotic vratio i postavio tamo gde treba. On jeste stigao ali sa zakasnjenjem tako da je Iguniu bilo vrlo lako da ga nadskoci.
Samo kukavice tako pobedjuju a to veceras ste i pokazali da jeste
(realno, 18. septembar 2013 22:44)
Ajde nemoj da lupas,Subotic nije stigao sa zakasnjenjem jer je vec bio u 16ercu pre centar-suta, i bio je postavljen gde treba.Postavio se kod svog igraca.Za postavljanje ne treba pola sata.Igrac se postavi za cas posla,cim stigne na mesto,a Subotic je stigao.Ali dobro,gubitnik ima pravo da se ljuti ;)

max

pre 10 godina

Ljudi nisu svesni da je Bazel ozbiljan tim,uigrani su i imaju iskustvo,a leze im Englezi samo tako,prosle godine su izbacili jedan Manchester United,zamalo i Chelsea u dvomecu u polufinalu..Svidja mi se Bazel kao tim...

Brica

pre 10 godina

i moj tiket je iznenadjen!!! (igor, 18. septembar 2013 23:10) Moj NE,Atletiko M. 1 i Napoli GG,kvota 2,465 na Unibet,ulog 100 evra,dobitak 246,5,čist dobitak 146,5 jupi,idem da se napijem...;

92 gola za godinu dana

pre 10 godina

@lazarcks Hahahaha, pa ja citam i ne verujem. Covek je dao prelep pogodak iz slobodnjaka i jos dva sjajna gola. Ma covek je genije, doktor fudbala. Bas se on sekira koliko je dao Ronaldo.

Djole

pre 10 godina

Pa ne moze da prodje kad novac vlada. Svi im pokupe igrace i pre nego sto stasaju. I zasto da se manem? Velicina jednog kluba se gleda kroz uspehe koje je postigao tokom svog postojanja a ne samo u poslednjih 10 godina. Slazem se da to tako danas funkcionise (nazalost),ali to nije fudbal,vec biznis,a ja pricam o fudbalu. Svaka cast Celziju na osvajanju LS,ali nije velicina tako sto par meseci nakon osvajanja ne mozes ni grupu da prodjes (kad vec spominjes prolazenje grupa). Samo par klubova imaju pravi nacin shvatanja fudbala,vec sam ih nabrojao. Ovo je samo moje misljenje,svacije postujem.

Lala

pre 10 godina

Covek sa takvom elegancijom i lakocom daje golove da ga je milina gledati...razlika izmedju njega i ostalih velikih igraca je u tome sto se on igra fudbala na terenu,uziva i terorise protivnika! Kad je zdrav i fizicki spreman toliko je ispred svih da ga je smesno uporedjivati sa bilo kim...

vince carter

pre 10 godina

kad se samo setim kako je bajern pregazio napolitance??? 1:1 u napulju i 3:2 u minhenu...ozbiljno gazenje mogu ti reci..ehh ti strucni komentatori..batalite da pisete komentare molim vas!!!

Posebni

pre 10 godina

Tiket
Atletiko 1-1&3+
Austrija B. 2
Barselona 1-1&3+
Celzi 1-1
Marsej gg
Napoli gg3+

Nije mi nesto preterano zao sto sam pao tiket jer me je moj tim oborio (kada kazem moj, mislim na to da sam cesto izlazio pare na njih), ali onakva igra njihova... Sramota, nemam reci... Ni Bazel nije naivan protivnik, ali ipak je previse slab u odnosu na Celzi. Murinjo verovatno zna kako ovu ekipu podici, ali opet je to previse slaba igra ove sezone, nije da nije imao vremena da slozi kockice.. A tako lepu ekipu imaju ove godine i ako se uskoro ne trgnu ima propast da bude na svim frontovima...

ajant

pre 10 godina

A - Podvig Sahtjora. Pomislio bi neko da se vec zna ko ide dalje, ali tek ce se Mancester muciti, a Bajer kvariti planove.
B - Real je bio toliko ubedljiv da se cini da nije samo on prosao, vec i Juventus pozvao da podje sa njim u 1/8 finala :)
C - Citiracu sebe: Anderlehtu i Olimpijakosu fali ono nesto. Njihovo je da cekaju krizu Benfike.
D - Bajern i Siti su prejaki za ovo drustvo.
E - Bilo bi zanimljivo u sledecem kolu da Bazel dobije i Salke - i natera ga da se poubija sa Celsijem u dvomecu.
F - Tri tima sa neverovatnim samopouzdanjem i prava je steta da se ovde zavrsava put jednog od njih. Arsenal je mocan, ali ne bi smeo da ostavlja otvoreno pitanje plasmana do poslednjeg kola i gostovanja u Napulju.
G - Rekao bih da dvomec Porto-Zenit odlucuje o poziciji broj 2, bar sada - dok traje forma Atletika.
H - Ajax u sledecem kolu docekuje Milan. Pobeda ili ode voz...

Djole

pre 10 godina

lazarcks, 18. septembar 2013 23:59)

E,kad si im ti rekao... Kakvo namestanje,covek je 1. gol dao iz slobodnjaka,kod druga dva gola je bio u izglednoj sansi,jel' trebao da vrati loptu nazad do Pikea ili da postigne gol? Cekaj da razmislim,sta to napadaci obicno rade? Hmm... A daaaaa,daju gol! Sta ti pricas,ne znam da li si svestan... Onaj poslednji gol je bio majstorski,covek je proturio loptu kroz noge tako precizno da niko nije mogao da je stigne,iako je isla brzinom ranjenog puza!

BALOTELLI

pre 10 godina

Takodje Nedeljko Kovinjalo na pregledu Marsej-Arsenal sutirao je loptu Ayew on cuti,cuti kaze EVO SUTA .... BOATENGA (on mu je pao prvi na pamet,hahah). UPUCEN COVEK ! ! ! Takodje za Ramsey-a kaze `` DAO JE GOL I ZA REP.ENGLESKE``,ja padoh sa stolice.

aca Umc

pre 10 godina

ne kazem da nema namestanja, ali neverovatno je kako svi kladionicari kad padnu neku utakmicu tvrde da je namesteno. Ako je tako zasto igrate? Dan kad sam batalio kladionicu dodje mi da slavim kao drugi rodjedan. E koliko sam zivaca pogubio bespotrebno :)

Mrgud

pre 10 godina

Eto mene srusi bedni Celzi za 1500 din. Da znam da lazem rekao bih za 1500e... Taman bih imao da uplatim na mozzart karticu i da igram online kladjenje... :-/

Navijac

pre 10 godina

Odusevio me Napoli veceras, puno zelje i volje su pokazali, trcali su bas mnogo i igrom razbili Dortmund, moglo je biti i 4 : 0 pre 80. minuta. Na kraju meca su bili istroseni i Borusija je odma pokazala zasto je jedan od najboljih timova Evrope, uspeli su da smanje rezultat.

Vuk Karadžić

pre 10 godina

Bas sam to hteo da kazem kao da nije dovoljno sto ovi sa b92 svakog drugog igraca zovu kako oni misle da treba ...
(Kol, 18. septembar 2013 21:55)

Svi imaju probleme sa stranim igračima. Na primer Mađar Salai, koji igra za Šalke je kod SVIH nemačkih komentatora na Sky DE uvek Soloj !

garymac

pre 10 godina

O cemu vi to. Pa taj Bazel je prosle godine nesrecno ispao u polufinalu Lige evrope u polufilanu upravo od Celzija. Nimalo neocekivano za svakoga ko je prosle godine gledao njihov dvomec.
Bazel je opasno dobra ekipa, imaju cak i lepu igru. Mali Salah je neverovatan talenat, decko je prebrz i kada mu je dan bukvalno je nezaustavljiv.

Unibet

pre 10 godina

...a vi bi ste da živite od kladionica?! Kako da ne, a pogotovo ovi što prave kvote 150. Kad bi to moglo, onda one ne bi ni postojale, logično zar ne!

Kvota 150, a mogućnost dobitka sci fi movies

pre 10 godina

..a vi bi ste da živite od kladionica?!
(Unibet, 19. septembar 2013 10:11)

Falilo čoveku samo dva gola i jedan rezultat i on kuka kako je bio blizu. Hehehehehe....