Fudbal 61

Subota, 20.03.2010.

18:22

Petrović: "Nije smak sveta"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da poraz njegove ekipe na gostovanju kod Metalca u Kragujevcu ne mora da ima katastrofalne posledice.

Petroviæ: "Nije smak sveta" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Vlajko

pre 14 godina

ja sam zvezdas,ali budite svi svesni jedne cinjenice pa dobro razmislite:
Zvezda ima najgori tim u poslednjih 20 godina,a prva je na tabeli.Da li mislite da je to slucajno ili postoji jos nesto?
Verujem da Lukic nije uspeo da zatvori utakmicu juce,pa je i rezultat takav.ja verujem da je tako...

mizzuno

pre 14 godina

pa de vi koji koji toliko pljujete igrace i trenera pametnjakovici probajte voditi tim zvezde. verovatno bi se popeli na krov evrope jer koliko vidim po komentarima da ste popili pamet citavog sveta ko i gde treba da igra, ko netreba da igra. pustite da ljude rade svoj posao, igraci nek igraju a ima ko ce voditi brigu oko smene i trenera i igraca.

GoranMaxi

pre 14 godina

Dragi moji "navijaci" Zvezde,prisetite se sta je gospodin Petrovic rekao kad je preuzeo Zvezdu.Nije obecao titulu ove godine (kao mnogi pre njega),vec tek 2011.Znao je kakvim timom raspolaze.To sto je Zvezda prva je zahvaljujuci tim istim igracima koje sad pljujete jer su davali 110%.Svakom se desi da izgubi,pa i Inter je pao od Katanije,i niko nije trazio smenu Murinja.Meni je i dalje cast sto sam navijac Crvene Zvezde.Podrska Pizonu da uigra tim i napravi sampionsku Zvezdu!!!

les Lionceaux

pre 14 godina

Ti si covece smesan. Ne vredi komentarisati trenera,ciji tim gubi a,on do 80 minuta ne izvrsi izmenu,i potom zadnjeg veznog,menja isto zadnjim veznim. Bio sam na istocnoj tribini,i za 90 min sam cuo bar 100 puta da ih je sramota sto treniras Zvezdu. O,onoj igri ne treba trositi reci. Katastrofa!!!
(zeka, 20. mart 2010 22:15)

auuuu, majstore... pa ako si bio na utakmici kako nisi primjetio da je na poluvremenu napravio dvije izmjene, a i Savio je ušao puno ranije od 80.min..

čovjek možda nije najbolji trener na svijetu ali ti bi, ako ga već misliš pljuvati trebao bar malo vise obraćati pažnju na ono što se dešava na terenu ili se bolje informisati nego slušati svoje drugove pljuvače :)

i da, mislim da se danas opet pokazalo da je Kadua najbolje koristiti kao džokera, uvesti ga svježeg kad se protivnički igrači malo umore pa ga ne mogu ispratiti kao što to rade kad ovaj igra od početka

eto, ta promjena djelomično uvjetivana ozljedom Lazetića je po meni glavni razlog poraza.. drugi razlog promjeni je MOŽDA upravo pritisak na Pižona od strane vas pljuvača, a to je dokaz da nam je sloga potrebnija nego ikad

ali da, da je se slučajno neko od naših ozljedio kad je Pižon napravio sve izmjene ti bi onda pisao da je smiješan trener jer se izmjene ne rade tako rano itd.itd..
ono što želim reći je da je pljuvačima zaista nemoguće udovoljiti, nemoguće

Moma

pre 14 godina

@Đole
Zašto niste objavili moj odgovor u kome ponovo tvrdim da u srpskoj latinici ne postoji slovo "dj", nego "đ"? Da li prednost dajete nepismenima? Taj "Djole" kaže meni, osorno, kako mi se smeje ceo svet! Možda, ali samo onaj nepismeni. Molim da se objavi ovo, dužni smo da poštujemo naš jezik.

nikola

pre 14 godina

Au kakva pljuvacina od strane zvezdinih navijaca posle samo jednog poraza.Do juce su velicali sve redom najavljivali titule, evropu,Ligu Sampiona, a sad pljuju i trenera i predsednika koga su do juce velicali.Ugledajte se malo kako mi bodrimo KK Partizan i kad gubi i kad dobija.A vi kakav tim imate, i u kakvoj ste situaciji bili na pocetku prvenstva treba da pevate, jer ne znam da li je neko pretpostavljao na pocetku da cete u ovo vreme biti prvi i u polufinalu kupa.

lud@zbunjen

pre 14 godina

nije mi uopste bitno ko ce da bude prvi ali sam jako srecan sto se nece desiti da se u Juznoj Africi u dresu reprezentacije pojavi onaj Lekic. Kakva bi to blamaza bila?

zeka

pre 14 godina

Ti si covece smesan. Ne vredi komentarisati trenera,ciji tim gubi a,on do 80 minuta ne izvrsi izmenu,i potom zadnjeg veznog,menja isto zadnjim veznim. Bio sam na istocnoj tribini,i za 90 min sam cuo bar 100 puta da ih je sramota sto treniras Zvezdu. O,onoj igri ne treba trositi reci. Katastrofa!!!

spidvalis

pre 14 godina

E moj Žonpi naravno da nije smak sveta, ali kako Blažić i Perović još uvek imaju toliki kredit, prosto neverovatno. Potpuni promašaj sa Mugošom, gde ga ubaci danas kad je morao da juri rezultat. Vidi se da se čovek potpuno uplašio. Zašto je Savio na klupi, bio je najstandardniji i najborbeniji tokom jeseni.Izuzev utakmice na Banjici baš slabo.

DJ(Đ)ole

pre 14 godina

@Đole
To što je ovaj nepismen, ne znači da je Petrović pismen. Tačno je da su obijica nepismeni. U srpskoj latinici ne postoji glas "Dj". Nepismen si i ti.
(Moma, 20. mart 2010 19:33)

Smeju ti se ljudi pismeni covece!!! Naravno da postoji slovo DJ=Đ... bilo i ostalo uvek

Muzicki_saradnik

pre 14 godina

Vladimir Petrovic je donekle u pravu. Prvenstvo jeste dugo, i bice jos i uspeha i neuspeha !!! Jedino je vazno da li cemo na kraju imati manje neuspeha od partizana. I apropo toga, ne znam kako Pizon moze da kaze da nam bod nista ne bi znacio, kad vodimo grcevitu borbu sa partizanom i na kraju ce verovatno izmedju prva dva mesta biti samo dva-tri boda !
E sad...sto se tice toga da li je Pizon "kalibar" za Zvezdu, u nekom idealnijem svetu mozda i ne bi bio, ali mislim da svi zaboravljate u kakvoj situaciji je bila Zvezda kad ju je on (i Lukic) preuzeo, za kolike su pare svi oni (i igraci) pristali da rade, i na kraju krajeva kakve on to igrace uopste i ima na raspolaganju. I sa takvim timom Zvezda je i dalje na prvom mestu i do juce je Zvezda bila prvi tim u Evropi po efikasnosti u pobedama !!! Jeste da su bile tesne i teske pobede, ali su pobede ! I ako Zvezda na kraju bude sampion, zbog tih i takvih pobeda ce se pevati na MARAKANI...Prema tome, mislim da ne treba trcati pred rudu, ne moze ni Barsa da dobije ni 85 posto utakmica u prvenstvu, a na kraju ipak bude prva ! Nase brojke su 16-1-2, a to znaci da smo i dalje "dobri". Dok god su nam ove dve zadnje brojke DVOJKE ili manje, nas "skor" je sampionski, da se tako izrazim. Odlike velikih ekipa su uvek bile da se posle poraza ODMAH PODIGNU, i vec u sledecoj utakmici pocnu novi niz pobeda. O personalnim resenjima Vladimira Petrovica cu nekom sledecom prilikom, mislim da je covek ispucao SVE KREDITE KOJE JE IMAO, ali jos toliko imam poverenja u njega da ostane i dalje Zvezdin trener i pokusa da osvoji titulu. Ako ne osvoji, iako je rekao da ocekujemo od ove ekipe trofeje tek 2011. godine, IMA DA LETI IZ ZVEZDE !

belevezenemamo

pre 14 godina

Pizon je jedan ograniceni trener. Pre gola metalca poslao je na zagrevanje Savia, medjutim kad su dali gol, on ne odustaje od te nicim izazvane izmene, menja Isaha koji je odradio sasvim solidan posao, i ubacuje Savia, CEMU ta izmena, koja je korist od nje, SAMO ON ZNA ili ne zna. I da, Ninkov je odigrao odlicno, ali covek ne moze sam, dosta puta je cela desna strana ostala da zavisi samo na njemu. Njemu se klanjam , svaka cast majstore

мој голубе, мој голубеее

pre 14 godina

Ма гледао Жонпи 2012 на ДВДу пре утакмице уместо противника, па зна да ће тек онда.

Luis Van Gal

pre 14 godina

Nije smak sveta sto smo izgubili od Ajntrahta i to iz 2 u 1. Ali samo oni primitivci sa Balkana namestaju. Ipak, bicemo prvi na kraju, tacnije vec u sredu stvari se vracaju na svoje mesto +5 (mozda +4). Mi igramo ciku a Leverkuzen gostuje na vrucem terenu.

Slobodan-BG

pre 14 godina

Ma nije smak sveta ali bice za tebe i takve strucnjake kao sto si ti i Zvezdin predsednik sa sve onim pametnjakovicima sto nisu za privatizaciju .

Zivorad Zivojinovic "Ziva-Severac"

pre 14 godina

Ne bi tu ja nista dirao. Kakve igrace ima Vladimir Petrovic Peugeot dobro je i da smo prvi. Samo bice nam strava tesko u onom sarenom lavoru.
Peugeota ne terajte, terajte one amatere na terenu!

Sale PFC

pre 14 godina

Iskreno neznam cemu se cudite samo je bilo pitanje vremena kada cete se prosut,i proslo kolo protiv Napretka vam je visilo jeste mislili da cete dobit sve do kraja?Gospodo bice jos kikseva na obe strane,ja se nadam vise zvezdinih...

Slobo

pre 14 godina

Ovi momci ne znaju igrati fudbal.Ni Pizon nije neki trener,ali je ipak Zvezda prva na tabeli.Para nema za nekog ekstra trenera,situacija u klubu je poznata svima.Prema tome dobro je rekao- nije kraj sveta- zvezda je tu gde jeste.Ako za 2 -3 godine uspeju da anuliraju dug - Pizon i Lukic su svoje odradili, jos ako uzmu titulu - ALAL VERA.

Qp

pre 14 godina

Navijaci ocekuju da ce na ime da pobede nekoga - nema to vise.

Kompletno sportsko drustvo CZ je jedna haoticna celina, na celu sa nestrucnim ljudima. Ne moze biti kriv igrac koji je angazovan - covek igra kako i koliko moze, isto vazi i za trenera. Sta da kaze Milan za Ronaldinja, nista, platio si - sada slusaj muziku.

E sada da li je za te pare mogao doci neko drugi da radi taj posao?

ciganDOgroba

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem sta ovaj covek govori!!!!
Lekic totalno van forme,Blazic kvalitet za zonsku ligu a Lazovica su doveli i upropastice ga.Hitno onovciti Lekica i rastosiljati se skarta,dovasti Pavlovica iz Napredka i forsirati Lazovica i Javtica!!!!

Moma

pre 14 godina

@Đole
To što je ovaj nepismen, ne znači da je Petrović pismen. Tačno je da su obijica nepismeni. U srpskoj latinici ne postoji glas "Dj". Nepismen si i ti.

zvezda

pre 14 godina

pa ovaj definitivno pravi od nas navijaca budale...mene jako zabrinjava ko vodi zvezdu dal je ovaj covek svestan sta izjavljuje...Lukicu dokazi se da zelis dobro zvezdi smeni Pizona!!!da ne bude kasno!

Niksicko pivo bbrs.oldschool@gmail.com

pre 14 godina

Ovi grobari su puni komplexa.. Ladno stavljaju nick delija, zvezdas i sl. i govore Pizonu idi iz Zvezde... ccc

djole

pre 14 godina

neznalico,idi kuci,sramoto! Jevtic ti sjedi na klupu citav mec,a smotanko Perovic ne zna sta ce s nogama..perovic i lekic,sramota bre!nosi se ti i tvoj mozak polupismeni!
Zvezda do groba!
(dukaneze, 20. mart 2010 18:40)

Rece on nekom da je nepismen, koji kaze jevtic ti sedi na KLUPU...hahahha

gavra

pre 14 godina

Pa, ljudi da li ste svesni da je Metalac iz Gornjeg Milanovca pobedio svetskog prvaka Crvenu Zvezdu?!
Bari, devedesete, Prosinecki, Pancev, bla, bla, bla...

djordje

pre 14 godina

Nemoj vise da pljujete Pizona!On je jedini hteo da vodi Zvezdu u teskim trenucima.Nije on kriv sto ima slabu ekipu.Koliko para,toliko muzike.Od ovog tima niko nista nije ocekivao,a oni su prvi.

Istina

pre 14 godina

Jeste smak sveta gospodine petrovicu, ali ne zbog ove utakmice vec zbog igre koju zvezda pruza jos od jeseni. Nema pomaka i zato je odavno smak sveta.

Riki Montana

pre 14 godina

Pa ja vise ne krocim na marakanu dok Pizo ne ode iz zvezde,ljudi ne budi te smesi pa Lukic ne sme da otera Pizona jer ga je Pizon postavio na mesto presednika CZ to svi znaju!!!

goran

pre 14 godina

MOLIM TE ĆUTI!Ne javljaj se više.OKORELI SAM ZVEZDAŠ,ali mi je više muka od tebe,tvojih komentara i tvoga neznanja,kao trenera.Svaka ti čast kao igraču,ali kao treneru...,idi iz Zvezde i spasi je.Molim te.Ono što si ti danas uradio,to je katastrofa.To je za svaku kritiku,svakog onog ko se,ioli, razumje u fudbal.Ti si totalni luzer.Idi sBožijom pomoću,srećan ti put gdje god bio,samo daleko bio od moje voljene Crvene Zvezde.Lukiću reaguj dok nije kasno i dovedi Aleksandra Jankovića,ili je i tebi zagarantovano brzo izbacivanje iz Zvezde.VOLIM TE ZVEZDO,CRVENA.

Red Boyz

pre 14 godina

pa ovaj covek nema srama uopste,ma ljudi dok ne bude privatizacija nista i dalje u zvezdi su ljudi sumljivog morala nek se ispita ko naredjuje da Blazic i Bogdanovic igrju u prvoj postavi u gradu se sve zna ali u javnosti???

dukaneze

pre 14 godina

neznalico,idi kuci,sramoto! Jevtic ti sjedi na klupu citav mec,a smotanko Perovic ne zna sta ce s nogama..perovic i lekic,sramota bre!nosi se ti i tvoj mozak polupismeni!
Zvezda do groba!

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Ма нееее, ово је почетак краја вашег црвено-белог света, а прави крај ће бити кад изгубите у дербију од Партизана.

alo

pre 14 godina

Aloo ljudi nemoj da se lazemo,Zvezda da gubi od Metalca,znaci od amatera obicnih,ja ne znam sta ce nam onoliki igrace.Pa i da nisu mnogo velike pare ulozene,pa zao mi je za i te male pare.Necu bre da me Metalac pobedjuje,znaci strasno.A tacno je to da ima dosta do kraja,i jos mnogo bruke,kad pogledam od koga gubimo.Nebitno sto smo u teskoj situciji,Zvezda makar sa omladincima treba da dobije ove ekipice.Mene je sramota iskreno!

rr

pre 14 godina

Naravno da nije.Ali igra koju igra Crvena Zvezda,skoro tokom cele sezone,je bruka.Pogresni igrači Ti igraju i na pogresnim mestima.Nekima si dao i previse prilike (Bogdanović,Blažić) a neke (Lazović)ni da pogledaš.PETROVIĆU ODLAZI.

Navijac SAMPIONA

pre 14 godina

Ha ha ha. Pa i nije smak sveta, samo cete biti na mestu na kome vam je i mesto, kao i zadnje dve godine!

I to je dobro mesto kakav kvalitet imate. Jedino vam je predsednik dobar.

DAJ BOZE DA ZVEZDU NIKAD NE PRIVATIZUJU :))).

Istina

pre 14 godina

Jeste smak sveta gospodine petrovicu, ali ne zbog ove utakmice vec zbog igre koju zvezda pruza jos od jeseni. Nema pomaka i zato je odavno smak sveta.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Ма нееее, ово је почетак краја вашег црвено-белог света, а прави крај ће бити кад изгубите у дербију од Партизана.

gavra

pre 14 godina

Pa, ljudi da li ste svesni da je Metalac iz Gornjeg Milanovca pobedio svetskog prvaka Crvenu Zvezdu?!
Bari, devedesete, Prosinecki, Pancev, bla, bla, bla...

rr

pre 14 godina

Naravno da nije.Ali igra koju igra Crvena Zvezda,skoro tokom cele sezone,je bruka.Pogresni igrači Ti igraju i na pogresnim mestima.Nekima si dao i previse prilike (Bogdanović,Blažić) a neke (Lazović)ni da pogledaš.PETROVIĆU ODLAZI.

djole

pre 14 godina

neznalico,idi kuci,sramoto! Jevtic ti sjedi na klupu citav mec,a smotanko Perovic ne zna sta ce s nogama..perovic i lekic,sramota bre!nosi se ti i tvoj mozak polupismeni!
Zvezda do groba!
(dukaneze, 20. mart 2010 18:40)

Rece on nekom da je nepismen, koji kaze jevtic ti sedi na KLUPU...hahahha

Riki Montana

pre 14 godina

Pa ja vise ne krocim na marakanu dok Pizo ne ode iz zvezde,ljudi ne budi te smesi pa Lukic ne sme da otera Pizona jer ga je Pizon postavio na mesto presednika CZ to svi znaju!!!

Red Boyz

pre 14 godina

pa ovaj covek nema srama uopste,ma ljudi dok ne bude privatizacija nista i dalje u zvezdi su ljudi sumljivog morala nek se ispita ko naredjuje da Blazic i Bogdanovic igrju u prvoj postavi u gradu se sve zna ali u javnosti???

dukaneze

pre 14 godina

neznalico,idi kuci,sramoto! Jevtic ti sjedi na klupu citav mec,a smotanko Perovic ne zna sta ce s nogama..perovic i lekic,sramota bre!nosi se ti i tvoj mozak polupismeni!
Zvezda do groba!

Navijac SAMPIONA

pre 14 godina

Ha ha ha. Pa i nije smak sveta, samo cete biti na mestu na kome vam je i mesto, kao i zadnje dve godine!

I to je dobro mesto kakav kvalitet imate. Jedino vam je predsednik dobar.

DAJ BOZE DA ZVEZDU NIKAD NE PRIVATIZUJU :))).

djordje

pre 14 godina

Nemoj vise da pljujete Pizona!On je jedini hteo da vodi Zvezdu u teskim trenucima.Nije on kriv sto ima slabu ekipu.Koliko para,toliko muzike.Od ovog tima niko nista nije ocekivao,a oni su prvi.

Sale PFC

pre 14 godina

Iskreno neznam cemu se cudite samo je bilo pitanje vremena kada cete se prosut,i proslo kolo protiv Napretka vam je visilo jeste mislili da cete dobit sve do kraja?Gospodo bice jos kikseva na obe strane,ja se nadam vise zvezdinih...

Qp

pre 14 godina

Navijaci ocekuju da ce na ime da pobede nekoga - nema to vise.

Kompletno sportsko drustvo CZ je jedna haoticna celina, na celu sa nestrucnim ljudima. Ne moze biti kriv igrac koji je angazovan - covek igra kako i koliko moze, isto vazi i za trenera. Sta da kaze Milan za Ronaldinja, nista, platio si - sada slusaj muziku.

E sada da li je za te pare mogao doci neko drugi da radi taj posao?

alo

pre 14 godina

Aloo ljudi nemoj da se lazemo,Zvezda da gubi od Metalca,znaci od amatera obicnih,ja ne znam sta ce nam onoliki igrace.Pa i da nisu mnogo velike pare ulozene,pa zao mi je za i te male pare.Necu bre da me Metalac pobedjuje,znaci strasno.A tacno je to da ima dosta do kraja,i jos mnogo bruke,kad pogledam od koga gubimo.Nebitno sto smo u teskoj situciji,Zvezda makar sa omladincima treba da dobije ove ekipice.Mene je sramota iskreno!

lud@zbunjen

pre 14 godina

nije mi uopste bitno ko ce da bude prvi ali sam jako srecan sto se nece desiti da se u Juznoj Africi u dresu reprezentacije pojavi onaj Lekic. Kakva bi to blamaza bila?

DJ(Đ)ole

pre 14 godina

@Đole
To što je ovaj nepismen, ne znači da je Petrović pismen. Tačno je da su obijica nepismeni. U srpskoj latinici ne postoji glas "Dj". Nepismen si i ti.
(Moma, 20. mart 2010 19:33)

Smeju ti se ljudi pismeni covece!!! Naravno da postoji slovo DJ=Đ... bilo i ostalo uvek

Zivorad Zivojinovic "Ziva-Severac"

pre 14 godina

Ne bi tu ja nista dirao. Kakve igrace ima Vladimir Petrovic Peugeot dobro je i da smo prvi. Samo bice nam strava tesko u onom sarenom lavoru.
Peugeota ne terajte, terajte one amatere na terenu!

Niksicko pivo bbrs.oldschool@gmail.com

pre 14 godina

Ovi grobari su puni komplexa.. Ladno stavljaju nick delija, zvezdas i sl. i govore Pizonu idi iz Zvezde... ccc

goran

pre 14 godina

MOLIM TE ĆUTI!Ne javljaj se više.OKORELI SAM ZVEZDAŠ,ali mi je više muka od tebe,tvojih komentara i tvoga neznanja,kao trenera.Svaka ti čast kao igraču,ali kao treneru...,idi iz Zvezde i spasi je.Molim te.Ono što si ti danas uradio,to je katastrofa.To je za svaku kritiku,svakog onog ko se,ioli, razumje u fudbal.Ti si totalni luzer.Idi sBožijom pomoću,srećan ti put gdje god bio,samo daleko bio od moje voljene Crvene Zvezde.Lukiću reaguj dok nije kasno i dovedi Aleksandra Jankovića,ili je i tebi zagarantovano brzo izbacivanje iz Zvezde.VOLIM TE ZVEZDO,CRVENA.

zvezda

pre 14 godina

pa ovaj definitivno pravi od nas navijaca budale...mene jako zabrinjava ko vodi zvezdu dal je ovaj covek svestan sta izjavljuje...Lukicu dokazi se da zelis dobro zvezdi smeni Pizona!!!da ne bude kasno!

Slobo

pre 14 godina

Ovi momci ne znaju igrati fudbal.Ni Pizon nije neki trener,ali je ipak Zvezda prva na tabeli.Para nema za nekog ekstra trenera,situacija u klubu je poznata svima.Prema tome dobro je rekao- nije kraj sveta- zvezda je tu gde jeste.Ako za 2 -3 godine uspeju da anuliraju dug - Pizon i Lukic su svoje odradili, jos ako uzmu titulu - ALAL VERA.

zeka

pre 14 godina

Ti si covece smesan. Ne vredi komentarisati trenera,ciji tim gubi a,on do 80 minuta ne izvrsi izmenu,i potom zadnjeg veznog,menja isto zadnjim veznim. Bio sam na istocnoj tribini,i za 90 min sam cuo bar 100 puta da ih je sramota sto treniras Zvezdu. O,onoj igri ne treba trositi reci. Katastrofa!!!

Moma

pre 14 godina

@Đole
To što je ovaj nepismen, ne znači da je Petrović pismen. Tačno je da su obijica nepismeni. U srpskoj latinici ne postoji glas "Dj". Nepismen si i ti.

ciganDOgroba

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem sta ovaj covek govori!!!!
Lekic totalno van forme,Blazic kvalitet za zonsku ligu a Lazovica su doveli i upropastice ga.Hitno onovciti Lekica i rastosiljati se skarta,dovasti Pavlovica iz Napredka i forsirati Lazovica i Javtica!!!!

Slobodan-BG

pre 14 godina

Ma nije smak sveta ali bice za tebe i takve strucnjake kao sto si ti i Zvezdin predsednik sa sve onim pametnjakovicima sto nisu za privatizaciju .

belevezenemamo

pre 14 godina

Pizon je jedan ograniceni trener. Pre gola metalca poslao je na zagrevanje Savia, medjutim kad su dali gol, on ne odustaje od te nicim izazvane izmene, menja Isaha koji je odradio sasvim solidan posao, i ubacuje Savia, CEMU ta izmena, koja je korist od nje, SAMO ON ZNA ili ne zna. I da, Ninkov je odigrao odlicno, ali covek ne moze sam, dosta puta je cela desna strana ostala da zavisi samo na njemu. Njemu se klanjam , svaka cast majstore

Muzicki_saradnik

pre 14 godina

Vladimir Petrovic je donekle u pravu. Prvenstvo jeste dugo, i bice jos i uspeha i neuspeha !!! Jedino je vazno da li cemo na kraju imati manje neuspeha od partizana. I apropo toga, ne znam kako Pizon moze da kaze da nam bod nista ne bi znacio, kad vodimo grcevitu borbu sa partizanom i na kraju ce verovatno izmedju prva dva mesta biti samo dva-tri boda !
E sad...sto se tice toga da li je Pizon "kalibar" za Zvezdu, u nekom idealnijem svetu mozda i ne bi bio, ali mislim da svi zaboravljate u kakvoj situaciji je bila Zvezda kad ju je on (i Lukic) preuzeo, za kolike su pare svi oni (i igraci) pristali da rade, i na kraju krajeva kakve on to igrace uopste i ima na raspolaganju. I sa takvim timom Zvezda je i dalje na prvom mestu i do juce je Zvezda bila prvi tim u Evropi po efikasnosti u pobedama !!! Jeste da su bile tesne i teske pobede, ali su pobede ! I ako Zvezda na kraju bude sampion, zbog tih i takvih pobeda ce se pevati na MARAKANI...Prema tome, mislim da ne treba trcati pred rudu, ne moze ni Barsa da dobije ni 85 posto utakmica u prvenstvu, a na kraju ipak bude prva ! Nase brojke su 16-1-2, a to znaci da smo i dalje "dobri". Dok god su nam ove dve zadnje brojke DVOJKE ili manje, nas "skor" je sampionski, da se tako izrazim. Odlike velikih ekipa su uvek bile da se posle poraza ODMAH PODIGNU, i vec u sledecoj utakmici pocnu novi niz pobeda. O personalnim resenjima Vladimira Petrovica cu nekom sledecom prilikom, mislim da je covek ispucao SVE KREDITE KOJE JE IMAO, ali jos toliko imam poverenja u njega da ostane i dalje Zvezdin trener i pokusa da osvoji titulu. Ako ne osvoji, iako je rekao da ocekujemo od ove ekipe trofeje tek 2011. godine, IMA DA LETI IZ ZVEZDE !

мој голубе, мој голубеее

pre 14 godina

Ма гледао Жонпи 2012 на ДВДу пре утакмице уместо противника, па зна да ће тек онда.

spidvalis

pre 14 godina

E moj Žonpi naravno da nije smak sveta, ali kako Blažić i Perović još uvek imaju toliki kredit, prosto neverovatno. Potpuni promašaj sa Mugošom, gde ga ubaci danas kad je morao da juri rezultat. Vidi se da se čovek potpuno uplašio. Zašto je Savio na klupi, bio je najstandardniji i najborbeniji tokom jeseni.Izuzev utakmice na Banjici baš slabo.

Luis Van Gal

pre 14 godina

Nije smak sveta sto smo izgubili od Ajntrahta i to iz 2 u 1. Ali samo oni primitivci sa Balkana namestaju. Ipak, bicemo prvi na kraju, tacnije vec u sredu stvari se vracaju na svoje mesto +5 (mozda +4). Mi igramo ciku a Leverkuzen gostuje na vrucem terenu.

Moma

pre 14 godina

@Đole
Zašto niste objavili moj odgovor u kome ponovo tvrdim da u srpskoj latinici ne postoji slovo "dj", nego "đ"? Da li prednost dajete nepismenima? Taj "Djole" kaže meni, osorno, kako mi se smeje ceo svet! Možda, ali samo onaj nepismeni. Molim da se objavi ovo, dužni smo da poštujemo naš jezik.

nikola

pre 14 godina

Au kakva pljuvacina od strane zvezdinih navijaca posle samo jednog poraza.Do juce su velicali sve redom najavljivali titule, evropu,Ligu Sampiona, a sad pljuju i trenera i predsednika koga su do juce velicali.Ugledajte se malo kako mi bodrimo KK Partizan i kad gubi i kad dobija.A vi kakav tim imate, i u kakvoj ste situaciji bili na pocetku prvenstva treba da pevate, jer ne znam da li je neko pretpostavljao na pocetku da cete u ovo vreme biti prvi i u polufinalu kupa.

Vlajko

pre 14 godina

ja sam zvezdas,ali budite svi svesni jedne cinjenice pa dobro razmislite:
Zvezda ima najgori tim u poslednjih 20 godina,a prva je na tabeli.Da li mislite da je to slucajno ili postoji jos nesto?
Verujem da Lukic nije uspeo da zatvori utakmicu juce,pa je i rezultat takav.ja verujem da je tako...

mizzuno

pre 14 godina

pa de vi koji koji toliko pljujete igrace i trenera pametnjakovici probajte voditi tim zvezde. verovatno bi se popeli na krov evrope jer koliko vidim po komentarima da ste popili pamet citavog sveta ko i gde treba da igra, ko netreba da igra. pustite da ljude rade svoj posao, igraci nek igraju a ima ko ce voditi brigu oko smene i trenera i igraca.

les Lionceaux

pre 14 godina

Ti si covece smesan. Ne vredi komentarisati trenera,ciji tim gubi a,on do 80 minuta ne izvrsi izmenu,i potom zadnjeg veznog,menja isto zadnjim veznim. Bio sam na istocnoj tribini,i za 90 min sam cuo bar 100 puta da ih je sramota sto treniras Zvezdu. O,onoj igri ne treba trositi reci. Katastrofa!!!
(zeka, 20. mart 2010 22:15)

auuuu, majstore... pa ako si bio na utakmici kako nisi primjetio da je na poluvremenu napravio dvije izmjene, a i Savio je ušao puno ranije od 80.min..

čovjek možda nije najbolji trener na svijetu ali ti bi, ako ga već misliš pljuvati trebao bar malo vise obraćati pažnju na ono što se dešava na terenu ili se bolje informisati nego slušati svoje drugove pljuvače :)

i da, mislim da se danas opet pokazalo da je Kadua najbolje koristiti kao džokera, uvesti ga svježeg kad se protivnički igrači malo umore pa ga ne mogu ispratiti kao što to rade kad ovaj igra od početka

eto, ta promjena djelomično uvjetivana ozljedom Lazetića je po meni glavni razlog poraza.. drugi razlog promjeni je MOŽDA upravo pritisak na Pižona od strane vas pljuvača, a to je dokaz da nam je sloga potrebnija nego ikad

ali da, da je se slučajno neko od naših ozljedio kad je Pižon napravio sve izmjene ti bi onda pisao da je smiješan trener jer se izmjene ne rade tako rano itd.itd..
ono što želim reći je da je pljuvačima zaista nemoguće udovoljiti, nemoguće

GoranMaxi

pre 14 godina

Dragi moji "navijaci" Zvezde,prisetite se sta je gospodin Petrovic rekao kad je preuzeo Zvezdu.Nije obecao titulu ove godine (kao mnogi pre njega),vec tek 2011.Znao je kakvim timom raspolaze.To sto je Zvezda prva je zahvaljujuci tim istim igracima koje sad pljujete jer su davali 110%.Svakom se desi da izgubi,pa i Inter je pao od Katanije,i niko nije trazio smenu Murinja.Meni je i dalje cast sto sam navijac Crvene Zvezde.Podrska Pizonu da uigra tim i napravi sampionsku Zvezdu!!!

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Ма нееее, ово је почетак краја вашег црвено-белог света, а прави крај ће бити кад изгубите у дербију од Партизана.

Niksicko pivo bbrs.oldschool@gmail.com

pre 14 godina

Ovi grobari su puni komplexa.. Ladno stavljaju nick delija, zvezdas i sl. i govore Pizonu idi iz Zvezde... ccc

Riki Montana

pre 14 godina

Pa ja vise ne krocim na marakanu dok Pizo ne ode iz zvezde,ljudi ne budi te smesi pa Lukic ne sme da otera Pizona jer ga je Pizon postavio na mesto presednika CZ to svi znaju!!!

gavra

pre 14 godina

Pa, ljudi da li ste svesni da je Metalac iz Gornjeg Milanovca pobedio svetskog prvaka Crvenu Zvezdu?!
Bari, devedesete, Prosinecki, Pancev, bla, bla, bla...

Luis Van Gal

pre 14 godina

Nije smak sveta sto smo izgubili od Ajntrahta i to iz 2 u 1. Ali samo oni primitivci sa Balkana namestaju. Ipak, bicemo prvi na kraju, tacnije vec u sredu stvari se vracaju na svoje mesto +5 (mozda +4). Mi igramo ciku a Leverkuzen gostuje na vrucem terenu.

dukaneze

pre 14 godina

neznalico,idi kuci,sramoto! Jevtic ti sjedi na klupu citav mec,a smotanko Perovic ne zna sta ce s nogama..perovic i lekic,sramota bre!nosi se ti i tvoj mozak polupismeni!
Zvezda do groba!

Navijac SAMPIONA

pre 14 godina

Ha ha ha. Pa i nije smak sveta, samo cete biti na mestu na kome vam je i mesto, kao i zadnje dve godine!

I to je dobro mesto kakav kvalitet imate. Jedino vam je predsednik dobar.

DAJ BOZE DA ZVEZDU NIKAD NE PRIVATIZUJU :))).

djordje

pre 14 godina

Nemoj vise da pljujete Pizona!On je jedini hteo da vodi Zvezdu u teskim trenucima.Nije on kriv sto ima slabu ekipu.Koliko para,toliko muzike.Od ovog tima niko nista nije ocekivao,a oni su prvi.

rr

pre 14 godina

Naravno da nije.Ali igra koju igra Crvena Zvezda,skoro tokom cele sezone,je bruka.Pogresni igrači Ti igraju i na pogresnim mestima.Nekima si dao i previse prilike (Bogdanović,Blažić) a neke (Lazović)ni da pogledaš.PETROVIĆU ODLAZI.

Muzicki_saradnik

pre 14 godina

Vladimir Petrovic je donekle u pravu. Prvenstvo jeste dugo, i bice jos i uspeha i neuspeha !!! Jedino je vazno da li cemo na kraju imati manje neuspeha od partizana. I apropo toga, ne znam kako Pizon moze da kaze da nam bod nista ne bi znacio, kad vodimo grcevitu borbu sa partizanom i na kraju ce verovatno izmedju prva dva mesta biti samo dva-tri boda !
E sad...sto se tice toga da li je Pizon "kalibar" za Zvezdu, u nekom idealnijem svetu mozda i ne bi bio, ali mislim da svi zaboravljate u kakvoj situaciji je bila Zvezda kad ju je on (i Lukic) preuzeo, za kolike su pare svi oni (i igraci) pristali da rade, i na kraju krajeva kakve on to igrace uopste i ima na raspolaganju. I sa takvim timom Zvezda je i dalje na prvom mestu i do juce je Zvezda bila prvi tim u Evropi po efikasnosti u pobedama !!! Jeste da su bile tesne i teske pobede, ali su pobede ! I ako Zvezda na kraju bude sampion, zbog tih i takvih pobeda ce se pevati na MARAKANI...Prema tome, mislim da ne treba trcati pred rudu, ne moze ni Barsa da dobije ni 85 posto utakmica u prvenstvu, a na kraju ipak bude prva ! Nase brojke su 16-1-2, a to znaci da smo i dalje "dobri". Dok god su nam ove dve zadnje brojke DVOJKE ili manje, nas "skor" je sampionski, da se tako izrazim. Odlike velikih ekipa su uvek bile da se posle poraza ODMAH PODIGNU, i vec u sledecoj utakmici pocnu novi niz pobeda. O personalnim resenjima Vladimira Petrovica cu nekom sledecom prilikom, mislim da je covek ispucao SVE KREDITE KOJE JE IMAO, ali jos toliko imam poverenja u njega da ostane i dalje Zvezdin trener i pokusa da osvoji titulu. Ako ne osvoji, iako je rekao da ocekujemo od ove ekipe trofeje tek 2011. godine, IMA DA LETI IZ ZVEZDE !

Red Boyz

pre 14 godina

pa ovaj covek nema srama uopste,ma ljudi dok ne bude privatizacija nista i dalje u zvezdi su ljudi sumljivog morala nek se ispita ko naredjuje da Blazic i Bogdanovic igrju u prvoj postavi u gradu se sve zna ali u javnosti???

Istina

pre 14 godina

Jeste smak sveta gospodine petrovicu, ali ne zbog ove utakmice vec zbog igre koju zvezda pruza jos od jeseni. Nema pomaka i zato je odavno smak sveta.

Slobo

pre 14 godina

Ovi momci ne znaju igrati fudbal.Ni Pizon nije neki trener,ali je ipak Zvezda prva na tabeli.Para nema za nekog ekstra trenera,situacija u klubu je poznata svima.Prema tome dobro je rekao- nije kraj sveta- zvezda je tu gde jeste.Ako za 2 -3 godine uspeju da anuliraju dug - Pizon i Lukic su svoje odradili, jos ako uzmu titulu - ALAL VERA.

djole

pre 14 godina

neznalico,idi kuci,sramoto! Jevtic ti sjedi na klupu citav mec,a smotanko Perovic ne zna sta ce s nogama..perovic i lekic,sramota bre!nosi se ti i tvoj mozak polupismeni!
Zvezda do groba!
(dukaneze, 20. mart 2010 18:40)

Rece on nekom da je nepismen, koji kaze jevtic ti sedi na KLUPU...hahahha

zvezda

pre 14 godina

pa ovaj definitivno pravi od nas navijaca budale...mene jako zabrinjava ko vodi zvezdu dal je ovaj covek svestan sta izjavljuje...Lukicu dokazi se da zelis dobro zvezdi smeni Pizona!!!da ne bude kasno!

goran

pre 14 godina

MOLIM TE ĆUTI!Ne javljaj se više.OKORELI SAM ZVEZDAŠ,ali mi je više muka od tebe,tvojih komentara i tvoga neznanja,kao trenera.Svaka ti čast kao igraču,ali kao treneru...,idi iz Zvezde i spasi je.Molim te.Ono što si ti danas uradio,to je katastrofa.To je za svaku kritiku,svakog onog ko se,ioli, razumje u fudbal.Ti si totalni luzer.Idi sBožijom pomoću,srećan ti put gdje god bio,samo daleko bio od moje voljene Crvene Zvezde.Lukiću reaguj dok nije kasno i dovedi Aleksandra Jankovića,ili je i tebi zagarantovano brzo izbacivanje iz Zvezde.VOLIM TE ZVEZDO,CRVENA.

ciganDOgroba

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem sta ovaj covek govori!!!!
Lekic totalno van forme,Blazic kvalitet za zonsku ligu a Lazovica su doveli i upropastice ga.Hitno onovciti Lekica i rastosiljati se skarta,dovasti Pavlovica iz Napredka i forsirati Lazovica i Javtica!!!!

Moma

pre 14 godina

@Đole
To što je ovaj nepismen, ne znači da je Petrović pismen. Tačno je da su obijica nepismeni. U srpskoj latinici ne postoji glas "Dj". Nepismen si i ti.

Slobodan-BG

pre 14 godina

Ma nije smak sveta ali bice za tebe i takve strucnjake kao sto si ti i Zvezdin predsednik sa sve onim pametnjakovicima sto nisu za privatizaciju .

DJ(Đ)ole

pre 14 godina

@Đole
To što je ovaj nepismen, ne znači da je Petrović pismen. Tačno je da su obijica nepismeni. U srpskoj latinici ne postoji glas "Dj". Nepismen si i ti.
(Moma, 20. mart 2010 19:33)

Smeju ti se ljudi pismeni covece!!! Naravno da postoji slovo DJ=Đ... bilo i ostalo uvek

Zivorad Zivojinovic "Ziva-Severac"

pre 14 godina

Ne bi tu ja nista dirao. Kakve igrace ima Vladimir Petrovic Peugeot dobro je i da smo prvi. Samo bice nam strava tesko u onom sarenom lavoru.
Peugeota ne terajte, terajte one amatere na terenu!

alo

pre 14 godina

Aloo ljudi nemoj da se lazemo,Zvezda da gubi od Metalca,znaci od amatera obicnih,ja ne znam sta ce nam onoliki igrace.Pa i da nisu mnogo velike pare ulozene,pa zao mi je za i te male pare.Necu bre da me Metalac pobedjuje,znaci strasno.A tacno je to da ima dosta do kraja,i jos mnogo bruke,kad pogledam od koga gubimo.Nebitno sto smo u teskoj situciji,Zvezda makar sa omladincima treba da dobije ove ekipice.Mene je sramota iskreno!

Sale PFC

pre 14 godina

Iskreno neznam cemu se cudite samo je bilo pitanje vremena kada cete se prosut,i proslo kolo protiv Napretka vam je visilo jeste mislili da cete dobit sve do kraja?Gospodo bice jos kikseva na obe strane,ja se nadam vise zvezdinih...

zeka

pre 14 godina

Ti si covece smesan. Ne vredi komentarisati trenera,ciji tim gubi a,on do 80 minuta ne izvrsi izmenu,i potom zadnjeg veznog,menja isto zadnjim veznim. Bio sam na istocnoj tribini,i za 90 min sam cuo bar 100 puta da ih je sramota sto treniras Zvezdu. O,onoj igri ne treba trositi reci. Katastrofa!!!

Qp

pre 14 godina

Navijaci ocekuju da ce na ime da pobede nekoga - nema to vise.

Kompletno sportsko drustvo CZ je jedna haoticna celina, na celu sa nestrucnim ljudima. Ne moze biti kriv igrac koji je angazovan - covek igra kako i koliko moze, isto vazi i za trenera. Sta da kaze Milan za Ronaldinja, nista, platio si - sada slusaj muziku.

E sada da li je za te pare mogao doci neko drugi da radi taj posao?

belevezenemamo

pre 14 godina

Pizon je jedan ograniceni trener. Pre gola metalca poslao je na zagrevanje Savia, medjutim kad su dali gol, on ne odustaje od te nicim izazvane izmene, menja Isaha koji je odradio sasvim solidan posao, i ubacuje Savia, CEMU ta izmena, koja je korist od nje, SAMO ON ZNA ili ne zna. I da, Ninkov je odigrao odlicno, ali covek ne moze sam, dosta puta je cela desna strana ostala da zavisi samo na njemu. Njemu se klanjam , svaka cast majstore

lud@zbunjen

pre 14 godina

nije mi uopste bitno ko ce da bude prvi ali sam jako srecan sto se nece desiti da se u Juznoj Africi u dresu reprezentacije pojavi onaj Lekic. Kakva bi to blamaza bila?

les Lionceaux

pre 14 godina

Ti si covece smesan. Ne vredi komentarisati trenera,ciji tim gubi a,on do 80 minuta ne izvrsi izmenu,i potom zadnjeg veznog,menja isto zadnjim veznim. Bio sam na istocnoj tribini,i za 90 min sam cuo bar 100 puta da ih je sramota sto treniras Zvezdu. O,onoj igri ne treba trositi reci. Katastrofa!!!
(zeka, 20. mart 2010 22:15)

auuuu, majstore... pa ako si bio na utakmici kako nisi primjetio da je na poluvremenu napravio dvije izmjene, a i Savio je ušao puno ranije od 80.min..

čovjek možda nije najbolji trener na svijetu ali ti bi, ako ga već misliš pljuvati trebao bar malo vise obraćati pažnju na ono što se dešava na terenu ili se bolje informisati nego slušati svoje drugove pljuvače :)

i da, mislim da se danas opet pokazalo da je Kadua najbolje koristiti kao džokera, uvesti ga svježeg kad se protivnički igrači malo umore pa ga ne mogu ispratiti kao što to rade kad ovaj igra od početka

eto, ta promjena djelomično uvjetivana ozljedom Lazetića je po meni glavni razlog poraza.. drugi razlog promjeni je MOŽDA upravo pritisak na Pižona od strane vas pljuvača, a to je dokaz da nam je sloga potrebnija nego ikad

ali da, da je se slučajno neko od naših ozljedio kad je Pižon napravio sve izmjene ti bi onda pisao da je smiješan trener jer se izmjene ne rade tako rano itd.itd..
ono što želim reći je da je pljuvačima zaista nemoguće udovoljiti, nemoguće

Vlajko

pre 14 godina

ja sam zvezdas,ali budite svi svesni jedne cinjenice pa dobro razmislite:
Zvezda ima najgori tim u poslednjih 20 godina,a prva je na tabeli.Da li mislite da je to slucajno ili postoji jos nesto?
Verujem da Lukic nije uspeo da zatvori utakmicu juce,pa je i rezultat takav.ja verujem da je tako...

spidvalis

pre 14 godina

E moj Žonpi naravno da nije smak sveta, ali kako Blažić i Perović još uvek imaju toliki kredit, prosto neverovatno. Potpuni promašaj sa Mugošom, gde ga ubaci danas kad je morao da juri rezultat. Vidi se da se čovek potpuno uplašio. Zašto je Savio na klupi, bio je najstandardniji i najborbeniji tokom jeseni.Izuzev utakmice na Banjici baš slabo.

мој голубе, мој голубеее

pre 14 godina

Ма гледао Жонпи 2012 на ДВДу пре утакмице уместо противника, па зна да ће тек онда.

nikola

pre 14 godina

Au kakva pljuvacina od strane zvezdinih navijaca posle samo jednog poraza.Do juce su velicali sve redom najavljivali titule, evropu,Ligu Sampiona, a sad pljuju i trenera i predsednika koga su do juce velicali.Ugledajte se malo kako mi bodrimo KK Partizan i kad gubi i kad dobija.A vi kakav tim imate, i u kakvoj ste situaciji bili na pocetku prvenstva treba da pevate, jer ne znam da li je neko pretpostavljao na pocetku da cete u ovo vreme biti prvi i u polufinalu kupa.

GoranMaxi

pre 14 godina

Dragi moji "navijaci" Zvezde,prisetite se sta je gospodin Petrovic rekao kad je preuzeo Zvezdu.Nije obecao titulu ove godine (kao mnogi pre njega),vec tek 2011.Znao je kakvim timom raspolaze.To sto je Zvezda prva je zahvaljujuci tim istim igracima koje sad pljujete jer su davali 110%.Svakom se desi da izgubi,pa i Inter je pao od Katanije,i niko nije trazio smenu Murinja.Meni je i dalje cast sto sam navijac Crvene Zvezde.Podrska Pizonu da uigra tim i napravi sampionsku Zvezdu!!!

mizzuno

pre 14 godina

pa de vi koji koji toliko pljujete igrace i trenera pametnjakovici probajte voditi tim zvezde. verovatno bi se popeli na krov evrope jer koliko vidim po komentarima da ste popili pamet citavog sveta ko i gde treba da igra, ko netreba da igra. pustite da ljude rade svoj posao, igraci nek igraju a ima ko ce voditi brigu oko smene i trenera i igraca.

Moma

pre 14 godina

@Đole
Zašto niste objavili moj odgovor u kome ponovo tvrdim da u srpskoj latinici ne postoji slovo "dj", nego "đ"? Da li prednost dajete nepismenima? Taj "Djole" kaže meni, osorno, kako mi se smeje ceo svet! Možda, ali samo onaj nepismeni. Molim da se objavi ovo, dužni smo da poštujemo naš jezik.