Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.09.2023.

18:36

Cimikas produžio ugovor sa Liverpulom

Fudbaler Liverpula i grčki reprezentativac Kostas Cimikas potpisao je novi, višegodišnji ugovor sa klubom, saopštio je engleski premijerligaš.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Cimikas produžio ugovor sa Liverpulom
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Cimikas (27) je u Liverpul stigao 2020. godine iz Olimpijakosa.

On je za engleski klub ukupno odigrao 63 meča i imao je 12 asistencija, ali se još nije upisao u strelce u dresu Liverpula.

Britanski mediji navode da je Cimikas produžio ugovor sa Liverpulom do juna 2027. godine.

"Veoma je mi je drago što sam produžio ugovor sa Liverpulom. Isplati se rad i trud koji sam uložio u prethodnom periodu. Kao što sam rekao u mnogim intervjuima, ovaj tim ima mnogo, mnogo stvari zajedno da postigne. Želim da budem deo toga od prvog minuta", izjavio je Cimikas za zvanični sajt Liverpula.

Grčki fudbaler je ove sezone odigrao dve utakmice za Liverpul.

"Za mene je najvažnije da osvajam trofeje sa Liverpulom. Mislim da ovaj tim ima veliki potencijal da osvoji još trofeja u budućnosti. Fokusirani smo 100 odsto na naredne utakmice i svi smo spremni da postignemo velike stvari u budućnosti", istakao je Cimikas, koji je za reprezentaciju Grčke odigrao 29 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu