Nova vest
Fudbal 2

31.3.2024.

15:52

Ne pomažu ni Ljajić ni Suma – "evropskim" Pazarcima sad "visi" plej-of

Fudbaleri Novog Pazara u preostala tri kola regularnog dela sezone boriće se da održe poziciju u prvih osam ekipa i nastave takmičenja sa najboljima u plej-ofu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Takvom scenariju se nisu nadali u gradu na Jošanici gde su se priželjkivali viši ciljevi.

Pre samo nekoliko nedelja Pazar je pretendovao na evropsku poziciju međutim usledio je tresak o zemlju - pad forme, niz loših rezultata, poniranje na tabeli i kao posledica svega toga otkaz za trenera Igora Matića.

Pazarci su se praktično vratili u svoje redovno stanje u kojem im je česta smena trenera redovna pojava kao i tavorenje u prosečnosti.

Nakon poraza od Čukaričkog, drugog uzastopnog, ekipa je sada u opasnosti da padne još niže i nastavak sezone igra sa ekipama koje će se boriti da zadrži superligaški status.

Opstanak se, naravno, ne dovodi u pitanje ali bi i samo igranje sa timovima iz donje polovine tabele bio poražavajući epilog po klub koji je uložio mnogo pre poečtka sezone.

Starsport

Doteran je stadion, uređene tribine, dovedena zvučna pojačanja na čelu sa Ademom Ljajićem kao perjanicom uzleta Pazara, pa Sumom, Šćepovićem, međutim negde se u tom procesu grešilo pa je ekipa sada tu gde jeste.

Ni tu nije kraj nevoljama po Pazarce.

Da bi izbegao nepovoljan scenario i pad u plej-aut zonu Pazar će morati da prevaziđe tri teške utakmice do kraja regularnog dela sezone, a pre svega toga klub će morati brzinski da odreaguje i angažuje trenera - dovoljno dobrog da ispuni visoke ambicije Pazara.

Sa novim imenom na klupi ili sa privremenim rešenjem, kako bilo, Pazar će u narednom kolu dočekati drugoplasirani TSC, potom ide u goste Partizanu, a u poslednjoj rundi biće domaćin niškom Radničkom.

Ekipa koju su ove sezone već vodila trojica trenera (Dragan Aničić, Siniša Dobrašinović i Igor Matić) bez pobede je tri kola, a imena naredna dva rivala ne ulivaju nadu da će se taj niz prekinuti.

Projekat "evropski Pazar" koji je pompezno najavljen početkom sezone moraće da sačeka na prve plodove barem do naredne sezone. 


 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu