Nova vest
Fudbal 6

18.3.2024.

14:47

Ten Hag: Možemo da pobedimo bilo koga

Nekoliko teških nedelja ostalo je iza Erika ten Haga.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Pobedom nad Liverpulom i plasmanom u polufinale FA kupa, Holanđanin je makar na neko vreme odložio priče o svom odlasku iz Mančester junajteda.

Iako se danima unazad govori kako on neće i naredne sezone biti na kormilu tima sa Old Traforda, čini se da je ovo bio jedini način da se spasi ostatak sezone. 

Holanđanina su posle meča pitali da li mu je ovo bila najbolja pobeda u karijeri.

"Imao sam mnogo više dobrih pobeda, u to vas uverevam. Ipak, ovo je momenat koji nam može dati više vere, energije da uradimo sjajne stvari. Ako možemo da pobedimo Liverpul na način na koji smo to učinili, onda možemo da dobijemo bilo koga. Na nama je to da pokažemo, rekao sam to i u petak i pokazali smo", jasan je Ten Hag.

Ubeđen je da ovaj tim Junajteda ima svetlu budućnost.

"Rekao sam to pre mnogo nedelja, imamo tim za budućnost, to je jako dobro. Možete da vidite taj potencijal".

Veoma je zadovoljan što je njegov tim našao odgovor i pošto je Liverpul vodio sa 2:1 i 3:2.

"Fantastično, tim je pokazao otpornost i odlučnost da dobije ovu utakmicu. Imali smo tako mnogo problema, tako da sam ponosan na tim. Ne samo ovom utakmicom, već zbog cele sezone, imali smo mnogo udaraca, a oni mogu da se nose sa tim. Mentalno su vrlo jaki i to pomaže što su navijači stali iza nas. Ali mi smo im dali energiju, oni su uzvratili", zaključio je menadžer Mančester junajteda. 

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve