Nova vest
Fudbal 0

14.3.2024.

13:52

"Gvardiola selektor Španije? Ne verujem, postoji taj problem Katalonije i Španije"

Brazilac Fernandinjo izjavio je da će Pep Gvardiola pre voditi nacionalni tim Brazila, Engleske ili neki drugi, pre nego špansku reprezentaciju.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Tanjug/Nick Potts/Pia via AP

Jasno je i zbog čega ovako misli igrač koji je dugo bio igrač Mančester Sitija (2013-2022), delom i pod komandom Gvardiole.

On je u razgovoru sa nekadašnjim reprezentativcem Brazila Denilsonom, u emisiji "Denilson šou" ovorio o tome koju bi reprezentaciju u budućnosti mogao da preuzme Pep.

Siguran je u to koju neće.

"Mislim da Gvardiola neće voditi Španiju. Taj problem Katalonije i Španije...znate već kako stoje stvari", rekao je Fernandinjo.

Aktuelni igrač Atletiko Paranaensea veruje da bi Brazil mogao da bude Gvardiolin izbor, ako jednog dana odluči da vodi neki nacionalni tim.

"Teško je reći da Brazil ima prednost u odnosu na druge reprezentacije. Postoji mogućnost da Gvardiola preuzme Brazil, ali tu su i ostali timovi koji bi želeli da ih on vodi u budućnosti. Kladio bih se na Englesku, jer je tamo, zna igrače i sve, možda i Holandija... Njegov fudbalski otac, ko je? Johan Krojf".



 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu