Nova vest
Fudbal 45

25.6.2024.

15:45

"Muslin nije dobio otkaz zbog Sergeja, nego spiska"

Legendarni fudbaler Zvezde Dragiša Binić i Dževad Prekazi su govorili o smeni Slavoljuba Muslina na mestu selektora.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Njih dvojica su bili gosti podkast emisije "Sportlajt EURO specijal" na "Sport klubu", gde su prokomentarisali smenu Slavoljuba Muslina, posle pitanja gledaoca "da li je Piksi sujetan".

"Pred Svetsko prvenstvo u Rusiji sam to rekao. Koliko godina je prošlo, pa sam ponovio i u toj emisiji (Wish&Gol). Kod nas su našli razlog, kao Muslinu su dali otkaz zbog njega (Sergeja Milinković-Savića, prim.aut). On je imao razgovor sa njim, dugo je trajao razgovor. Rekao mu je šta može da igra i koliko može da igra. On se nije složio", rekao je Prekazi i nastavio:

Razlog je bio drugi, zato što su mu dali drugi spiska, ubacili su još par igrača. I zato je Muslin rekao doviđenja i nije hteo da vodi reprezentaciju.".

Nadovezao se Binić:

"Ja sam u to vreme u reprezentaciji, radim. I sve znam svaki detalj."

Potom se ubacio Prekazi sa odgovorom: "Pa i ja sam svaki dan sedeo sa Muslinom".

Nastavio je Binić:

"I dolazak Muslina i kad su pitali za Muslina, rekao sam ako hoćete trenera da mu ne sastavljamo tim, onda je on taj čovek."

Pojašnjeno je dodatno da Muslin nije dobio otkaz zbog Sergeja Milinković-Savića i da je ta priča kako Milinković-Savić vredi 100 miliona bila solomonsko rešenje.

"Spisak, spisak igrača", ponovio je Prekazi.

"Muslin ne bi prihvatio ni jedno ime da povede van onoga što on hoće", dodao je Binić.

"Sa tog spiska, Gaćinović je igrao standardno, skoro standardno. On nije otišao na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Kako to?", zaključio je Prekazi.

Binić je potom otvorio novu temu.

"Znaš šta mi nismo primetili, niko od nas? Vidite li vi spotove naše reprezentacije? Je li vidite da tu ima igrača koji su u spotovima u prvom kadru, a nisu ni pozvani. Mislite da to nije jedan deo nekih problemčića."

Podeli:

Komentari 45

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

19 h

Novo Sport Video Menu