Nova vest
Fudbal 13

25.6.2024.

8:40

Modrić: Fudbal je okrutan, ne znam gde je sudija našao osam minuta za produžetak

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je posle remija protiv Italije (1:1) golom u 90+8. da je fudbal okrutan.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Francesco Farina/SPP

On je takođe dodao i da ne zna gde je sudija Dani Makeli iz Holandije našao osam minuta da produži utakmicu.

"Ne znam šta da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se pokazalo. Što je, tu je. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas", rekao je strelac gola u 55. minutu za Hrvatsku radio televiziju.

Italija je izjednačila golom Matije Zakanjija u 90+8. minutu i sad Hrvatska ima samo teoretske šanse da se domogne osmine finala.

Da bi Hrvatska prošla među 16 najboljih u Evropi kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije Engleska mora da pobedi Sloveniju sa najmanje tri gola razlike, da Danska savlada Srbiju, Portugal Gruziju, a Turska Češku.

"Teoretski možemo da prođemo, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 90+5, sad u 90+8. minutu. Nekad nije suđeno. Videćemo da li je vreme za oproštaj od reprezentacije, nije sad vreme za te priče", rekao je Modrić koji je golom protiv Italije sa 38 godina i 289 dana postao najstariji strelac u istoriji Evropskog prvenstva.

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

18 h

Novo Sport Video Menu