Nova vest
Fudbal 12

24.6.2024.

23:59

Selektor Hrvatske posle tragedije: "To neću da komentarišem"

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić nije želeo da komentariše to što je sudija Dani Makeli produžio meč protiv Italije čak osam minuta.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Upravo je u poslednjim sekundama Matija Zakanji postigao izjednačujući pogodak (1:1), kojim je "vatrene" praktično eliminisao sa turnira.

"Poslednji minut Albanija, poslednji minut danas. Mogu samo čestitati momcima na borbi, htenju, žrtvi koji su pokazali, ali evo... Nije naš turnir", rekao je Dalić.

Osvrnuo se na primljeni gol u završnici susreta.

"Nismo izneli loptu, pa kroz sredinu prođe lopta na levu stranu i primimo gol. To je tako valjda moralo biti. A ova nadoknada, to neću komentarisati", dodao je on.

Hrvatska ima samo još teorijske šanse da prođe u osminu finala.

"Promašimo dva penala, dobijemo dva gola u sudijskoj nadoknadi, šta je tu je. Teorija o prolasku dalje? Ma dobro, na to ne možemo uticati, imali smo situaciju u svojim rukama. Hvala ljudima koji su nas bodrili, žao mi je zbog njih, razočaran sam najviše zbog toga", kazao je Dalić.

Dešavanja iz Lajpciga smo pratili OVDE.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

Olimpizam

Holanđanka kao Đoković

Trostruka svetska šampionka u vožnji na hronometar, holandska biciklistkinja Elen van Dajk, takmičiće se na Olimpijskim igrama u Parizu, šest nedelja nakon preloma skočnog zgloba tokom treninga, zbog čega je morala na operaciju.

Beta

18:30

15 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu