Nova vest
Fudbal 60

24.6.2024.

13:12

"Igraćemo 0:0 sa Slovacima, sve je dogovoreno"

Bivši rumunski fudbaler Danut Lupu tvrdi da je dogovoren krajnji rezultat utakmice protiv Slovačke u sklopu trećeg kola Evropskog prvenstva.

Srđan Novaković
Profimedia

Računica za Rumuniju i Slovačku je jasna, remi ih vodi u osminu finala Evrospkog prvenstva.

Ove dve reprezentacije će odigrati meč trećeg kola u sklopu grupe E na EURO, i kako stvari stoje za prolaz dalje će im biti dovoljno da se utakmica završi rezultatom 0:0.

O tome je govorio i bivši rumunski fudbaler Danut Lupu, koji tvrdi da je dogovoren taj rezultat sa reprezentacijom Slovačke.

"Kvalifikovaćemo se dalje, remi sa Slovačkom. Sve je dogovoreno, bilo bi šteta da i jedni i drugi ne odemo dalje. Zašto rizikovati? Na tom nivou igrači se odlično slažu. Zašto da dođe do nesreće i da jedan tim ne prođe?“, rekao je za Lupu za rumunske medije.

U drugom meču grupe igraju Belgija i Ukrajina. I Belgiji je bod dovoljan za bod, a jedina koja u grupi mora da juri pobedu je Ukrajina jer ima najslabiju gol razliku.

Posle dva kola sve tri reprezentacije u grupi E imaju po tri boda, pa nas zbog toga očekuje veoma zanimljiv rasplet.

Podeli:

Komentari 60

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu