Nova vest
Fudbal 22

23.6.2024.

20:38

"Vi Hrvati stvarno niste normalni"

Luda atmosfera vlada u Lajpcigu, gde će u ponedeljak od 21.00 snage odmeriti Hrvatska i Italija.

Izvor: Sportske novosti

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Lokali i trgovi preplavljeni su navijačima "vatrenih", ali problem za njih predstavlja činjenica što "Red Bul Arena" prima tek nešto više od 40 hiljada gledalaca.

Mnogo navijača je stiglo sa nadom da će uspeti da pronađu ulaznicu, ali to je trenutno gotovo nemoguće.

Oni koji imaju kartu, ne žele da je prodaje ni po koju cenu.

"Ovde ima više Hrvata nego što ima mesta na stadionu. Otkud vam toliko ulaznica? Valjda će na stadionu biti još Italijana osim nas", pitala je grupica Italijana novinara "Sportskih novosti".

"Bez ulaznice? Zašto bi iko prešao toliki put, a da nije siguran hoće li ući. Vi Hrvati stvarno niste normalni, ha-ha", zaključili su.

Inače, Hrvatska je poslednja u grupi sa jednim bodom, mada bi do osmine finala, ako se poklope rezultati, mogla da dođe i remijem protiv "azura".

Podeli:

Komentari 22

Podeli:

Biciklizam

Girmaj produžio ugovor

Eritrejski biciklista Binijam Girmaj produžio je ugovor do 2028. godine sa timom "Intermarš-Vanti", pošto je osvojio "zelenu majicu" kao najbolji sprinter na ovogodišnjem Tur d'Fransu.

B92.sport

23:45

4 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu