Nova vest
Fudbal 1

22.6.2024.

21:20

"Španija ima nivo za titulu na EURO"

"Španska fudbalska reprezentacija, koja je impresionirala igrom protiv Hrvatske (3:0) i Italije (1:0), "ma nivo da pobedi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj", rekao je ​​Alehandro Grimaldo.

Izvor: Beta

EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Bek Bajer Leverkuzena to je izjavio za Frans pres.

Pre početka Evropskog prvenstva, španska reprezentacija je predstavljena kao nivo ispod Engleske, Francuske ili Nemačke, za osvajanje titule prvaka.


"Od prvog dana i pre početka Prvenstva, govorili smo da želimo da ga osvojimo, da ćemo se boriti za taj cilj, a sada smo posle ova dva meča videli da imamo nivo da to uradimo", rekao je Grimaldo.

Iako je bio na klupi tokom prva dva meča, 28-godišnji levi bek se nada da će pokazati sopstveni nivo igre svom treneru Luisu de la Fuenteu protiv Albanije, jer se Španija već kvalifikovala za osminu finala.

Uprkos odličnoj sezoni u Leverkuzenu (12 golova i 20 asistencija), De la Fuente ga je ostavio u drugom planu.

Grimaldo hvali kvalitete svog trenera, koji je "napravio neverovatnu" i jedinstvenu grupu i modernizovao španski stil igre.

Utakmica Španija-Albanija na programu je u ponedeljak, u sklopu trećeg kola Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Olimpizam

Holanđanka kao Đoković

Trostruka svetska šampionka u vožnji na hronometar, holandska biciklistkinja Elen van Dajk, takmičiće se na Olimpijskim igrama u Parizu, šest nedelja nakon preloma skočnog zgloba tokom treninga, zbog čega je morala na operaciju.

Beta

18:30

11 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu