Nova vest
Fudbal 0

22.6.2024.

16:30

"Želeli smo bolje, ali..."

Fudbaler italjanske fudbalske reprezentacije Mateo Darmijan izjavio je danas da je Italija zadržala dobar duh uprkos porazu od Španije (1:0) na utakmici Evropskog prvenstva u fudbalu.

Izvor: Beta

EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

"Kao posle pobede ili posle poraza, nije sve za bacanje. Posle poraza, normalno je da dođe do razočarenja. Želeli smo bolje, igrali smo protiv veoma jake ekipe koja nas je dovela u poteškoće", rekao je Darmijan dva dana pre poslednjeg meča u grupi protiv Hrvatske u ponedeljak.

Darmijan, inače defanzivac milanskog Intera, rekao je da je dobar duh u timu i da su igrači dobro raspoloženi pred meč protiv Hrvatske.

Igrač rekao je da se puno nauči iz poraza i da ekipa nastavlja sa treninzima.

Italija poražena od Španije posle pobede protiv Albanije (2-1) u prvom meču Evropskog prvenstva, aktuelni je šampion Evrope.

Italija će se plasirati u osminu finala u slučaju remija ili pobede protiv Hrvatske.

Utakmica Italija-Hrvatska na programu je u ponedeljak u 21.00 u okviru trećeg kola na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

7:00

2 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

13 h

Novo Sport Video Menu