Nova vest
Fudbal 0

21.6.2024.

16:04

Lineker opleo po Englezima

Gari Lineker, nekadašnji reprezentativac Engleske, osuo je žestoku paljbu po igri nacionalnog tima posle remija sa Danskom (1:1).

Izvor: Dejli mejl

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/IMAGO/Gonzales Photo/Frederikke Jensen

I pored toga, Englezi su i dalje na čelu C grupe, a ostao im je za kraj duel sa Slovenijom.

Evropska štampa nije imala nimalo milosti prema Englezima, francuski "Ekip" ih je ocenio ocenom 4/10, a u španskim medijima su napisali da je "igra Engleza zaudara na trulež".

Lineker takođe nije imao dlaku na jeziku, pa je žestoko opleo po Garetu Sautgejtu i njegovim izabranicima.

"Mislim, možete da pomislite na svaku moguću reč i da tražite opravdanja ako želite, ali ovo je bilo sr..e", rekao je Lineker i nastavio.

"Jesmo li taktički nedorasli? Teško je kritikovati Gareta Sautgejta jer je u celini izgradio englesku tvrđavu na mnogo načina".

Hari Kejn, Fil Foden i Bukajo Saka su zamenjeni rano, ušli su Oli Votkins, Ebereči Eze i Džarod Bouven, a Rajs i Aleksander-Arnold su se mučili na terenu.

"Ako neko kaže da se engleski tim ne trudi sto odsto, to je besmislica. Samo su malo taktički pogubljeni, a to plašim se da dolazi od menadžera. Stvarno. Mora da učini da Engleska igra bliže golu protivnika, kao celina. Jer u ovom trenutku nismo celina", zaključio je Lineker.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

16 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

13 h

Novo Sport Video Menu